-
Kamil
Piszcie tu wasze typy.
Moje propozycje to :
1.Schevcenko/ Milan---->CFC
2.Ballack/ Bayern----->CFC
3.Diarra/ Lyon----> Real M.
4.Zokora/ St.Entienne---->Tottenham
5.Aguero/ Intenpiedente---->Atletico M.
Napisałem 5 bo niemam pojęcia który z nich jest naj naj poniewaz wg mnie wszystkie te transfery były zajebiste :p -
Piotrek
Najlepszy - Sheva :)
Najgorszy - Ballack :/
Po co ? - Diarra
Przesada - Aguero -
Saddam is alive!
bagnicki - chyba z Kmity do Korony przeszedł, jeszcze będzie o nim głośno:) -
Kamil
Jebłem się z Zokora bo on przeszedł chyba w tamtym zimowym okienku... -
-
Kamil
>PIOTREK napisał
>Najlepszy - Sheva :)
>Najgorszy - Ballack :/
>Po co ? - Diarra
>Przesada - Aguero
Widzisz chłopcze po samym oglądaniu meczy LM w TVP niepwinnienieś oceniac Diarry, niech Ci mama z tatusiem kupią Cyfre albo coś w tym stylu a jeżeli juz masz to zacznij z uwagą oglądac mecze Realu bo ja widziałem dużo meczy w jego wykonaniu, więc mam podstawy do oceniania gry Diarry i wiem że grał na prawde zajebiście bez ściemy( oczekuje tego od Ciebie )
Ballack - najgorszy??? no comment
Aguero - przesada??? poczekajmy z 2 lata to wrócimy do tego wątku... -
Siekan
E(L) Socio zgodze sie z tobą diarra jest jednym z najlepszych defensywnych pomocnikow swiata a co do ballacka to zdania sa podzielone jak dla mnie niebylo sensu przechodzic do chelsea ale coz to jego wybor a sergio aguero to jeden z najwiekszych talentow mlodego pokolenia wiec transfer do atletico byl dobrym posunieciem tam sie rozwinie i przyzwyczaji do erupejskiego stylu gry -
Kamil
Siekan, właśnie dlatego wymieniłem Aguero bo za pare lat może to byc zajebisty zawodnik typu Riquelme a może nawet lepszy; ) . Co do Ballacka to racja zdania są podzielone ja akurat uważam że CFC zrobiła dobre posunięcie bo On wg mnie bardziej nadaje się do Ligi Angielskiej niz do np. Ligi Hiszpańskiej, no i ogółem nieoszukujmy się jest to dobry piłkarz. -
Anonim
-
C.
Vieira do Interu/Gallas do Arsenalu/Crespo do Interu/Podolski do Bayernu -
Piotrek
El Socio..na kablowke wydaje zapewne wiecej niz Ty; ) a z tym Diarra to nie chodzilo o to ze "po co sie przeniosl bo jest za cienki" tylko o to ze przez ostatnie 2 sezony lyon wedrowal dalej w lm niz real wiec mogl tam isc jedynie za kasa .....ballack jest slaby - moge tak mowic bo kazdy mecz chelsea ogladam minimum 3 razy i widze ze nie pasuje do tej druzyny przez co cierpi np J. Cole.....a 23 mln wydane na zawodnika ktory ma byc dobry dopiero za minimum 2 lata.....za 2 lata to Atletico moze spasc z ligi...;] -
Kamil
Czy ja wiem...Aguero jest teraz zajebisty ale za 2 lata może byc pokroju Riquelme czy może Messiego; ) -
Piotrek
no niewiem... d'allesandro tez mial taki byc ale polecial na kaske i mial ze 4 sezony "posoju",.,.,.,.,.,.,,., -
ejtaM™
on od momentu gdy zaczelo sie mowic ze moze byc zawodnikiem swiatowego formatu to mu sie przewrocilo w glowie...niestety...woda sodowa...chociaz nie widzialem u niego takiego blysku