Tomba Tomba | neverending story [1844]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Skll

5.03.2010 ! start 22:00

Na kolejna, cieszaca sie ogromnym powodzeniem impreze z cyklu Lick the... sound Misty Riva zaprosila doskonale znanego i dawno w Tombowych scianach nie slyszanego dj'a.
    Peter Laut i Misty Riva niejednokrotnie grywali back2back swietnie sie przy tym uzupelniajac w pelnych mocy, energii i pikantnosci setach. Z pewnoscia i tym razem glodnych dobrych, tlustych i soczystych dzwiekow nie spotka zawod. Oboje gustuja bowiem w ciezkich brzmieniach, ktorych to nie prezentowali wspolnie juz od dluzszego czasu. Mozecie wiec byc pewni ze po takiej przerwie ich 8 godzinny set bedzie muzyczna uczta dla koneserow minimalu i techno jak i wszelkich, zaskakujacyh wariacji na ten temat...
    Przyjdz & Lick the... sound!

Peter Laut urodzil sie i wychowal pod Warszawa. Na codzien jest akustykiem Teatru Polonia. W wieku 15 lat po raz pierwszy stanal za dekami. Zafascynowany mozliwosciami jakie dawala mu DJ-ka zaczal kolekcjonowac plyty winylowe i konsekwentnie rozwijac swoje techniczne umiejetnosci. W roku 2006 spotyka na swojej drodze Adama Stolarczyka, z którym zaklada duet "2kilo project" specjalizujacy sie w live actach. Wykorzystujac zdobyte dotychczas zdolnosci, zrecznie manewruje swoim stylem stwarzajac tym samym szanse na szlifowanie swojego fachu, w nowy tudziez oryginalny sposób. W 2007 roku duet ten zajmuje 2 miejsce w konkursie "CHECK YOURSELF", organizowanym przez "Gadu Radio" oraz klub "M25", reprezentowany przez Krystiana Legierskiego. Krótko po tym wydarzeniu, Peter zostaje rezydentem warszawskiego klubu "Tomba Tomba", gdzie otrzymawszy pelna autonomie, jest odpowiedzialny za organizowanie znanych wszystkim imprez afterowych. I to wlasnie owe imprezy pozwalaja na to by, swoja pasja i fascynacja, Peter mógl zarazac przybywajacych do klubu ludzi, grana przez siebie muzyka. W 2008 roku Peter poswiecajac swój caly wolny czas produkcji. I tak rozpoczyna sie kolejny rozdzial w jego zyciu. Odnawiajac dawne kontakty trafia pod skrzydla Rafala Jujki, producenta Studia78. Mozliwosc rozwijania swoich umiejetnosci na profesjonalnym sprzecie oraz praca ze swietnymi muzykami procentuja, czego efektem jest propozycja stalej wspólpracy, która Rafal Jujka sklada Piotrkowi. Razem z Tomaszem Biskupem (gitarzysta Hardwork), Rafal i Peter zakladaja produkcyjny cartel Secretservice75. Spotkanie trzech osób, obracajacych sie w zupelnie innych srodowiskach muzycznych musialo zaowocowac stworzeniem niekonwencjonalnych kreacji - niespotykanych nigdzie wczesniej brzmien. W obrebie upodoban muzycznych Petera oscyluje wiele gatunków, które mozna krótko scharakteryzowac i okreslic mianem hybrydy deepu & minimalu, przeplatanej muzyka eksperymentalna. Wszystko to, w polaczeniu z lekkoscia aranzowania niesamowitego nastroju oraz dzieki doborowej selekcji utworów, sprawia na sluchaczach efektowne i niezapomniane wrazenie.

Misty Riva to przede wszystkim ogromna dawka spontaniczności i energii. Muzyką klubową pasjonuje się od zawsze. Na początku jej upodobania muzyczne oscylowały wokół wszelkich odmian house, później zainteresował ją progressive i electro a obecnie deep tech, tech house & techno najlepiej odzwierciedlają jej niepowtarzalny styl. Grała w wielu dobrych klubach w Polsce oraz poza granicami kraju. Jej sety to duża dawka energicznej muzyki, pozytywnych wibracji i dobrej zabawy. Organzowane przez nia imprezy pod haslem Lick the... sound ciesza sie ogromna popularnoscia i zaskarbily juz sobie rzesze wiernych, zawsze usatysfakjonowanych odbiorcow.
  • Anonim

to beda dobre bubsonowe uro :D
  • Misty Riva

? Berzdeje beda ?
  • Anonim

w czwartek koncze 22 lata :D stara juz bede!
  • Skll

pozwoilisz ze w takim razie bede sie do ciebie zwracał pani w podeszłym wieku ??? :D:D
  • Anonim

jasne! :** :D
  • lichO

>bubsien napisała:
    >w czwartek koncze 22 lata :D stara juz bede!

to ja to co dopiero :(
  • Skll

pani w sile wieku :D
  • Anonim

oo jak ladnie powiedziane :))
  • lichO

>Skll napisał
    >pani w sile wieku :D

mimimimi ano ladnie :)
  • marr_tini™

>bubsien napisała:
    >w czwartek koncze 22 lata :D stara juz bede!

ha ha ha aż się udławiłam a ja co mam powiedzięć
  • marr_tini™

btw właśnie szykujemy dla Ciebie niespodziankę muzyczną :)
  • Misty Riva

22 lata.... :/ Bubsien, ja to juz nawet nie pamietam co ja wtedy w zyciu swym robilam. Zapisuj zatem a jak bedziesz miala tyle co ja to Ci sie z pewnoscia przyda dla przypomnienia; )
  • Anonim

nie no, zartowalam :P wcale sie nie czuje staro! ale za to widze, ze Wy tu stekacie okropnie :D hehehehe :P

lubie niespodzianki! bedzie fajowo!
  • Anonim

Najlepszego; )
  • Myśka

>bubsien napisała:
    >lubie niespodzianki! bedzie fajowo!
    No i było; -)

• Skll

moim zdaniem bardzo udana impreza :)
  • Anonim

bylo czadersko!

kocham Was! :*
| |

Tomba Tomba - to świetnie znane rzeszy fanów nieco ukryte miejsce na skarpie warszawskiego Starego...

Fotki

Miejsca grona (0)