Trójmiasto [3701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *:mary-blu:*

hello...
    Kojarzycie może Jędrzeja?
    ....takiego goscia w okularach, jasne włosy, dość młody mniej wiecej dwadzieścia pare lat. Zaczepia laski w SKMkach i ogólnie na ulicy.
    Opowiada,że dawno nie widział "...tak pięknej kobiety jak Ty" wyjmuje komórkę i mówi,ze to Twoja ostatnia szansa,żeby dać mu swoj numer, bo niedługo wysiada.<buahaha>
  • onto

ja nie kojarzę. ale może ktoś z koleżanek albo kolegów.
  • mist

przecież to legenda trojmiejskiej skm ...; p
  • trapped in a box

erm, a od jak dawna ów błażej działa? że już legenda go owiewa... :D
  • bigoodi bluebear

przecież nie znam, nie kojarzę, a może ów poławiacz pereł nie zwraca na mnie uwagi i to powód mojej niewiedzy
    ale freestlowca z sopockiego dworca kojarzę; )
  • *:mary-blu:*

wiem,że to może brzmiać idiotycznie..
    ale właśnie byłam ciekawa czy wiecie coś na jego temat, bo gościu ewidentnie wygląda na psychopatę, a moi znajomi widują go na mieście również w towarzystwie..."goryli" jakichś karków/dresów 2 razy wiekszych od niego... i się zastanawiamy czy to nie jakis businessgroup, bo nie wierzę,że ten desperat po tylu latach pracy nie złapał ani jednej naiwniaczki, a skoro wciąż to trwa to musi być w tym jakiś cel.

hym... dystrybucja? <lol>
  • Anonim

hehehe Jędruś jest mistrzem! koleś jest... hmm... ciekawym przypadkiem dziwadła. Stały bywalec Galerii Bałtyckiej, swojego czasu był nawet jej pracownikiem ,raz jako UWAGA ochroniarz(!),jako pracownik sklepu obuwniczego i pewnie jeszcze w innych miejscach, ale to nieistotne. Moje pytanie tylko brzmi: kto zatrudnia kolesia o wadze 40 kg, wzroście 160cm, niezrównoważonego psychicznie do roli ochroniarza? zdaje sobie sprawę z tego, że 90% (jeśli nie 100%) ochroniarzy w centrach handlowych ma grupy inwalidzkie ale Jędrek?!!
    poza tym Jędruś ma chyba jakieś zaburzenia maniakalno-obsesyjne, bo to jak on "poluje" na swoje "ofiary" to jakaś totalna masakra...
    żadna 14-16 latka mu nie umknie... :) choć do starszych też uderza; ) Coś niesamowitego!
  • Anonim

czytałem o takim syndromie, gdzie ludzie bardzo łatwo nawiązują kontakty itd. ale też są bardzo wrażliwi, często zostają muzykami itd.

zapomniałem kompletnie jak ten syndrom się zwie ... cholipa
  • bigoodi bluebear

mi się skojarzył syndrom DDA, ale to nie ten; )
    chociaż mają cechy wspólne, po alkoholu łatwiej nawiązuje się kontakty, łatwiej też urazić pijanego, no i seks, drugs&alcohol to sztandar muzyków; )
  • onto

>jak on "poluje" na swoje
    >"ofiary" to jakaś totalna masakra...
    >żadna 14-16 latka mu nie umknie... :) choć do starszych
    >też uderza; ) Coś niesamowitego!

skuteczność. jaką ma skuteczność? bo słyszałem o takim, który stosuje podobną taktykę - i ma co najmniej kilka udokumentowanych trafień miesięcznie.
  • trapped in a box

no dobra, ale w czym jest problem? co tym nastolatkom jędrzej robi? kupuje lizaki, po czym sprzedaje do hamburga?
  • Anonim

>trapped in a box napisała:
    >no dobra, ale w czym jest problem? co tym nastolatkom
    >jędrzej robi? kupuje lizaki, po czym sprzedaje do hamburga?
    >

Może w tym jest problem, że już nie jesteś nastolatką i tego nie rozumiesz? A może w pewnym wieku to by się chciało żeby ktoś zaczepił?

Sam nie wiem. Jak myślisz?
  • Anonim

>przemysław napisał
    > A może w pewnym wieku to by się
    >chciało żeby ktoś zaczepił?
    >
    >Sam nie wiem. Jak myślisz?

ja bym chciała, żeby mnie ktoś zaczepił, ale nie oszukujmy się - nie te lata.
  • rEne

no nie wiem z tym zaczepianiem
    w walentynki w mc donaldzie
    podeszła do mnie 16 latka z tekstem :
    "są dziś walentynki czuję się samotna czy mógłbyś mnie pocałować w policzek "
    tekst że za młoda jest mam nadzieje że nie wywarł traumy na jej życiu ?
    robaq dostałaś wczoraj na gg coś
    bo mi się ostanio słabo coś dociera do ludzi ?
  • onto

16 - za młoda? :O
    to co ona chciała w końcu - całować się, czy ślub brać?
  • bigoodi bluebear

przedział wiekowy od 18 do 23 ma wybujałą fantazję
  • rEne

to był tak zwany konflikt interesów płci
    ja chciałem przeżuwać a ona .........
    wysublimowany sposób na walentynki ......
  • bigoodi bluebear

przepaść pokoleniowa; )
  • Patxanka!

>trapped in a box napisała:
    >no dobra, ale w czym jest problem? co tym nastolatkom
    >jędrzej robi? kupuje lizaki, po czym sprzedaje do hamburga?

Dupę zawraca.
  • fusion

jak to czytam to mi sie przypomina scena z filmu.. to bylo mniej wiecej tak ze dwoch gosci rozmawialo sobie i facet chwalil sie ze podchodzi do kobiet i pytal sie czy chce z nim uprawiac seks i ten drugi zrozumial dlaczego ma tak czesto podbite oko i pytal czy czesto bywa przez to w szpitalu ten drugi odpowiedzial ze dosc czesto ale w lozku z aktualna ofaira propozycji takze :)