- 1
- 2
-
Anonim
Jak sama nazwa wzkazuje jest to grono dla kibiców Manchesteru i nie tylko. Można pisać wszystko byle by miało powiązanie z w/w klubem np. transfery piłkarze itp.. Zapraszam! -
Saddam is alive!
chociaż lubię ten klub, muszę przyznać, że za dużo wydają kasy na poszczególnych piłkarzy (na przykład carrick czy ferdinand). Nie pamiętam dokładnych sum, to są dobrzy zawodnicy, ale nie warci aż tyle...Po drugie manchester ściaga za wiele piłkarzy przeciętnych , czytaj dobrych nie wiem do watfordy, ale za słabych na man. utd. na przykład: Kleberson, Djemba Djemba, park Ji Sung, Evra...
mało mieli w pelni trafionych transferów ostatnio: ROnaldo , Rooney, i mam nadzieję: Kuszczak..... -
Siekan
jak dla mnie c.ronaldo nienadaje sie do zawodowego futbolu niemysli o druzynie gra pod siebie czesto bezsensu sie kiwa i traci pilke no i zawsze ma pretensje do sedziow o niegwizdanie na nim fauli żałosny jest i tyle -
sawu
kiedys uwielbiałem ManU- zwlaszcza jak grali tam Peter Schmeichel (moj absolutny idol - tak jak Kuszczaka...) Beckham, Yorke, Cole - to byłA ekipa marzeeń. A meczu finołewgo LM z Bayernem nie zapomni do końca życia chyba kazdy normalny (a wiec interesujacy sie pilka nozna) człowiek!! -
-
Saddam is alive!
co do cristiano ronaldo: zgadzam się, jest za bardzo egoistą, za dużo przewraca się, ale mimo tego zgodzisz się chyba że ma olbrzymie umiejętności i doskonałą techniką, a także świetny strzał z dystansu...
zresztą ronaldinho też się trochę za dużo kiwa, a nikt mu nie jeździ z tego powodu..... -
Anonim
chyba nie oglądaliscie ostatnich meczy ManU, tam Cris juz byl najwazniejszą postacia na boisku i to od niego najwiecej zalezalo i nie kiwal sie bez sensu lub nurkowal, zaczyna dojrzewac i wyrastac na wielką gwiazde -
Piotrek
-
Piotrek
A co jest w koncu z Rossim... grzeje ławe czy go gdzies sprzedali ?;> Bo zbytnio sie mU nie interesuje ale chlopaczyna niezle gral...; ) -
KEZIU
więc może na początku zapraszam na http://www.manusite.pl ...; )
Rossi grzeje ławę w Newcastle United... za dużo tam nie pograł jak narazie bo bodajże 42 minuty. Ale ze skutecznoscia napastników Newcastle coś ostatnio nie teges wiec myśle że dostanie szansę. -
Piotrek
-
Piotrek
szkoda go bo Saha i Solskjer wcale mnie tak do konca nie przekonuja...a ten mlody chinczyk czy koreanczyk ( nie PJS; p )...co tak niby czarował.... ani jednego meczu z nim nie widzialem... -
Siekan
akuray saha i solskjer sa wystarczajaco dobrzy aby strzelac gole dla MU no i jest jeszcze nieobliczalny rooney i przereklamowana gwiazda c.ronaldo jak dla mnie w MU dobrze gra alan smith kiedys pamietam jak gral na ataku a teraz genialnie czysci w srodku pola no i rozdziela dosc madrze pilki no i ten maestro lewego skrzydla giggs, stary ale jary!!! -
Piotrek
-
Anonim
-
Saddam is alive!
ech no niestety to juz nie ten sam zespół co 6 lat temu, odważyłbym się nawet powiedzieć że ten jest o klasę słabszy... -
C.
Manu nie gra ładnej piłki Ferguson jest juz 21 lat w ManU moze powinni go zmienic ale boją sie ze kupią kogos kto zwali ten klub... Dobrym posunieciem było kupienie Carricka....
Jednak widziałem mecz ManU-Arsenal, Kanonierzy wygrali 1:0, Kuszczak obronił karnego Gilberto Silvy, ale Manu grał nie celnie i mało dokladnie kilka razy sie zdarzyło ze piłkarz Manu oddawał piłke Kanonierowi, raz tak sie zdazyło ze O.Shea podal do Baptisty i Baptista wyszedł niemal sam na sam... -
gajes
Ja tez myśle, że powinni zmienić Fergusona. Zrobił on bardzo dużo dla tego klubu, ale jest już czas na zmiane, tylko wtedy pojawia sie pytanie kto ma być następcą sir Alexa??? Moim zdaniem najlepszym byłby Hiidunk. -
Piotrek
tez wedlug mnie nadszed kres na Fergusona, duzo zrobil dla United ale to już powinnien byc koniec, Hiddink bylby idealny ale chyba nie do wyciagniecia z Rosji, nie chcial bymtrenera z Wloch, a duzop sie mowilo o Ancelottim, Lippim czy Capello. Ja jestem za tym żeby Keano się rozegrał do konca sezonu w Sunderlandzie i nabył doswiadczenie a pozniej dawac go do ManU, ewentualnie moglby byc David O'Larry (chyba tak sie pisze), ten co trenował Leeds jak tak zajebiscie grali! -
Saddam is alive!
a ja po pierwsze nie chciałbym trenera z Włoch, bo on by na Old Trafford catenaccio zaprowadził:) co do Roya Keane'a to jeszcze chyba za wcześnie, poza tym bardo często taki były piłkarz zespołu faworyzuje swoich najlepszych kumpli; wiadomo: jednych lubił bardziej, innych mniej (przykład Zielińskiego w Legii chociażby); dla mnie kandydatem idealnym na trenera Man Utd byłby np. Jurgen Klinsmann (biorąc pod uwagę styl gry Niemców na Mundialu), a jak nie. to ktoś z Priemiership: może Allerdyce, moze Hughes. Hiddink chyba nie do ruszenia jest...
No, chyba że McLarena zwolnią, wtedy na pewno on zostanie:) -
ejtaM™
>Fucking injury... napisał
> a ja po pierwsze nie chciałbym trenera z Włoch,
>bo on by na Old Trafford catenaccio zaprowadził:) co do
>Roya Keane'a to jeszcze chyba za wcześnie, poza tym
>bardo często taki były piłkarz zespołu
>faworyzuje swoich najlepszych kumpli; wiadomo: jednych
>lubił bardziej, innych mniej (przykład
>Zielińskiego w Legii chociażby); dla mnie
>kandydatem idealnym na trenera Man Utd byłby np.
>Jurgen Klinsmann (biorąc pod uwagę styl gry
>Niemców na Mundialu), a jak nie. to ktoś z
>Priemiership: może Allerdyce, moze Hughes. Hiddink
>chyba nie do ruszenia jest...
>No, chyba że McLarena zwolnią, wtedy na pewno on
>zostanie:)
Allardyce?? wszystko fajnie tylko on jest zamieszany w afere w Anglii o kupowaniu zawodnikow do druzyny i brania z ato pieniadze, wiec narazie to on sie nie podejmie niczego moim zdaniem :)
- 1
- 2