Trójmiasto [3701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bastardo

Co wy sadzicie o komunikacji miejskiej w 3miescie, a w szczegolnosci w Gdansku???? Chodzi mi bardziej o polaczenia nocne!
  • bugneth

ja mam rower 8]
  • Bastardo

Nie ma polaczenia Morena-Chelm. Cholera ja nie zlicze ile razy po imprezach bujalo sie z buta z gory i pod gore na chawire:>
  • Bastardo

hehe no to grubo i co na rowerze wszedzie posuwasz?:>
  • Grono.Net

rower power :)
    no może poza jesienią, a może nie wiem jak się ubierać żeby się od razu nie przeziębić.
  • bugneth

ja zasuwam caly rok, nie wazne jaka pogoda 8] taka specyfika pracy 8]
  • mw

komunikacja nocna w gdansku preferuje zamkniete zycie rodzinne i lad i porzadek na PUSTYCH ulicach, czego rezultatem jest to ze o 23 centrum gdanska przypomina pustynie
  • gwin

a co ja mam powiedziesz mieszkajac w Osowej?:)
    jak nas odetnie w zime to do gdanska zjechac mozemy dopiero na wiosne;)
  • mw

rozwiązaniem tanie linie lotnicze hehe
  • Anonim

Komunikacja miejska w Gdansku jest KOSZMARNA- byla zrodlem mojego pierwszego szoku po przeprowadzeniu sie tutaj 1.5 roku temu, grrrr :-/ Jest niepunktualna i przerazliwie droga (zwlaszcza bilety okresowe).
  • Anonim

a cha- a niektore autobusy nocne maja trasy z kosmosu, no i daja tam najgorsze zdezelowane ikarusy, ktore po przeladowaniu ledwo wjezdzaja na Suchanino czy Morene. Nikt nie dba o bezpieczenstwo w autobusach nocnych, plus jest taki ze przynajmniej zaden kanar sie tam nie pokaze w trosce o swoje zycie.
  • Grono.Net

skmki są boskie
  • mw

skmki są drogie
  • ஜbyle do Wiosny ஜ

skmki są zapchane :D
  • Bastardo

Skm-ki sa popierzenie nie bezpieczne. nie zlicze osob okradzionych w tych pociagach:>
  • Tordis

Ale SKMki mają tę przewagę nad autobusami, że jeżdżą przez całą noc. Wprawdzie rzadko, ale jednak. No i z Gdańska bez problemu dojedziesz SKM w nocy do Gdyni. Autobusem - ni cholery.
    Nocnych jest w Gdańsku definitywnie za mało (nie wiem, jak w Gdyni i Sopocie, ale przypuszczam, że podobnie). Rzadko jeżdżą, zwykle są wypchane po brzegi (vide: N5 o 2:20 spod dworca). Ale mają jedną zaletę. A mianowicie, odkąd nimi jeżdżę (a będzie z 8, może 9 lat), nigdy nie spotkałam w nocnym kanara :)
  • Bastardo

No popatrz, a ja spotkalem:( :>
  • Tordis

Miałeś więc pecha :P
  • Bastardo

O stary mialem drogiego pecha:>
  • Bastardo

HHHEHE jak i pol autobusu:)