Transfery.info [88]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil

Słyszeliście o nowych planach transferowych Barcy??? Dzisiaj Tixi Bergistan i Joan Laporta będą w Buenos Aires oglądac w akcji Fernando GAGO i Rodrigo PALACIO, sam Gago mówił że jeżeli pójdzie do Hiszpani to tylko do Barcy tak samo zapowiada Podolski, ale jeżeli Real pomacha w ich strone kasą to zapewne ich słowa okażą sie kolejną pustką tak jak to zrobił Robinho który deklarował że na pewno niepójdzie do Realu tylko do BARCY, a jak się skończyło, sami wiemy...
  • choco

ojej nie wiedzialam, ze Robinho tak sie wypowiadal :( a co do Gago to sprawa wydaje mi sie otwarta, bo wcale nie powiedzial ze przejdzie tylko do Barcy tylko, ze Blaugrana jest wielkim klubem i jest zaszczycony jej zainteresowaniem (a wiec mowil to co wszyscy, gdy sie nimi wieksze klubu interesuja, czysta kokieteria :] ), no i licze ze jednak Real nie popelni kolejnego bledu i go zakupi :P
  • Piotrek

co by barca nie kupila to i tak wszystko kreci sie wokol ronaldinho... jezeli nie odnajdzie formy sprzed mistrzostw swiata to i Rasiak nie pomoze; ]
  • Kamil

włąśnie Real zaczyna dawac ciała ostro w transferach, za wszelka cene chcą sprowadzic Fabregasa i Gago! Na ch*j im kupowac 2 sirodkowych pomocników??? w dodatku bardziej def.??? przeciez mają Diare i Emersona! Jeden z nich by raczej im starczał, a tak poza tym żadnego z nich niezgraną bo prędzej zgarnie ich Barca :p pewniejszy jestem co do Cesca bo Gago to rzeczywiście sprawa otwarta. W sprawie Gago nieczysto zachowuje sie Laporta bo sam prosił prezesa Boca żeby nieprowadził z Realem żadnych rozmów :) Ale nieda sie ukryc że Real interesuje się tymi piłkarzami co Barca np. Podolski, Gago czy Ustarii. Dlaczego jestem pewnien co do transferu Cesca do Barcy??? Bo Barca ma ostatnie zdanie i jeżeli Real bedzie go chiał kupic to Barca musi wydac na to pozwolenie poniewaz tak było zapisane w kontrakcie Fabregasa że jeżeli jakchis klub z Hiszpani bedzie go chciał kupic to musi pierw negocjowac z Barcą( A Laoprta niechce aby Real się wzmacniał dlatego stosuje takie nieczyste zagrywki z Gago ) :) Co do transferów Barcy to za pewne w tym okenku ziomym sprowadża Gago no i Palacio.
  • Kamil

>PIOTREK napisał
    >co by barca nie kupila to i tak wszystko kreci sie wokol
    >ronaldinho... jezeli nie odnajdzie formy sprzed mistrzostw
    >swiata to i Rasiak nie pomoze; ]

Właśnie widze że mało jesteś opcykany w piłce...zauważ że teraz w Barcelonie gre robi Deco albo Messi więc bardziej bym był niezadwowolony gdyby kontuzji doznał Deco niż R10 a poza tym większa strata Eto niż forma R10...
  • Piotrek

No to sie okaze w lidze, LM noi najwazniejsze w meczu przeciwko Chelsea; ] a pozatym w meczu z Sevilla....byl Deco Eto'o i byl ronaldinho w slabej formie... i byl nokaut...
  • Kamil

A wiesz dlaczego słaba forma była??? podobno wszsyscy byli najebanii...a czy to prawda okaże sie w najbliższej kolejce La Liga gdzie Barca zagra z Sevillą w dodatku bez Eto jeżeli Barca wygra to Teza " Bo byli najebani" może się sprawdzic...A co do Chelsea to wg mnie wygraja LM chociarz kibicuje Barcy, jendak sądze że CFC zrobiła lepsze transfery a brak Eto na pewno odbije się na grze Barcy...
  • Anonim

nono, i dobrze. Znajac jednak zycie to Real przynajmniej jednego podpieprzy Barcelonie.

