- 1
- 2
-
Saddam is alive!
temat o drużynie, która miała zawojować Europę a jak tak dłużej będzie grać, to zawojuje deski kabaretów prędzej... Radovic, Junior i Burkhardt kosztowali po kilkaset tysiecy, Brazylijczykom płaci się olbrzymie pieniądze; a klub jednocześnie pozbywa sie utalentowanych zawodników: Smoliński czy Zganiacz i Djokovic którzy teraz mogą mistrza zdobyć z koroną...
niestety polityka legii spadła na łeb na szyję, błąd gonił błąd, sprowadzono w tym roku nieodpowiednich zawodników...
co o tym sądzicie? -
Piotrek
potrzeba Polaków dla których gra w Legii to marzenie! a dla graczy z zagranicy Legia to tylko przystanek przed wyjazdem na zachód! -
Kamil
Bez sadyzmu...jakos Choto potrawi wytrzymac w Legii i nietraktuje jej jak przytsanek...bo jakoś niestrajkuje jak Outtara czy Roger który ponoc ma oferte z 2.Bundesligi dlatego gra tak słabo aby zniechęcic do siebie prezesure Legii. -
Piotrek
no wiadomo że iluś tam obcokrajowców bedzie ale 2-3 i basta! teraz jest 2-3 ale Polaków, zobaczcie sobie po Svitlicy, deklarował że w Polsce tylko Legia, nawet córce chciał dać na imie Legia, a teraz co? bedzie grał w Wiśle! przeczytajcie sobie wywiad z Borucem o piłkarzach! -
-
Piotrek
Mysle ze mistrza nie obronia... jezeli tylko Svitlica zacznie wykorzystywac chociaz polowe sytuacji tworzonych przez Wisłe to losy mistrza przesądzone; ] pzdr -
IO2012
Mistrza chyba nię będzie chociaż tak bardzo tego bym chciał. Jestem wiernym fanem Legii, ale niestety muszę przyznać, że to co ostatnio grają, to jest wręcz śmieszne... :( -
Saddam is alive!
>E(L) Socio napisał
>Bez sadyzmu...jakos Choto potrawi wytrzymac w Legii i
>nietraktuje jej jak przytsanek...bo jakoś niestrajkuje
>jak Outtara czy Roger który ponoc ma oferte z
>2.Bundesligi dlatego gra tak słabo aby zniechęcic
>do siebie prezesure Legii.
skąd wiesz o Rogerze? my chyba nie pisaliśmy o tym nic..... -
Kamil
Z tąd : http://www.legia.com.pl/pl/index.ph... chociarz niewiem czy to prawda ale bardzo możliwe że tak. -
Saddam is alive!
ech ja ostatnio ich na treningu widziałem, to Rogeri Elton rzeczywiście prezentowali się tak, jakby chcieli zniechęcić do siebie Wdowczyka... -
choco
No i co im z tego przyjdzie, pojda do II ligi niemieckiej i tak skoncza jak Svitlica. Ale juz abstrahujac od ich przykladow to zamiast sie starac, zwrocic swoja dobra gra lepsze kluby, to graja jakby chcieli a nie mogli zniechecajac do siebie nie tylko dzialaczy obecnych klubow, ale i tych co sie o nich staraja... -
ejtaM™
W sumie to sie im nie dziwie...Cytujac slawne zdanie: Pilkarz to kurwa, pojdzie tam gdize dadza wiecej to chyba nie mozna sie dziwic im...Oni maja rodziny i nie chce im si ebiegac po naszych nierownych boiskach, a wola pojechac do Niemiec, gdzie dostana 2x wiecej kasy,samochod,mieszkanie i wogole...Takie sa warunki, a nie mowiac ze poziom 2.ligi niemieckiej jest podobny do naszej pierwszej.. -
www.transfery.info
To sa tylko spekulacje .... =)
Kazdemu pilkarzowi zdarzaja sie dolki formy. Byc moze teraz akurat w takim dolku jest Roger. Zreszta, jakby chcial sie wypromowac do klubu zachodniego, to zagralby lepiej w meczech pucharow europejskich, gdyz lepszej okazji na pokazanie sie miec nie mozna.
///
Legia czesto miala slabe poczatki sezonow. Nie jest to pierwszy taki przypadek, i na pewno nie ostatni. Mysle, ze wkrotce Legia odzyska mistrzowska dyspozycje.; -) Przeblyski formy widac bylo juz w meczu z wislakami ... -
Piotrek
poprostu nie chce zeby Legia go wykupiła bo ma do tego prawo! widać że chłoapaki nie mają motywacji, tu potrzeba Polaków! -
Kamil
-
www.transfery.info
http://www.transfery.info/news-full... - pelniejsze info i z 'wlasciwej' strony :D; ] -
Saddam is alive!
co się dzieje z tym Janczykiem? chłopak taką megagwiazdą miał być, takie postępy robił, a teraz z Pogonią, przynajmniej jak do tej pory (jest przerwa) przechodzi obok meczu. Same straty, żadnego pojedynku nie wygrał, non stop wyprzedzany.... Już chyba Elton lepiej by zagrał, a to doprawdy obraza...
Ale Burkhardt na szczęście w pierwszym skłądzie, może jakieś podanko z gatunku nadzwyczajnych mu sie uda zagrać... -
Anonim
No niestety Pan Janczyk jest bez formy ale czy on byl kiedys w niezwyklej formie w zeszlej rundzie legia grala bardzo dobrze to on tez gral dobrze ale pamietacie jak z Gks-em Belchatow marnowal same setki. Jak dla mnie jest to pilkarz, ktory gra bez glowy dostaje "piłe" i bum na "brame" moze sie uda niestety nie zawsze sie udaje tak ja z korona i wisla. -
Piotrek
noo na janczyka mowicie to ca ja bede mial mowic jak sie okaze ze ten Wasz svitlica nic nie strzela; >; / ja bym zamiast niego jakiegos claudio pitbulla kupil albo cos takiego :D -
Anonim
Svietlica z jednej strony jest juz stary wiec wolniejszy niz byl wtedy czyli teraz jest bardzo wolny. Ale ten chlopak swietnie sie czul w polskiej lidze, w Polsce wiec moze cos pokaze. Oczywiscie nie rzycze mu sukcesow w Wiśle. -
Piotrek
no w sumie jak cos bedzie gral to gitarka...ale ja bym wolal Brozka np z pierwszego meczy z panathinaikosem...
- 1
- 2