Tori Amos [1199]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • truskawki w nosie

Tori wystąpi z jednym koncertem w Warszawie - 9 marca, w studiu trójkowym im. Agnieszki Osieckiej..............yuppppp ppppi! :)
  • Anonim

tylko skąd bilety aaaaaaaaa???????!?!?!?

wunderbar poprostu!
  • Anonim

a ja się popłaczę, bo bilety będą pewnie tylko dla znajomych znajomych.
  • NoktowizoR

i bedzie ich tyle co kot naplakal - bylem tam pare razy na koncertach... male to miejsce jest... do dupy ze tak powiem... a tak w ogole to pewnie biletow juz nie ma :(
  • truskawki w nosie

pewnie bedzie mozna wygrac w audycjach Kaczkowskiego i trójkowym expressie....; )
  • hermit

a skąd wieści takie?
  • truskawki w nosie

• Anonim

zawsze możemy koczować przed budynkiem i czekać aż tori wyjdzie:)
  • Anonim

są w trójce do wygrania, a zresztą powtarzam poprzedniego posta.

ale szkoda, że tak mało. szkoda.
  • pld

Planowany 9 marca koncert Tory Amos w Trójce będzie miał charakter promocji jej najnowszej płyty.
    REZERWACJA ZAPROSZEŃ BĘDZIE MOŻLIWA WYŁĄCZNIE TELEFONICZNIE W RÓŻNYCH AUDYCJACH TRÓJKI OD 2 MARCA

syf i kila, w polskim stylu, maly koncert promocyjny, od znajomych dla znajomych niemalze
  • Anonim

jami dżemi joł. jeśli tori prawdziwą trasę zaczyna w kwietniu, to może latem przyjedzie do polski drugi raz?
  • Anonim

oby! może uda nam się wyprosić :)
  • NoktowizoR

zenada z tym koncertem jak dla mnie - bilety wygrac mozna w konkursie... zesz w morde zeby normalnie biletu nie mozna bylo kupic... mam nadzieje ze bedzie jeszcze okazja bo takie imprezki to porazka... to nie artystka z Polski, zeby miec pewnosc ze i tak sie zobaczy kiedys jeszcze... :/
  • Anonim

zaproszeń do wygrania pewnie będzie 12, tak jak w grudniu 2001 -.-
  • Anonim

więc radujmy się:/
  • maga

chyba az podskocze z racosci:|
  • doti

ta
  • Anonim

13 czerwca ma być koncert w paryżu(a przecież to tak blisko)
  • stren

to jest kurwa skandal!!!

ja nie mam czasu słuchać radia, a kiedy są te audycje ? i jaką czestotliwość ma to radyjko ?

też byłem tam raz jak kumpel grał koncert jakiś i było by miło tylko tam jest chyba około 60 miejsc tylko :/
  • NoktowizoR

przepraszam jesli uraze jakiegos fana programu 3 (ja bylem ale pare lat temu mi juz przeszlo - od kiedy zaczela sie zmiana profilu i zaczeli tam pracowac ci wszyscy nieszczesnicy) ale pewnie bedzie to koncert dla Towarszystwa Wzajemnej Adoracji pod wezwaniem Piotra Kaczkowskiego i Pawla Kostrzewy... Bleeeeee... Fuuuujjjj...
| |

najpiękniejsza muzyka pod słońcem.

Fotki

Miejsca grona (0)