Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrek

No wlasnie cos jak na moj gust zbyt dlugo aklimatyzuje sie Sheva :/ oby mu to szybciej poszlo bo zblizaja sie konkretniejsze mecze; )
  • Kamil

>Godlike Cieślak napisał
    >Ja kibicuje AFC bardzo mocno, nie znasz tego uczucia jak
    >kibucjesz klubowi odepchniętemu posiadjącemu
    >swoich kibiców szczególnie w Anglii, i tylko
    >wszyscy mówili "Real gra z Arsenalem ale mają
    >fajnie, darmowe pkt:" i co sie okazało wygrali nie
    >znasz tego uczcia jak jedyny postawiłes na swoim i sie
    >doczekałes... z Juve było podobnie ZLEkzewarzyli
    >Arsenal i dostali... a Barca tez by tak było ale Lehman
    >dzieki któemu są w tym finale popełnił
    >bład moze nawet największy w swoim zyciu i koniec
    >w 10 nie mozna sprostac takiemu klubowi jak Barca i w 75 min
    >kanonierzy wysiedli grą w 10 i sie zakonczyło jak
    >wszycy wiemy
    >
    >I wielki mistrzu BARCA NIGDY NIE SPADŁA NA KONCU SEZONU
    >PONIZEJ 8 MIEJSCA wez znasz sie jak...

Kurwa a czy ja pisałem że zajeli na koniec sezonu 17 miejsce czy że długo na nim osiadywali, chyba przez jakies 3 kolejki...KURWA NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM HISTORYKU PIŁKI NOŻNEJ ZA PIĘC DWUNASTA.
  • C.

KUCHWA HAHA przed chiwla ty mi cos zarzucałes czego nie powiedziałem łomie
  • Kamil

Co takiego lampucero????
  • Piotrek

ehhhhhhhhhh
  • Kamil

Co do kontuzji Eto to jest plus i minus! minus- najlepszy strzelec i piłkarz Barcy niezagra przez 5 miesięcy! :( plus- w jego miejsce będzie zgłoszonu Giovani dos Santos! kolejny talencik po Mesjaszu :)
  • Piotrek

ee przeciez mial go zastapic Gudi....;> a o tym Gio nic nie spyszlalem nic nie widzialem....; )
  • Kamil

No tak będzie ale można w miejsce Eto zgłosc kogos bo teraz Barca ma 24 zawodników a może zgłosic 25 i w momencie kontuzji powyże 3 miesięcy LFP daje szanse na zgłoszenie dodatkowego gracza a tym graczem bedzie dos Santos.
  • Piotrek

hmm to niewiem bo Chelsea tez ma chyba mniej niz 25 i nic nie powolywali dodatkowego...
  • Kamil

Godlike Cieślak, jak przyszło na starszego kończe tą kłutnie, racja kto wygra LM i kto jest lepszy czy Barca czy AFC czas pkoaże. Ja juz niemam zamiaru się z takim dzieciakiem jak ty kłocic bo widze że sensownie mozna pogadac ze starszymi np. z PIOTRKIEM mimo ze On jest za Wisłą a ja za Legia jakoś się niegryziemy a więc spadaj mała...
  • Kamil

>PIOTREK napisał
    >hmm to niewiem bo Chelsea tez ma chyba mniej niz 25 i nic
    >nie powolywali dodatkowego...

PIOTREK chodzi mi o La Liga; )
  • Piotrek

aaaaa; ] Primiera to nie jest moja mocna strona; )
  • Saddam is alive!

no dos Santos świetny jerst pokazał to w sparingu jednym przedsezonowym; ale akurat Etoo jest niestety piłkarzem któego ciężko zastąpić; tak jakby drogba w chelsea nie mógłgrać, to chyba dobre porownanie.......
  • Piotrek

Noo widzac to co Drogba pokazuje w tym sezonie to narazie ciezko jest sobie wyobrazic atak bez niego...
  • C.

Sheva wysiada przy Drogie w tym sezonie.. ale Drogba to nurek ale jest z wybrzeża a ja mam orgromny szacynek do osób z tego kraju:D
  • Piotrek

co prawda niezle grali na mundialu ale mi to tam obojetne skad kto pochodzi..no moze jedynie niemcy ktorzy maja takiego farta ze to jest nieporozumienie; ] i oczywiscie do tych niemcow wliczam KOLSE !!
| |

Dla wszystkich piszących na najlepszej stronce o transferach w Polsce (http://www.transfery.info - jakby ...

Miejsca grona (0)