TRIVIUM [177]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Johnnie Walker

Co sądzicie o tym coverze z nowej płyty? Mi się bardziej podoba od oryginału :) Bajka :)
  • Hairy

zabić profana!!! oryginału nic nie pobije, co nie zmienia faktu,że cover jest w zaje*isty :)
  • Johnnie Walker

Iron Maiden bardzo lubię, ale ta piosenka w wykonaniu Trivium bardziej mi się podobała :)
  • Adrian.

Nie słuchałem jeszcze :P Ale słyszałem The Trooper bez wokalu to bardzo fajny instrumental, zresztą jak na trivium przystało :P
  • Metalick

nie nie nie Ironow wyonanie (szczegolnie koncertowe) jest nie do przebicia ale swietny cover
  • ☻ArTuR☺

Osobiście cover bardzo mi sie podoba. Według mnie podobnie jak cover Master of Puppets lepszyod orginalnego wykonania
  • Johnnie Walker

Nie no, oryginalnego masterka to nic nie przebije, to jest świętość doskonała w każdym calu :P
  • ☻ArTuR☺

Moze dlatego mam takie wrazenie ,bo pierwszy Master zostal wydany kilkanascie lat temu :P
  • Debaser

Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania - im coś starsze tym gorsze? Dobrze kombinujesz.
  • Johnnie Walker

Dla mnie te "starsze" mają w sobie coś zajebistego. Ten niesamowity klimat :)
  • ☻ArTuR☺

Bo mają ,są wykurwiste ale jakoś tak w przypadku tego kawalka :P
  • Metalick

niestety muzyka idzie w taka strone ze szkoda gadac wiec starsze zazwyczaj jest lepsze
  • ☻ArTuR☺

nie koniecznie chociaz w wiekszosci...
  • Metalick

wiesz ja nie mowie ze wszystko ale zdecydowana wiekszość
| |

Melodic Trash Metalcore czyli geniusze z Orlando!!

Fotki

Miejsca grona (0)