Toyota [585]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktoś z was tunynguje swój samochód?? mówcie co zmieniacie etc .:))
  • Jerz

Heh... na razie zmienilem hamulce na Brembo :D A w planach to ho ho... tylko z kasa cienko :P
  • Anonim

no przede wszystkim komplet naklejek tuningowych - kazda dodatkowe 5 KM, czerwone zarowki full, pierdzacy dyfuzor, pletwy pod zderzak azeby nie odfrunal na ksiezyc, kolorowe pokrowce na fotele, przyklejane wloty powietrza (a moze cos dadza:), czarna folia na pol przedniej szyby azeby widocznosc lesza byla, kolpaki imitujace alusy, a no i laska neonowa do srodka, ultrafiolet i stroboskop.
  • Anonim

ja se bym ino tak se stunyngował furmane ino laski lecą na takie gdzies ino na wioche pojade droga kiepska to lawetą zajade na niej furman mój i gitara tunyng niech żyje...
  • Anonim

a tak aprops to moim zdaniem toyot nie powinno sie tuningowac wizualnie gdyż sie nie nadaja do tego lepiej mechanike audio aluski jakieś minimum 17 cali that's all
  • Anonim

sory jedynym ewenementem jest mr2 poprzednia i supra:) i mysle że nowy model avensis coupe który jest piekny!!
  • ZEFel

malo widziales zatem w zyciu :D
  • Anonim

jak juz to tuning silnika, nie optyczny. moim zdaniem o dobry tuning optyczny bardzo trudno. nie chodzi mi ze musi byc jakis zestaw carzona bo to juz w ogole porazka. dobry tuning optyczny musi byc idealnie dobrany, aby auto nie stracilo na uroku. zabawki typy wybajerowane zderzaki i progi do asfalku, wloty na cala maske to niestety wies... tuningowac nalezy z glowa jak juz... chociaz zostaje pytanie po co:)?
  • Anonim

by upiękrzyć swoje auto... by stało sie nietuzinkowe jedyne...:P
  • Anonim

jassne:] kazdy kto tuninguje optycznie swoje auto zaklada te same zderzaki, progi, spojlery, co inni - gdzie ta nietuzinkowosc??
  • Anonim

nie każdy....:P hihi
  • Anonim

o sory andrzej:)
  • Anonim

nie ma sprawy zbychu.... włądek czuwa nad tym...!
  • pęka serce.....

o gustach sie nie dyskutuje Panowie:)
    kto co lubi.
  • Kuba

Styling sux hard; D
  • Anonim

Troszke tuninguje :),

http://www.autor-tuning.com/cars/to... Styling bedzie poprawiony na ten sezon :)

Co do mocy ponad 1k hp mam nadzieje ze bedzie jedno z mocniejszych aut...
  • ChAbCzYk ooo Taki Tam:)

Panowie to wszytsko sie dzieli na dwie kategorie:
    1-TUNING
    2-AGROTUNING czesciej widywane :)
  • grzegorz hucko

ja mam celice . co ja mam mam caly body kits spoiler, kola/ , zegary, entake, sprzeglo sportowe 2 rure od poczatku street pip, idrzwi jak do laborgini i takie male rzeczy
  • Kuba

a ta celica i tak nie jezdzi...
  • grzegorz hucko

ciekawym dlaczego by nie mila jezdzic
  • 1
  • 2
| |

zapraszamy wszystkich, którym podoba się choć jeden model Toyoty (i go mają lub chcą mieć) ...

Fotki

Miejsca grona (0)