-
truskawki w nosie
Tori wystąpi z jednym koncertem w Warszawie - 9 marca, w studiu trójkowym im. Agnieszki Osieckiej..............yuppppp ppppi! :) -
Anonim
-
Anonim
a ja się popłaczę, bo bilety będą pewnie tylko dla znajomych znajomych. -
NoktowizoR
i bedzie ich tyle co kot naplakal - bylem tam pare razy na koncertach... male to miejsce jest... do dupy ze tak powiem... a tak w ogole to pewnie biletow juz nie ma :( -
-
truskawki w nosie
pewnie bedzie mozna wygrac w audycjach Kaczkowskiego i trójkowym expressie....; ) -
hermit
-
truskawki w nosie
-
Anonim
-
Anonim
są w trójce do wygrania, a zresztą powtarzam poprzedniego posta.
ale szkoda, że tak mało. szkoda. -
pld
Planowany 9 marca koncert Tory Amos w Trójce będzie miał charakter promocji jej najnowszej płyty.
REZERWACJA ZAPROSZEŃ BĘDZIE MOŻLIWA WYŁĄCZNIE TELEFONICZNIE W RÓŻNYCH AUDYCJACH TRÓJKI OD 2 MARCA
syf i kila, w polskim stylu, maly koncert promocyjny, od znajomych dla znajomych niemalze -
Anonim
jami dżemi joł. jeśli tori prawdziwą trasę zaczyna w kwietniu, to może latem przyjedzie do polski drugi raz? -
Anonim
-
NoktowizoR
zenada z tym koncertem jak dla mnie - bilety wygrac mozna w konkursie... zesz w morde zeby normalnie biletu nie mozna bylo kupic... mam nadzieje ze bedzie jeszcze okazja bo takie imprezki to porazka... to nie artystka z Polski, zeby miec pewnosc ze i tak sie zobaczy kiedys jeszcze... :/ -
Anonim
-
Anonim
-
maga
-
doti
-
Anonim
-
stren
to jest kurwa skandal!!!
ja nie mam czasu słuchać radia, a kiedy są te audycje ? i jaką czestotliwość ma to radyjko ?
też byłem tam raz jak kumpel grał koncert jakiś i było by miło tylko tam jest chyba około 60 miejsc tylko :/ -
NoktowizoR
przepraszam jesli uraze jakiegos fana programu 3 (ja bylem ale pare lat temu mi juz przeszlo - od kiedy zaczela sie zmiana profilu i zaczeli tam pracowac ci wszyscy nieszczesnicy) ale pewnie bedzie to koncert dla Towarszystwa Wzajemnej Adoracji pod wezwaniem Piotra Kaczkowskiego i Pawla Kostrzewy... Bleeeeee... Fuuuujjjj...