trampki [4742]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

można chodzić w nich do Kościoła?na dyskoteki i w sql??
  • Magda

ja z moimi trampkami nigdy się nie roztaję....chodzimy razem do szkoły, dyskoteki, wesela, różnego rodzaju egzaminy itp. i itd.
  • frdk

Ja to wszędzie w nich chodze, a ostatnio mam dylemat, bo mam chrzciny i chce w trampolach kochanych iść a mi mama nie pozwala :(
  • Anonim

gdzie można chodzic w trampkach? - wszędzie :)
  • Maka

pod prysznic też!!
  • Anonim

chyba to pytanie retoryczne jest? (;
  • szaranagajama

No moje nawet na studniówce były i bawiły się świetnie...!
  • frajerwerka.

Co to za pytanie.... O_o A jakby ci ktoś napisał, że w trampkach nie można chodzić tu, tu, tu i tu to nie chodziłabyś? Jeezu przecież to zwykłe buty. Zakładaj je wedłe własnego uznania. -_-
  • Jarek

jak teraz trampki muszą się czuć. phi. ; d
  • maja

nie noś trampek do koscioła bo mohery pomyslą żeś satanista- uahhaah! no co za temat
  • Anonim

za to ja zostałam nazwana gnojówą (z przyjaciółką). Przez glany?

tylko 'skromne', nie rzucające się trampki do kościoła.
    na wszelkiego rodzaju egzaminy, bale nie pozwala mi mama. hah.
  • Anonim

yyy... gdzie mozna? no chyba wszedzie, bo ja i do kosciola, i do kumpli, i na koncert, i na pierwszy dzien szkoly. Nawet ostatnio na bal KSM'u kumpela mnie wziela, to ja tez w trampkach poszlam. a w zime gdy bylo -10 stopni na dworze to w trampach do szkoly zasuwalam; )
  • maja

ja niby nie? tak samo:D a mama przed wjsciem krzyczała tylko 'maja bo ci stopy zamarzną!'
  • frajerwerka.

No, to ja tak samo. A mama nic nie mówiła :>
  • Kaśku

Noszę je wszędzie :)
    Najczęściej do w budzie...
  • gośka

oh kocham takie pytania.
  • Johnny

niby wszedzie, ale nie wiem czy bym na swoj slub zalozyla trampy... niby ciekawie, wygodnie i orginalnie. Ale jeszcze sie zastanowie nad tym;)
  • S.

>maj. napisała:
    >ja niby nie? tak samo:D a mama przed wjsciem krzyczała
    >tylko 'maja bo ci stopy zamarzną!'

i zamarzły? czym rozmrażali Maju :DXD

Ech no tak niestety wykłócić się o trampki nie mogłem jak był śnieg ale teraz już ok :D:>

a chodzić wszędzie w nich można :D:> mnie raczej przez glany prędzej satanistą nazywają ojej :>
  • am

AAAAA x_X Zgrozo ! Ja ostatnio swe trampki zdradziłam ... ! Jakże swego ja czynu żałuję ... ( prosze o pokute i rozgrzeszenie ! )

Buah. xD
  • maja

sebania! nie zamarzły:D choć zimno było. ale czego nie zrobi gruba skarpeta