Top Gear [7537]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ARtS

Mi osobiście najbardziej podobał sie:
    Cytat w którym chodziło o przekazanie jak to Citroen C5 jest bezosobowy i niema cech szczególnych... Mowa była o tym, że takim samochodem można napaść na bank, bo i tak nikt nie poda jego opisu policji :P
    A jeszcze dzisiaj czytając wiadomości przyszedł mi namyśl co powiedziałby Clarksson o 407... -"samochód dla irańskich terrorystów"

http://info.onet.pl/1112888,11,item...
  • Bartek

ja pamiętam jak kiedyś postawili dwa kartony i przyzcepili do nich kółka i powiedzieli że to avensis i vectra
  • ARtS

buahah, szkoda, że tego nie widziałem :(:(:(
  • ///KRAKERS

Porsche buduje samochody wedlug zlej koncepcji. To tak jakby budowac piramide czubiem do dolu. Albo jak Hammond pokazywal silnik w Porsche 911 GT3 "silnik znajduje sie za ta pralka". To bylo dobre.
  • Kamil

A potem przejechał "avensis" i "vectrę" jakimś fajnym samochodem. Chyba mazdą 6.; ) Dobry typ. Hammond po przejażdżce GT3 powiedział że też wyjmie tylną kanapę i dywaniki w swojej 911. Jeremy na to: no to będziesz miał odwróconą wannę.
  • Denver

Ja mam kilka ulubionych textów......

1. "Loooserrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!"

2. w odcinku o tuningu Jeremy Clarcson przedstawia: "większość firm daje nam gotowanego kurczaka, poza vauxhallem, który oferuje ziemniaki. Ale gdy producenta ładnie poprosic, to da nam kurczaka panierowanego. (i pokazał na brabusa)"

3. O Golfie 5 GTi: "It has a lot of aigbags and climat control, so it weights a bit more.... than south africa"

4. O Nissanie Cube: "To jedyny na świecie samochód, który z jednej strony jest inny niż z drugiej........ no może poza Roverem (nie pamiętam jakim), którego nie potrafili złożyć w fabryce"
  • Anonim

"...and it costs 50 thousand pounds.50!!!!!!!-I'd rather eat the money"
  • Misiek

hmm tekst Chomika:

Buying Corsa is really desperate thing inne teksty rzuce później jak wylookam je w TG tych co mam na dysku
  • Melchior Rodriguez

Moze nie byl to smieszny tekst, ale najbardziej trafia w moje upodobania. JC:

"Its not the best car in the world because... its not a Ferrari."
  • Słodzik

Odcinek o Hammerze: "silnik jest głośny jak solniczka z napędem atomowym!", "samochód jest tak duży, że pasażerowie siedzący z tyłu są w innej strefie czasowej"
  • Denver

No i oczywiście schowek na rabarbar w Oplu Signum wymiata; )
  • Anonim

tym mnie ostatnio zabil : "grr.. i'm so angry about being an engine... grrrr i wanted to be an eagle or a lion... " - Clarkson w trakcie testowania CLS AMG; ]
  • Misiek

Na temat GMC Tahoe:
    It's ugly, big, slow and completely flamex by snow, mud, gravel, soil, grass trappings, drizzle even a light breeze. It's rubbish :)

drugi:

Przy tablicy fajnych wozów na temat Holdena Monaro jak się zapytał co fajnego wymyslili Australijczycy ktoś z tłumu krzykną Foster's

Foo Who said Foster's?
    yeah It's cool
    Yep It's cold but I wouldn't call it a cool beer

• bro

przy testowaniu ford rs200, ktory mial dwie turbosprezarki..

it's like two darth vaders, shaouting at one another..

:)
  • bro

shouting of koz..

a jeszcze mi sie przypomnialo, to nie tekst, ale mina, ktora clarkson robil, zeby pokazac jak wyglada maska jakiegos auta.. nie pamietam jakiego..
  • mAk

"a jeszcze mi sie przypomnialo, to nie tekst, ale mina, ktora clarkson robil, zeby pokazac jak wyglada maska jakiegos auta.. nie pamietam jakiego.. " - jaguara :)

james: "Das auto nicht fur fingerpoken!"

i w ogole wszystkie teksty, jak parodiuja inne jezyki; )
  • Denver

No i jeszcze wypasiony text niemiecki wstawili do opisu Mercedesa 300SL..... James powiedział: Just look, how this gentelman describes... "Meeerceeedes-Beeenz dreeeihunderd SLLL, die neuste konstrukcjooon von Daimleeeer-Benz werkelllllll"
  • Anonim

Oni w ogóle nie lubią niemców :]

O Rollsie Phantomie chyba (nie pamiętam dokadnie): "To tylko parasolka z opakowaniem za 300000 funtów"

• Anonim

Albo jak testował Saaba 9 5 - pomieszanie [..] z Saabem 9000, który jest tak stary, że nie wacham się powiedzieć, że Helena Trojańska takim jeździła.
    To chyba w tym modelu zawieszenie było wykonane z mirry.

Albo to wyścigowe Renault Clio: "Jednak to auto ma typowo francuską cechę. Łatwo się poddaje".

I oczywiście vauxhallowy schowek na łodygę selera.
  • bro

mAk - racja.. chodzilo o jaga; )

przypomnialo mi sie jesczcze chyba z no limits, jak maial zamiar zniszczyc accenta:

hyundai has to die, because it's made in korea - a country, where they eat dogs..
| |

temat mowi wszystko:] Uwaga... najważniejsza wiadomość dnia... własnie powstała strona na któ...

Fotki

Miejsca grona (0)