Transfery.info [88]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Saddam is alive!

który klub waszym zdaniem prowadzi obecnie najlepszą politykę transferową? a który wyrzuca tylko pieniądze w błoto? moim zdaniem przykładem świetnej polityki jest hiszpański Villareal (sćiaganie tanich stosunkowo piłkarzy, stawianie na kolektyw), tak samo PSV Eindhoven i Sevilla. A co do wyrzucania w błoto, to przychodzi mi do głowy przede wszystkim Chelsea (pomimo wyników) Man UTd (chociażby cena za Carricka) czy Real Madryt off course...
  • choco

Wg mnie najlepsza pol. transferowa prowadzi Arsenal i Villareal. Co do Realu to niestety musze sie zgodzic, chociaz ostatnimi czasy i tak nastapila duza poprawa :)
  • sawu

moim zdaniem West Ham United...wystarczy spojrzec...
  • Anonim

Moim zdaniem Lech Poznań....
  • Anonim

Wideo Ciepielanów.
  • Piotrek

Zdecydowanie Arsenal, Real w ostatnich latach też ale w tym sezonie akurat to oni najpoważniej się wzmocnili!
  • Siekan

dla mnie genialna polityke prowadzi fc sevilla kupuje mlodych zawodnikow szkoli ich i sprzedaje z wielkim zyskiem podobnie czyniy rowniez fc porto co jak dla mnie jest bardzo dobrym pomyslem
  • Lucas GRCHW

zgadzam sie że Arsenal ma nosa do transferów. nie kupuje najdrozszych piłkarzy (patrz chelsea) a i tak co sezon gra w lidze mistrzów i znajduje sie w czołówce premiership. Stawia na młodych i perspektywicznych. Jesli chodzi o nieudaczniów to zaskakują mnie takie kluby jak tottenham londyn i PSG. Oba kluby dysponują sporymi budżetami, kupują zawodników ale jednak brakuje wyników (juz nie wspomne że PSG nie wykorzystało obecnosci w swej kadrze Ronaldinho)
  • Siekan

co do psg to sie zgodze ale uwazam ze spurs po ostatnich wzmocnieniach graja lepiej pamietam czasy jak bronili sie rozpaczliwie przez spadkiem a teraz sa postrachem moznych w premier league
  • Saddam is alive!

zgadzam sie Siekan co do Sevilli, wystarczy wspomnieć takie nazwiska jak: Reyes Sergio Ramos (odeszli), czy Jesus Navas i Daniel Alves (odejdą za duże pieniądze), pewnie do Realu lub Barcy, no i jeszcze Saviola odzyskał skutecznośc w tym klubie
  • Kamil

HSV Hamburg! kupili RVDV o którego biła się CFC,ManUtd czy Barca, podobnie sytuacja wyglądała z Nigelem de Jongiem czy Vincentem Company...
  • Piotrek

niewiem czego chcecie od polityki Chelsea... fakt troszke daja za tych pilkarzy ale nie wyrzucaja tego w bloto... wzmacniaja sie tam gdzie potrzeba ( A. Cole, Sheva ) dobrych zawodnikow zprzed "ery Romana" zostawiaja ( Lampard, Terry, Cuddicini ) slabych, niepotrzebnych i nieposlusznych sie pozbywaja ( Hasselbaink, Gallas ) a tworza przy tym najlepsza druzyne na swiecie; ]
  • Saddam is alive!

przepłacają totalnie, poza tym nei wszyscy zzwodnicy są do końca warci tych pieniędzy moim zdaniem, na przykład taki paulo ferreira czy wcześniej del horno...
  • Piotrek

Moze i Ferreira nie byl wart ale co jak co ..jest solidnym obronca...a Del Horno wiadomo jak skonczyl....
  • Piotrek

Akurat Ferreira to świetny obrońca tylko brytyjski styl gry do niego nie pasuje! a takie kwoty są nie dlatego że przepłacają tylko kluby jesli dowiedza sie ze jakiegos zawodnika chce Chelsea to podbija cene jak najwięcej sie do bo wiedza ze CHelsea na to stac, zgadzam sie rowniez ze HSV i Sevilla prowadza bardzo dobra polityke transferową!
  • Piotrek

Sevilla tez niezbyt mmnie intererere.... ale barce rozgromili; )...a co do hsv to niby maja dobry sklad... kilka gwiazd ktore nic nie kosztoaly... ale grą nie zachwycają...
  • Albert

arsenal, wenger ma nosa zajebistego
  • C.

Arsenal napewno ostatnio kupili nowego i jeszcze moze dojsc zimą Ribery albo Abidal
  • C.

a tak do wypowiedzi jednego z tutaj goszczonych...
    To Gallas jest jednym z najlepszych obronców swiata, zobczyłbys jego mecze w Arsenalu na początku sezonu-normalnie PERFECT a Hassellbank jest równiez bardzo dobry... Chelsi mają piłkarzy tylko dzieki kasie.... Ashley Cole przeszedł do Chelsea za kase której nie dał mu Arsenal,
    Sheva tak samo KASA KASA I KASA....
    Chelsa bez Romana byłaby niczym jak kiedyś.... trza grać ładnie a ładnie gra tylko:
    Lyon, Barca, Liverpool, Arsenal, Valencia... mo moze jeszcze ktos...
  • Kamil

Nareszcie coś mądrego powiedziałeś...; ) ale czy Gallas jest jednym z najlepszych obrońców świata???
    Moja piątka naj naj obrońców:
    1.Puyol
    2.Terry
    3.Chivu
    4.Marquez
    5.Outtara; )/ A.Cole/ K.Toure

Kolejnośc przypadkowa.
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich piszących na najlepszej stronce o transferach w Polsce (http://www.transfery.info - jakby ...

Miejsca grona (0)