Ala- mowil ze chcialby grac w Barcelonie w wywiadzie. Zdementowal takze ze podpisal wstepny kontrakt z Realem :P Chcesz link do wywiadu? :D

Barca jest takze zainteresowana Oscarem Ustarim - bramkarzem Independiente. Transfer wahał by sie w granicach 8 mln. euro.

Zobaczymy jak te koty sprawdza sie w meczu na szczycie ligi argentynskiej :)
  • Piotrek

Nieno przeciez jest jeszcze Gudi; ) i bardzo ciekawy jestem tego meczu z Fc S.... czy potwierdza to za co dostali superpuchar...
  • Saddam is alive!

apropos Ustariego - dobrze że barca poszukuje wreszcie aktywnie bramkarza, to jest w tym klubie strasznie newralgiczna pozycja, ostatnim naprawdę klasowym golkiperem byłchyba Zubizaretta, potem cały ciąg nieporozumień: Baia, Hesp, Rustu kompletnie bez formy, czy taki Argentyńczyk, nie pamiętał jak on sie zwał........
    Valdez też średni jest, w Hiszpanii mają na pewno z 6 lepszych bramkarzy jak reina casillas palop canizares czy aranzubia...
  • Kamil

Czyżby chodziło Co o słynnego Richarda Durtuella?? :D
  • Saddam is alive!

Dutruel też a mi chodziło o Bonano, tak się chyba nazywał.........
    ale ciąg imponujący naprawdę...
  • C.

Barcelona jest niby wiekim klubem ale troche przereklamowanym pamietacie finał LM kiedy to Larsson uratował Barce od obciachu... Barca grala beznadziejnie... a Ronaldinho nie grał zle tylko ze obroncy Arsenalu na nic mu nie pozwalali nie mógł ich objechać jak to robił z obroną Milanu czy Benficy to o czyms swiadczy....

Barca ma duzo dosc pieniedzey kupują w miare mądrze ale po co im Thuram i Zambrotta skoro mają dosc dobcha obrona do tego chociaz jednego z nich powinni wywalić...

Wielkim piłkarzem jest Iniesta błyszczy prawie zawsze....
    Marquez gra w miare dobrze....

Rijkard jest dobrym trenerm ale cos mu brakuje... trza umiec kupować piłkarzy nieznanych którzy potem stają sie czyms wielkim
    tak było w przypadku Wengera który odkrył Vierie, Anelke chodzby
    Wydaje mi sie że BArca dojdzie do półfinału i tam przegra z Lyonem 2:1:P:P:P
  • Kamil

Godlike Cieślak - troche pieprzyrz
    Po pierwsze jesteś kibicem Arsenalu i próbujesz usprawiedliwiac porażke AFC w LM. Po drugie ładnie masz jak sądzisz że Barca ma dobrą obronę. I po trzecie Ryjek kupuje nieznanych piłkarzy dowodem jest zakontraktowanie Andersona z Porto czy nawet 6 meksykaninów którzy grają na wypożyczeniach w lidze meksykańskiej. Widze że tu chciałeś porównac Ryjka do Wengera i że niby On sciaga młodych zawodników którzy stają się później gwiazdami ( Clichy, Senderos ), tylko po co Frank ma ściągac od chuja młodych zawodników jak może ściągnoc dobrych doświadczonych a nie jak Arsenal takich co mają mleko pod nosem...i może dlatego że robia takie a nie inne transfery powoduje niemożności zdobycia LM przez AFC,a poza tym Barca niemusi kupowac młodzików bo co roku z młodzieżówek wyskakuje nowa gwiazda np. Gio dos Santos, Krkic czy Ludovic.
    Kolejna sprawa "a Ronaldinho nie grał zle tylko ze obroncy Arsenalu na nic mu nie pozwalali" no szczególnie że jednym podaniem wychujał całą obrone i paru pomocników AFC...i gdby nie zła decyzja sędziego to dośc że AFC straciło GK to jeszcze zapłacili by za to stratą gola ( sytuacja z czerw. kartką Lehmanna/ P.S. niepierdziel że Lehmann niefaulował ). Sam widzisz Barca niewolała sciągnoc ze 5 młodzianów po 16 lat tylko 34 letniego Larssona który przesądził o losach finału LM.

No i jeszcze jedno, niebroń tak tego AFC jak inni jego kibice pieprzeniem typu " Arsenal był lepszy tylko Barca miała farta..." gdyby tak było to by za pewne zdobyli LM i wygrali w swojej lidze...

