Tori ,Björk ,Massive Attack, Portishead [1393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aenimek

z 4 wielkich w nazwie grona tematycznego ja tu jestem z powodu massive.
    któa płyta jest wasą ulubioną??

u mnie na pierwszym miejscu protection. potem nexus.
    ale w pojedynczych piosenkach karmacoma portishead experience (z nexusa właśnie)
  • Robo

mmm, karmacoma.. ja też bardzo lubię tą wersję. natomiast jeśli rozpatrywać Massive w kategoriach superlatyw, bo wybieram Protection - to intro już zawsze będzie ponadczasowe.

do grona zaś dołączyłem głównie za sprawą Portishead.. peace
  • twigg *

witam w gronie
    zdecydowanie mezzanine, chyba wiadomo za co.
    byliscie na heineken?
  • Robo

wybierałem się, ale nie dotarłem - nadwyrężony budżet nie pozwolił. ale zgaduję, że sporo mnie ominęło.. biję się w piersi i żałuje równie mocno, jak żałowałem zeszłorocznego creamfields..

pozdrawiam,

R.
  • Anonim

nej mam ulubionych plyt; ) przykro mi.

a relacje jak zdjecia zgram i strona bedzie gotowa; )
    mowcie, mowiecie, mowicie. sie znaczy piszcie.
  • Grono.Net

witam,

bylem na heineken. nacykalem full fotek jakims cienkim aparacikiem ale wyszly calkiem sympatycznie.

czesc tych fot lezy na http://www.trip-hop.info ale mam tego wiecej i w wiekszym formacie.

jak bedem mial czas to gdzies to w sieci wrzuce i dam znac.

a co do wyboru ulubionej plytki...pewnie mezz chociaz aranzacje z 100th na zywo brzmia niesamowicie.

• Anonim

ja się też pochwalę : nie byłam na heniu zielonym neistety i neistety nie mogłam być na oxygen bo właśnie opuszczałam dublin o 5 am, teraz możecie być ze mnie dumni; >
  • Bobak vel Locha Bagienna

mój naj massiv to proyection i oczywiscie 100 window.....cudowne płytki
  • .

znawczynia massive nie jestem,uwielbiam natomiast jedna stara stara stara przegrywana od ciotek i pociotkow kasete-specjalnie dla niej musialam sprowadzic ze strychu stare stare radyja,coby moc rozkoszowac sie tymze wybornym czyms:-)

z mezzanine teardrop
    z 100th window future proof:-)
  • be gentle with me

Mezzanine... od poczatku do konca
    no i 100th Window - szczegolnie "What your soul sings" :) - narozrabialo mi w glowie
  • loge

hmm...ciężko wybrać, ale u mnie przoduje ostatnio "Blue Lines". ciekawe, dlaczego nikt nie wymienił? nie lubicie?
  • Karoluch

dobry dzień, nowy jestem

no więc(nie zaczyna sie tak zdania)moimi najlepszymi płytami massive attack są mezzanine i no protection

po koncercie na open'er festival poprostu oszalałem :P:P:P:P:P

miodzio
  • nie

jakiś czas temu w media markt był trójpak (trzypak?!) massive'a za chyba 60zł; [
  • Ether narcosis

mezzanine
    a z niej
    angel
  • kuba es

Zdecydowanie Mezzanine i Teardrop. Uwielbiam utwory, ktore sa tak ciezkie bez uzycia metalu:)
  • o p i u m s m o k e

oj bez wątpienia krążek Mezzanine a w niem Dissolved Girl oraz Black Milk....strasznie mąca psychikę... a z 100th window to prawdopodobnie Special Cases :) zdrówko wszystkich
  • Anonim

Mezzanine :)
  • Ashramus

Mezzanine.. a na niej Black Milk i Dissolved Girl.

+Carmacoma z (jesli pamiec nie zawodzi) Potection.
  • Anonim

Zdecydowanie "Mezzanine", potem "100th Window". Najmniej pasi mi klasyczne "Blue Lines".
  • bloodsport

Mezzanine ... definitywnie :)
    a z niej
    Inertia Creep i Angel ...
| |

Wybuchowa mieszanka muzyczna, ktora winna skupiac wybuchowych nie tylko muzycznie ludzi. Przede wszy...

Fotki

Miejsca grona (0)