-
Aenimek
z 4 wielkich w nazwie grona tematycznego ja tu jestem z powodu massive.
któa płyta jest wasą ulubioną??
u mnie na pierwszym miejscu protection. potem nexus.
ale w pojedynczych piosenkach karmacoma portishead experience (z nexusa właśnie)
-
Robo
mmm, karmacoma.. ja też bardzo lubię tą wersję. natomiast jeśli rozpatrywać Massive w kategoriach superlatyw, bo wybieram Protection - to intro już zawsze będzie ponadczasowe.
do grona zaś dołączyłem głównie za sprawą Portishead.. peace -
twigg *
witam w gronie
zdecydowanie mezzanine, chyba wiadomo za co.
byliscie na heineken? -
Robo
wybierałem się, ale nie dotarłem - nadwyrężony budżet nie pozwolił. ale zgaduję, że sporo mnie ominęło.. biję się w piersi i żałuje równie mocno, jak żałowałem zeszłorocznego creamfields..
pozdrawiam,
R. -
-
Anonim
nej mam ulubionych plyt; ) przykro mi.
a relacje jak zdjecia zgram i strona bedzie gotowa; )
mowcie, mowiecie, mowicie. sie znaczy piszcie.
-
Grono.Net
witam,
bylem na heineken. nacykalem full fotek jakims cienkim aparacikiem ale wyszly calkiem sympatycznie.
czesc tych fot lezy na http://www.trip-hop.info ale mam tego wiecej i w wiekszym formacie.
jak bedem mial czas to gdzies to w sieci wrzuce i dam znac.
a co do wyboru ulubionej plytki...pewnie mezz chociaz aranzacje z 100th na zywo brzmia niesamowicie.
-
Anonim
ja się też pochwalę : nie byłam na heniu zielonym neistety i neistety nie mogłam być na oxygen bo właśnie opuszczałam dublin o 5 am, teraz możecie być ze mnie dumni; > -
Bobak vel Locha Bagienna
mój naj massiv to proyection i oczywiscie 100 window.....cudowne płytki -
.
znawczynia massive nie jestem,uwielbiam natomiast jedna stara stara stara przegrywana od ciotek i pociotkow kasete-specjalnie dla niej musialam sprowadzic ze strychu stare stare radyja,coby moc rozkoszowac sie tymze wybornym czyms:-)
z mezzanine teardrop
z 100th window future proof:-) -
be gentle with me
Mezzanine... od poczatku do konca
no i 100th Window - szczegolnie "What your soul sings" :) - narozrabialo mi w glowie -
loge
hmm...ciężko wybrać, ale u mnie przoduje ostatnio "Blue Lines". ciekawe, dlaczego nikt nie wymienił? nie lubicie? -
Karoluch
dobry dzień, nowy jestem
no więc(nie zaczyna sie tak zdania)moimi najlepszymi płytami massive attack są mezzanine i no protection
po koncercie na open'er festival poprostu oszalałem :P:P:P:P:P
miodzio -
nie
jakiś czas temu w media markt był trójpak (trzypak?!) massive'a za chyba 60zł; [ -
Ether narcosis
-
kuba es
Zdecydowanie Mezzanine i Teardrop. Uwielbiam utwory, ktore sa tak ciezkie bez uzycia metalu:) -
o p i u m s m o k e
oj bez wątpienia krążek Mezzanine a w niem Dissolved Girl oraz Black Milk....strasznie mąca psychikę... a z 100th window to prawdopodobnie Special Cases :) zdrówko wszystkich -
Anonim
-
Ashramus
Mezzanine.. a na niej Black Milk i Dissolved Girl.
+Carmacoma z (jesli pamiec nie zawodzi) Potection. -
Anonim
Zdecydowanie "Mezzanine", potem "100th Window". Najmniej pasi mi klasyczne "Blue Lines". -
bloodsport