Czemu np ja niebronie teraz Barcy po porażce w SP??? bo był tak dawno??? a finał LM????

Taka prawda że większośc "kibiców" AFC niemoże się pogodzi z porażka w finale LM 05/06.
  • C.

HAHAHA ANDERSON GRA W PORTO A VIEIRA I ANELKA GRALI NA JAKIS ZADUPIACH....

AFC przegrali, wiem o tym ale nie przez barcelone tylko przez Larssona , ten piłkarz jest naprawde wielki i to potwierdził....

Kiedy Roni pokonał obrone wez chodzi mi o kiwki ehhh....

Ale Arsenal był lepszy i to potwiedził wiele ważnych osob..., lecz przegrali nie nie fartem tylko błędem, Lehman to spowodował i Alumunia jest cieniutki wiec sie nie dziwie ze puszczał gole... do tego sedzia był walnięty bo Arsenal nie uczciwie strzelił gola, Eto strzelił ze spalonego, a Henry dostał zółtą za to ze Piłkarz Barcy go kopnął...

Ale zeby widać prawdziwy triumf trza wygrać ładnie, gdyby barca wygrała perfekcyjnie a nie ze przez cały mecz dawali ciała, przez 7 min strzelili dwa gole a potem gra na czas podaniami w obronie....

Barca nie ma superowej obrony ale jestem zdania ze nie potrzebni kupowali dwie gwiazdy....

I jescze jedno wiesz co pokazałbym Ci artykuł ale nie chce mi sie szuckać a wiesz jaki tytuł "Londyńska Publiczność Kanonierów najbardziej wymagająca, a zarazem najbardziej dopingująca"

I ilu znasz kibiców Arsenlu ze tak gadasz no powiedz....
    Moze kilku jest zdenerwowana ale z tego powodu ze GRALI LEPIEJ A PRZEGRALI TAK SAMO FRANCJA WŁOCHY FINAŁ
  • Kamil

"bo Arsenal nie uczciwie strzelił gola" - dziwny jestes ja nic takiego niemówiłem a gol był jak najbardziej prawidłowy. "AFC przegrali, wiem o tym ale nie przez barcelone tylko przez Larssona" - przez Larssona przegrali a dzieki Henry'mu awansowali??? no i Cescowi ( w końcu wychowanek Barcy ) Co wiem o kibicach AFC??? Byłem na stronie de guunners czy jakos tak i tam pieprzyli kurwa przez ponad 5 miesięcy że Barca miała farta i wogóle niemogli przeżyc tego że dostali w finale LM ( widze że to trwa nadal :] ). A co do najlepszych kibiców to sie niekłóc bo możemy zrobic sąde czy kibice AFC czy kibice BARCY są lepsi...

P.S. "AFC przegrali" jeżeli juz to AFC przegrał a nie przegrali...taki kibic a widze że niezna dobrze skrótu swojej ulubionej ( na to wygląda ) drużyny. Daruj sobie.
  • Piotrek

dobra, spokuj, i tak tego nie zmienicie! Barca wygrała LM i tyle, jeśli mówisz że Barca miała szczęscie, ok, ale szczęscie sprzyja lepszym! Barca wygrała dzięki Larsonowi, ale on grał w Barcie i strzelał gole i asystował na konto Barcy a nie swoje! to tak jakby powiedzieć że Arsenalowi nie należy się finał bo wywalczył je Henry a nie Arsenal! Rozumiem że jestes wiernym fanem Kanonierów ale bez przesady, poprostu wygrał lepszy!
  • C.

JA PIECHODLE EBOUe SYMULOWAŁ A POTEM Z WOLENGO BYŁ GOOl
  • C.

Wiesz prędzej mozesz powiedziec e finał wywalczył Fabregas obrona i Lehman a Henry nie miał takiego wkładu jak oni
  • C.

Jeszcze jedno człowkieku LEHMAN POBIŁ REKORD CZYSTEGO KONTA< TO PRZEZ TRWAŁĄ OBRNĘ I JEGO UMIEJĘTNOŚĆI GŁOWNIE WYGRALI BO TO SENDEROS TOURE I EBOUE WALCZYLI ZDOBYWALI GOLE ITP
| |

Dla wszystkich piszących na najlepszej stronce o transferach w Polsce (http://www.transfery.info - jakby ...

Miejsca grona (0)