- 1
- 2
-
onto
jeżeli utrzymają tę zmianę - to właściwie można się pożegnać. gdybym chciał mieć fejsbuka to bym zamówił fejsbuka, nie? -
Anonim
-
neeта
oj, weszłam po facebooku na grono i... znowu jestem na fb ._. a że grono się kończy, to swoją drogą... -
Anonim
-
-
Michał..
wszytsko się ujednolica, sprowadzają sprawdzone pomysły.. ech, trzeba się zdecydować na jedno i przy tym pozostać..
wiekszego sensu chyba nie widze w posiadniu grona, "lansspejsa" i innych podobnych tworów...
a może powinni napisać"wyślij sms.......... przywócimy ci stare grono";] -
rez
Malkontenci!
Ewentualne protesty na gronie serwisowym firmy Brandlay odradzam.
Za dyskusje otrzymałem bana na rok.
-
rEne
-
rez
To może dlatego ze nie używałem wyrażeń nieparlamentarnych i wymieniłem kilka wiadomości prywatnych (również wolnych od złych wyrazów) z jednym z osób zajmujących się tymi zmianami.
W finale dyskusji osobnik zarzucił mi brak znajomości zasad demokracji. Niesamowite przeżycia.
Polecam. -
rEne
szybko się nauczyłem bez kurwy na języku tam pojawiać
dwa bawi mnie kreatywność i solidarność młodzieży ...
a tym samym naród ciemiężony nadal potrafi walczyć o swoję
http://grono.net/gallery/forum/5238...
niktóre obrazki to nawet fajne są -
mickiewicz
przyjdzie przywyknąć
jak się last.fm zmieniał to też były jęki i krzyki. ucichło, ludzie się przyzwyczaili
tak będzie i tym razem.
dla mnie aż tak źle nie jest. poza tym sprawia wrażenie, że jakoś śmiga szybciej -
Anonim
-
*:mary-blu:*
dzieki za linka obrazki sa mega- jest niedługo trzecia w nocy a ja płacze ze śmiechu....:D
ale tak pozatym wkurwiłam się nie ma co... na gronie już jestem od ok 5 lat i pierwszy raz jak zmienili stajla, to ostro to przypominało Fotka.pl, ale ludzie sie jeszcze tak nie buntowali,bo mimo wszystko dało sie to znieść a teraz niby Facebook.....
kurde jak bede chciała mieć Facebooka to logiczne,że wpisze w okienku facebook.com a nie grono.net-dzieki za "ułatwienie" :/ :/ :/ -
mickiewicz
-
Ofensywa34
-
Anonim
-
Anonim
śmiga szybciej, to prawda
tylko kolor powoduje u mnie odruch wymiotny, oraz to, że nie widzę swoich gron, a mam ich niewiele
reszta jest taka... przeciętna
zmiana bez oryginalnego pomysłu
a że każda zmiana sprawia, że ludzie stawiają opór to nic nowego, zabawa polega na tym, żeby zmiana miała wyraźne plusy a nie wyraźne minusy -
neeта
szkoda po prostu, że mało w tym praktyczności [i oryginalności], a dużo upierdliwości
w razie czego:
"Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów"
-
mist
-
Anonim
>mist napisała:
>to moze jakas petycje; p
>ze tez sie nikt nie zapytal o opinię....
eee, my tam za starzy na takie ruchy społeczne.
co innego ponarzekać w swoim eee... jak to było? kółku malkontentów? ^_^ -
rez
Na co dyskusja? Na co poglądy nasze, wasze, moje?
Gdyby chcieli to by zamiast reklam bielizny informowali by składać propozycje ulepszeń w funkcjonowaniu serwisu.
Nie chcieli.
Wiedzą lepiej mimo że funkcjonalność niektórych opcji jest żadna.
Póki co biznes im się kręci, ludzie masowo stąd nie uciekają więc opinie o tym że layout się komuś nie podoba kompletnie na nich nie działają.
Inna sprawa że jestem zwolennikiem funckjonalności i minimalizmu.
Tutaj niestety się nie spełniam estetycznie.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne