-
Bastardo
Co wy sadzicie o komunikacji miejskiej w 3miescie, a w szczegolnosci w Gdansku???? Chodzi mi bardziej o polaczenia nocne! -
bugneth
-
Bastardo
Nie ma polaczenia Morena-Chelm. Cholera ja nie zlicze ile razy po imprezach bujalo sie z buta z gory i pod gore na chawire:> -
Bastardo
-
-
Grono.Net
rower power :)
no może poza jesienią, a może nie wiem jak się ubierać żeby się od razu nie przeziębić.
-
bugneth
ja zasuwam caly rok, nie wazne jaka pogoda 8] taka specyfika pracy 8] -
mw
komunikacja nocna w gdansku preferuje zamkniete zycie rodzinne i lad i porzadek na PUSTYCH ulicach, czego rezultatem jest to ze o 23 centrum gdanska przypomina pustynie -
gwin
a co ja mam powiedziesz mieszkajac w Osowej?:)
jak nas odetnie w zime to do gdanska zjechac mozemy dopiero na wiosne;) -
mw
-
Anonim
Komunikacja miejska w Gdansku jest KOSZMARNA- byla zrodlem mojego pierwszego szoku po przeprowadzeniu sie tutaj 1.5 roku temu, grrrr :-/ Jest niepunktualna i przerazliwie droga (zwlaszcza bilety okresowe).
-
Anonim
a cha- a niektore autobusy nocne maja trasy z kosmosu, no i daja tam najgorsze zdezelowane ikarusy, ktore po przeladowaniu ledwo wjezdzaja na Suchanino czy Morene. Nikt nie dba o bezpieczenstwo w autobusach nocnych, plus jest taki ze przynajmniej zaden kanar sie tam nie pokaze w trosce o swoje zycie. -
Grono.Net
-
mw
-
ஜbyle do Wiosny ஜ
-
Bastardo
Skm-ki sa popierzenie nie bezpieczne. nie zlicze osob okradzionych w tych pociagach:> -
Tordis
Ale SKMki mają tę przewagę nad autobusami, że jeżdżą przez całą noc. Wprawdzie rzadko, ale jednak. No i z Gdańska bez problemu dojedziesz SKM w nocy do Gdyni. Autobusem - ni cholery.
Nocnych jest w Gdańsku definitywnie za mało (nie wiem, jak w Gdyni i Sopocie, ale przypuszczam, że podobnie). Rzadko jeżdżą, zwykle są wypchane po brzegi (vide: N5 o 2:20 spod dworca). Ale mają jedną zaletę. A mianowicie, odkąd nimi jeżdżę (a będzie z 8, może 9 lat), nigdy nie spotkałam w nocnym kanara :) -
Bastardo
-
Tordis
-
Bastardo
-
Bastardo
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne