-
jesli chcesz pogadac, a spam zalozony przez facetow ci nie odpowiada zapraszam.......
tylko wytrzyj buty!!! -
Anonim
-
╠ Vonsal ╣
ona nie umie gotowac, jak sama stwierdzila, wiec zapewne zupe na gwozdziu :> -
-
-
Anonim
Hieh, nie umie to sie nauczy. Ja jej pomoge. Nic nie przebije mojej jajecznicy na tunczyku.
Podobno wspólne gotowanie zbliza ludzi:P. -
Ja też pomge, mimoże nawet nie umiem gotowac; ))) ale za to moge wspierać moralnie; ]
-
╠ Vonsal ╣
-
Anonim
hieh damy rade, ale Vonsal to ryzykowna umiejetnosc, teraz siedze przed kompem i mnie mdli bo sie objadlem jakiegos shitu. BLAH... A denver w kuchni zawsze sie przyda ktos do zmywania:) -
Anonim
-
╠ Vonsal ╣
-
Anonim
Tak ogolnie nazwalem, jakies miesiwo to bylo, nawet nie z Constaru:P... -
Anonim
co do zmywanka to nie kazdy sie nadaje... ale ja tez moge pomoc w sumie to na kazdym etacie: D -
RaoulDuke
-
Jak trzeba to pozmywam, ale wole etat dostawcy produktów 1 potrzeby.; )
-
a moze chlopcy wy mi po prostu ugotujecie?:]
bo po dzisiejszych praktykach jestem wykonczona(kopanie rowow, przezuzanie torfu i pielenie to nie jet to co killercia lubi najbardziej), a dzis byl dopiero 1 dzien! jak ja to przezyje przez 2 tygodnie? no jak? a moje jakis przyjedzie i mnie zastapi:]
chociaz sa pewne plusy wylanego potu w sloncu przez 6h... faceci sie... obnazaja ze tak powiem... to czasem jest na co popatrzec... no na wszystkich to sie nie da ale na czesc:> mrrrrrał -
Co to za zbereźne myśli???????? NIE ŁADNIE!!!!! Tylko faceci Ci w głowie.....
-
nie... samochody tez:]
a moze inaczej to ujme... samochody mrrrał a jeslui jeszcze fajna wkladka w srodku i do tego smart:] to kisiel w majtkach buahahahahhaha..
chyba troche przesadzilam:] -
-
Z moją wybitną aparycją nigdy nie jestem zazdrosny.... błahahaahahha; )
-