Top Gear [7537]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mgr inż. arch. Killa

jesli chcesz pogadac, a spam zalozony przez facetow ci nie odpowiada zapraszam.......

tylko wytrzyj buty!!!
  • Anonim

Nie jestem dżentlmenem wiec wpadam. Co tam dzisiaj upichcilas??
  • ╠ Vonsal ╣

ona nie umie gotowac, jak sama stwierdzila, wiec zapewne zupe na gwozdziu :>
  • Denver

Ale ta zupa na 100% jest przyprawiana nakrętkami; )))
  • Anonim

Hieh, nie umie to sie nauczy. Ja jej pomoge. Nic nie przebije mojej jajecznicy na tunczyku.
    Podobno wspólne gotowanie zbliza ludzi:P.
  • Denver

Ja też pomge, mimoże nawet nie umiem gotowac; ))) ale za to moge wspierać moralnie; ]
  • ╠ Vonsal ╣

a ja potrafie dobrze zjesc :] to jest dopiero umiejetnosc :P
  • Anonim

hieh damy rade, ale Vonsal to ryzykowna umiejetnosc, teraz siedze przed kompem i mnie mdli bo sie objadlem jakiegos shitu. BLAH... A denver w kuchni zawsze sie przyda ktos do zmywania:)
  • Anonim

Denver z duzej litery mialo byc... sorr
  • ╠ Vonsal ╣

no jak jesz shit to sie nei dziw, ze cie zemdlilo; )
  • Anonim

Tak ogolnie nazwalem, jakies miesiwo to bylo, nawet nie z Constaru:P...
  • Anonim

co do zmywanka to nie kazdy sie nadaje... ale ja tez moge pomoc w sumie to na kazdym etacie: D
  • RaoulDuke

hehe a ja moge skrytykowac na koniec:)
  • Denver

Jak trzeba to pozmywam, ale wole etat dostawcy produktów 1 potrzeby.; )
  • mgr inż. arch. Killa

a moze chlopcy wy mi po prostu ugotujecie?:]

bo po dzisiejszych praktykach jestem wykonczona(kopanie rowow, przezuzanie torfu i pielenie to nie jet to co killercia lubi najbardziej), a dzis byl dopiero 1 dzien! jak ja to przezyje przez 2 tygodnie? no jak? a moje jakis przyjedzie i mnie zastapi:]

chociaz sa pewne plusy wylanego potu w sloncu przez 6h... faceci sie... obnazaja ze tak powiem... to czasem jest na co popatrzec... no na wszystkich to sie nie da ale na czesc:> mrrrrrał
  • Denver

Co to za zbereźne myśli???????? NIE ŁADNIE!!!!! Tylko faceci Ci w głowie.....
  • mgr inż. arch. Killa

nie... samochody tez:]

a moze inaczej to ujme... samochody mrrrał a jeslui jeszcze fajna wkladka w srodku i do tego smart:] to kisiel w majtkach buahahahahhaha..

chyba troche przesadzilam:]
  • mgr inż. arch. Killa

a tak przy okazji... zazdrosny hahahahaha???:>:P
  • Denver

Z moją wybitną aparycją nigdy nie jestem zazdrosny.... błahahaahahha; )
  • mgr inż. arch. Killa

taaak??:> no to chcialabym zobaczyc ta twoja wybitna aparycje:>:P
| |

temat mowi wszystko:] Uwaga... najważniejsza wiadomość dnia... własnie powstała strona na któ...

Fotki

Miejsca grona (0)