...::: TOOL :::... [1727]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wiadomo, zespół fenomenalny, ale któryś z kawałkó musi być tym najgorszym :). Z tym, że tutaj "gorszość" jest poziomem i tak nieosiągalnym dla większości wykonawców. Być może narażę się kilku osobom :), ale mój typ to "Schism". Utwór dziwnie rozlazły, trochę bez wyrazu, nigdy specjalnie nie przypadł mi do gustu.
  • ~k^

uuu schizm jak dla mnie to zacny zacny... ale z tych nielubianych to costam z opiate mi nie wchodzi... płytka ogólnie taka jeszcze zbyt surowa moim zdaniem :| troche mi nie pasi
  • Jimmy

moze ions ? :P
  • Green Eyes

Disgustipated :)
  • Anonim

sweat....
  • niger

większość przerywników przeważnie psuła klimat .... no ale Schizm to jeden z lepszych utworów na bank
  • Anonim

LOS ANGELES MUNICIPAL COURT

oni specjalnie go takim zrobili żeby wkurzac słuchacza...

najgorszy ze wszystkich..
    chyba nikt nie znajdzie gorszego..
  • ~k^

LAMC rzeczywiście wqrwia :P ale tak pozytywnie :D bo potem jest Maynards Dick :)))))
  • Anonim

taaak LAMC mnie wytrąca z równowagi... i jak ktoś wyzej napisał przerywniki psują klimat z czym się zgadzam nie do końca.moze klimat jest ale wybijają z rytmu
  • ~k^

no generalnie to chyba jest zadanie tych przerywników... żeby troche zwolnić na chwile. oni raczej patrzą na płyte jako całość i sterują klimatem, co im sie raczej udaje :P szczególnie na lateralusie :)
  • Anonim

Właściwie nie chodziło mi o przerywniki, które - nota bene - również mnie irytują. Chodzi mi o właściwe kawałki także odrzućcie te wszelkie LAMCE, Lotusy i inne Mantry. U mnie za "Schismem" mocną pozycję trzyma "Part Of Me", chociaż świetnie się broni wersja z "Salivala". Z wytypowaniem numeru 3 miałbym już spore problemy, ale myślę, że dałbym coś z "Undertow" - może "Swamp Song"?
  • niger

właściwie nie mówiłem o Lateralusie ,tam wszystko co do sekundy jest idealne....najbardziej mi to przeszkadza w aenimie,ale to jest zamierzone przez Maynarda

ps.wymieniasz jedne z lepszych utwórów
  • Anonim

"H" nie porywa mnie jakos bardzo.
  • Ni hao

bo za ciezki jestes pewnie. najgorszy kawalek.. pozwole sobie na jedno male LOL
  • xɘro

tej, Mantra jest fajna.
    za to Cesaro summability nie lubię, zbyt straszny jest dla mnie krzyk dziecka. brrr.
  • Oktawian

Powiem szczerze - dla mnie najgorszego nie maja...
  • niger

i zostanmy przy tym
  • Lateralus

NIE MA TAKIEGO !!!
    nawet Los Angeles Municipal Court ma w sobie cos... bo jeszcze zaden kawałek w ten sposób nie działał jak mysle nie tylko na moją psyche...
  • Anonim

jestescie nieobiektywnymi zamknietymi w jednym stylu prastarymi piergogami bez goostu!!!!!
    :p:p:p;):):);););)

• niger

rozłącz sie pan
| |

Zespół Tool powstał w 1990 roku w Los Angeles , założony przez cztery osoby : gitarzyste Ada...

Fotki

Miejsca grona (0)