-
Lord of Light
Już wkrótce zostanie to oficjalnie potwierdzone - Trivium zagrają w Warszawie (Proxima lub Stodoła) w maju przyszłego roku w ramach europejskiej trasy promującej The Crusade. \m/ -
s314ryt
-
>-SONNY-<
no dla mnie zapowiada sie dobry okres w koncertach:D
Po Cradle of filth Trivium... :D:D:D ...chętnie skorzystam. -
Enforcerer
w roli supportu Trivium ma grac Annihilator!!!!! kurde, ale zajebisty koncert sie zapowiada, szkoda ze dopiero w maju, juz czekam na powazna rozpierduche! -
-
Anonim
Ciekawe jakie ceny biletów będą? Jeśli w miarę 'życiowe' to na pewno pojadę; ) -
sohaa
-
Kaziik
no mowa! koncert czuje bedzie wypasiony i to w dobrym okresie...jesli tylko wszystko dopisze na stówę bede na koncercie!:D:D:D -
Łukasz
No koncert raczej na 99% odbedzie sie jak przy poprzedniej wizycie TRIVIUM w Polsce w Proximie 13 maja. Wystawiono juz ceny biletów:90zł/100 w dniu koncertu.Nie wiem jak wy ale ja bede na 10000000000000%chocby nie wiem co!!!!
Jezeli jakims cudem nie zalapie sie na stolice, ruszam za kapela za granice!! -
Anonim
ja to na pewno jade, takiej okazji nie da sie przepuscic... pokazemy im jak sie bawi polska publicznosc to im szczena opadnie :D -
Lord of Light
Wlasnie dlatego znow do nas wpadaja - do dzis pamietaja wspaniala publike z ostatniego koncertu w Polsce i naciskali na management, aby znow do nas wrocic. :D -
Paweł
wracaja bo juz nie maja gdzie jezdzic... ile mozna po gb sie wozic? a kasa zawsze sie przyda :) -
Piotrek
Trivium będzie jak Metallica, więc w Polsce pewnie jeszcze nie jeden koncert zagrają...i oto chodzi Hell YEAH! :D -
Paweł
ta, tylko oni pewnie woleliby grac w Holandii... :P a prawda jest taka ze Polska jest zawsze ostatnim krajem do ktorego dojezdzaja zespoly... ale i tak nie jest zle bo na Ukrainie to ciezko wogole o jakis koncert...; )
zeby nie bylo na koncert w maju jak beda bilety napewno pojade! chcialbym zeby zagrali kawalki z Ember to inferno i Ascendancy... crusade niech sobie podaruja; )
Wiadomo kto jeszcze bedzie gral oprocz Annihilatora? -
Paweł
a trivium lepiej niech zostanie trivium, bo im dobrze wychodzilo. im blizej maja do metallicy tym gorzej wychodzi... takze porownanie ich do metallicy to raczej nie komplement...; ) -
Piotrek
Hehe, no ja jestem wielkim fanem Metalliki więc wg mnie to komplement i to duży :P A czemu mieliby grać np w Holandii ? -
Paweł
heh, no w Holandii... Matt poczulby sie swojo... :P a z ta metallica bylbym ostrozny bo wiesz, po crusade juz sie dzieje powoli to co z metallica po master of puppets... jeszcze maja szanse wrocic chlopaki do korzeni czego im zycze :) -
Piotrek
Hehe, no właśnie widziałem w jednym filmiku do którego link zamieściłem w innym temacie że Matt taki troche dziwny jest, ale może to takie żarty z jego strony były <lol> A co do Metalliki i Trivium to ja też już dawno powiedziałem że Trivium wydając "The Crusade" idzie powoli w strone Metalliki, ja ogólnie nie mam nic przeciwko graniu takiemu jak na obecnej płycie jak i na wcześniejszych również :P I raczej podchodze do tego wszystkiego spokojnie, mi się "The Crusade" podoba ale "Load i ReLoad" Metalliki również mi się podoba; p -
Paweł
no podobac tez mi sie podoba, ale mogliby stworzyc cos lepszego gdyby udoskonalali to co zaczeli tworzyc a nie nasladowali kogos innego... o to w tym wszystkim przeciez chodzi... ale oczywiscie nikt im nie broni grac jak teraz :) ja im wroze cos wielkiego tylko jak zaczna tworzyc cos nowego w swoim stylu... dlatego nie chce zeby szli w slady metallici, bo jak teraz nie odejda to juz do konca zostana utozsamiani z metallica. lepiej niech beda dalej trivium :)
a matt to z tego co pamietam jest zadeklarowanym gejem :P (jesli sie myle niech ktos poprawi) -
Piotrek
No ja nie mam nic przeciwko temu żeby Trivium było "Nową Metallicą" ale w sensie takim żeby tworzyli swoją muzyke i zapisali się w przyszłości w historii muzyki rockowej i metalowej tak samo jak zapisała się Metallica :D A co do Matta to ja już sam nie wiem, chociaż dziwnie się zachowywał w tym jednym filmiku ale...zresztą, muzyka jest ważna hehehe :P Ale może nie jest tym o kim mówisz, prawde mówiąc ja nigdzie żadnej takiej informacji nie wyczytałem :P -
Lord of Light