-
joshy
Uwielbiam ten zespół za niepowtarzalny klimat jaki tworzą w swojej muzyce. Każdy ich utwór jest dobry. Bardzo lubie piosenki, gdzie swojego głosu użyczyła Sinead O'Connor czyli "Special Cases" , "A Prayer For England" , "What Your Soul Sings" i wiele, wiele innych utworów tego zespołu jak np: " Protection " , "Tree" .............................. .............................; -D
Kto lubi grupe Massive Attack i za co ??
Które utwory lubicie najbardziej i dlaczego ??
-
królik
massive attack jest piękne; ] strasznie lubię piosenkę Teardrop, chyba to mój ulubiony kawałek i te nagrane z horacym andym np Angel ; ] -
Basebox
gadanie o m/a nie podlega dyskusji :)
teledysk do tear drop i angel normalnie roxuja :))) -
Turquoise Hexagon Sun
-
-
Etel
Angel.. za każdym razem rozkłada mnie na części pierwsze..
no i Protection :]
w ogóle to ja ich uwielbiam w całości, czego by nie zagrali;) hehe.. -
Anonim
-
smakosz
jesli mysle trip hop to mowie massive attack.
Cala reszta to nie trip hop :)
kocham ich muzyke .I tyle. Joł !; p -
Etel
-
Anonim
Karmacoma - za prostote, za tekst, za to ze robi dziure w mozgu, za teledysk, za trickiego -
Valmaar
jeszcze oprócz wyżej wymienionych wspomniał bym o three z płyty protection -
Valmaar
-
Valmaar
no to w każdym razie powiem że 2 płyty które znam najlepiej - "protection" i "mezzanine" są rozwalające absolutnie. -
joshy
w pełni sie z Tobą zgadzam te płytki są niesamowite ! Muzyka na nich jest taka ....spokojna i niekiedy lekko psychodeliczna; -) -
czyzbyscie zapomnieli ze nazwa TRIp hop wlasnie w prostej lini wywodzi sie od imienia TRIcki? czyli mowienie ze tylko MA to trip hop jest w pewnym sensie uzasadnione; )
a swoja droga jezeli mowimy o ich plytach to z pewnoscia sa dobre... ale za to single sa... bardzo dobre :] -
Anonim
-
Etel
-
Anonim
bylam 2 lata temu w Berlinie, po plycie 100th window, a last summer nie moglam wlasnie :( -
wojt.
plyta protection byla pierwszym dzielem tego wybitnego zespolu, jakie poznalem. pewnie dlatego czuje do niej jakis sentyment :) -
Wójcikowa na miotle lata hrhr
-
Anonim