-
*:mary-blu:*
hello...
Kojarzycie może Jędrzeja?
....takiego goscia w okularach, jasne włosy, dość młody mniej wiecej dwadzieścia pare lat. Zaczepia laski w SKMkach i ogólnie na ulicy.
Opowiada,że dawno nie widział "...tak pięknej kobiety jak Ty" wyjmuje komórkę i mówi,ze to Twoja ostatnia szansa,żeby dać mu swoj numer, bo niedługo wysiada.<buahaha> -
onto
-
mist
-
trapped in a box
-
-
bigoodi bluebear
przecież nie znam, nie kojarzę, a może ów poławiacz pereł nie zwraca na mnie uwagi i to powód mojej niewiedzy
ale freestlowca z sopockiego dworca kojarzę; ) -
*:mary-blu:*
wiem,że to może brzmiać idiotycznie..
ale właśnie byłam ciekawa czy wiecie coś na jego temat, bo gościu ewidentnie wygląda na psychopatę, a moi znajomi widują go na mieście również w towarzystwie..."goryli" jakichś karków/dresów 2 razy wiekszych od niego... i się zastanawiamy czy to nie jakis businessgroup, bo nie wierzę,że ten desperat po tylu latach pracy nie złapał ani jednej naiwniaczki, a skoro wciąż to trwa to musi być w tym jakiś cel.
hym... dystrybucja? <lol> -
Anonim
hehehe Jędruś jest mistrzem! koleś jest... hmm... ciekawym przypadkiem dziwadła. Stały bywalec Galerii Bałtyckiej, swojego czasu był nawet jej pracownikiem ,raz jako UWAGA ochroniarz(!),jako pracownik sklepu obuwniczego i pewnie jeszcze w innych miejscach, ale to nieistotne. Moje pytanie tylko brzmi: kto zatrudnia kolesia o wadze 40 kg, wzroście 160cm, niezrównoważonego psychicznie do roli ochroniarza? zdaje sobie sprawę z tego, że 90% (jeśli nie 100%) ochroniarzy w centrach handlowych ma grupy inwalidzkie ale Jędrek?!!
poza tym Jędruś ma chyba jakieś zaburzenia maniakalno-obsesyjne, bo to jak on "poluje" na swoje "ofiary" to jakaś totalna masakra...
żadna 14-16 latka mu nie umknie... :) choć do starszych też uderza; ) Coś niesamowitego! -
Anonim
czytałem o takim syndromie, gdzie ludzie bardzo łatwo nawiązują kontakty itd. ale też są bardzo wrażliwi, często zostają muzykami itd.
zapomniałem kompletnie jak ten syndrom się zwie ... cholipa -
bigoodi bluebear
mi się skojarzył syndrom DDA, ale to nie ten; )
chociaż mają cechy wspólne, po alkoholu łatwiej nawiązuje się kontakty, łatwiej też urazić pijanego, no i seks, drugs&alcohol to sztandar muzyków; ) -
onto
>jak on "poluje" na swoje
>"ofiary" to jakaś totalna masakra...
>żadna 14-16 latka mu nie umknie... :) choć do starszych
>też uderza; ) Coś niesamowitego!
skuteczność. jaką ma skuteczność? bo słyszałem o takim, który stosuje podobną taktykę - i ma co najmniej kilka udokumentowanych trafień miesięcznie. -
trapped in a box
no dobra, ale w czym jest problem? co tym nastolatkom jędrzej robi? kupuje lizaki, po czym sprzedaje do hamburga? -
Anonim
>trapped in a box napisała:
>no dobra, ale w czym jest problem? co tym nastolatkom
>jędrzej robi? kupuje lizaki, po czym sprzedaje do hamburga?
>
Może w tym jest problem, że już nie jesteś nastolatką i tego nie rozumiesz? A może w pewnym wieku to by się chciało żeby ktoś zaczepił?
Sam nie wiem. Jak myślisz? -
Anonim
>przemysław napisał
> A może w pewnym wieku to by się
>chciało żeby ktoś zaczepił?
>
>Sam nie wiem. Jak myślisz?
ja bym chciała, żeby mnie ktoś zaczepił, ale nie oszukujmy się - nie te lata. -
rEne
no nie wiem z tym zaczepianiem
w walentynki w mc donaldzie
podeszła do mnie 16 latka z tekstem :
"są dziś walentynki czuję się samotna czy mógłbyś mnie pocałować w policzek "
tekst że za młoda jest mam nadzieje że nie wywarł traumy na jej życiu ?
robaq dostałaś wczoraj na gg coś
bo mi się ostanio słabo coś dociera do ludzi ? -
onto
16 - za młoda? :O
to co ona chciała w końcu - całować się, czy ślub brać? -
bigoodi bluebear
-
rEne
to był tak zwany konflikt interesów płci
ja chciałem przeżuwać a ona .........
wysublimowany sposób na walentynki ...... -
bigoodi bluebear
-
Patxanka!
>trapped in a box napisała:
>no dobra, ale w czym jest problem? co tym nastolatkom
>jędrzej robi? kupuje lizaki, po czym sprzedaje do hamburga?
Dupę zawraca. -
fusion
jak to czytam to mi sie przypomina scena z filmu.. to bylo mniej wiecej tak ze dwoch gosci rozmawialo sobie i facet chwalil sie ze podchodzi do kobiet i pytal sie czy chce z nim uprawiac seks i ten drugi zrozumial dlaczego ma tak czesto podbite oko i pytal czy czesto bywa przez to w szpitalu ten drugi odpowiedzial ze dosc czesto ale w lozku z aktualna ofaira propozycji takze :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne