The Smiths/ Morrissey [429]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Proszę Państwa! Ustalmy komitet organizacyjny i spotkajmy się w realu bo tak to do niczego nie dojdziemy - w sumie dziwne że nie ma CZATA na Gronie:(.

Spotkajmy się: Ja+Hoax+Betti+oczywiście wszyscy zainteresowani. Trzeba obgadać miejsce+sprzęt i logistykę przedsięwzięcia; )
    Moje GG to 1641669.
    Tel 693781460
    marko25@o2.pl
    Pzdr

• hoax

noooo koniec żartów ! buh musimy sie spotkać proponuje oficijalnie weekend lub piątek . tylko jeśli sobota to prosze raczej godziny od 12 ? do niezbyt puźna niestety mam puźniej stódniówke:/ lub niedziele puźniej od 18 powiedzmy , no lub poniedziałek ale raczej też rano . dobrym pomysłem jest spotkać sie przed feriami bo wiadomo że na ferie wszyscy wyjerzdzją a jak nie zaczniemy przed to może być puźniej trudniej ... więc ! do dzieła !
  • hoax

namiaray na mnie :
    gg : 2294031
    tel:609 251 427
  • bh

taa, moje gg jest w profilu, a ferie mam DO poniedziałku:(
  • bh

nie ja jednak jestem blondynką, dopiero teraz mam g w profilu.
  • vegetable man

to lipa ze buchmacher przypisuje sobie prawo do pretendowania albo ustanawiiania sie czlonkiem rady organizacyjnej czy jak to tam sobie nazywa. i tile
  • bh

e tam, ja nie widzę żeby sobie cokolwiek przypisywał czy tam się ustanawiał. a jak impreza ma dojść do skutku, to ktoś ją musi zorganizować.
  • hoax

neeeej johnny nie podchodz do tego tak , buh poprostu chce sie wziąć za to poważnie ,tak trzeba żeby wyszło , ty mi lepiej powiedz co zespół flymen odnośnie pomocy ? (występu)
  • vegetable man

vinyle , filmy . załatw mi cacy gramofon ,żebym swojego nie woził i projektor multimedialny . a plakaty są moje .
  • Anonim

zazdroszcze
    ze jestes z wawy
    u nas takie cos by nie wyszło
    chętnie bym popląsał przy kowalskich
    a nie tylk0o sam w domu przed lustrem jak jakis psychopata
  • Anonim

Johnny! ty drętwa kokainowa dupo! to dlaczego TY nie zaniosłeś si z tym pomysłem?...ja najchętniej bym tylko przyszedł na imprezę i się dobrze bawił; ) jak chcesz to proszę bardzo - bądź przewodniczącym rady. Spotaknie w realu - w poniedziałek.
  • Anonim

najłatwiej pieprzyć bez sensu
  • vegetable man

he? nie kapuje . po prostu mogę pomóc z rzeczami raczej rzadkimi zwłaszcza te filmy. wyluzuj czape . a z cd to nie to samo co vinyl z uk. luss buchmacherro . jakby był problem z klubem to mam jakieś wejścia w aurorze kociaki. tam taka impreza by przeszła a i miejsce na prześcieradło jest żeby coś rzucić.
  • vegetable man

pieprzyć bez sensu - ??? nie rzucaj sie mądralala. kameleon czy co ?
  • Anonim

Ok John. Będziemy o Tobie pamiętać jakby co. Śpij spokojnie.
  • libertyn

Panowie, nie kłóćcie sie,
    kłótnie zabijają miłość...;-)
    Siła we współpracy i tak dalej...
    Jakbym mógł się przydać na coś to zachęcam do sygnalizowania...
  • bh

ustaliliście coś w ten poniedziałek?
  • Anonim

Niestety Hoax wyjechał na jakiś tydzień, ale ggadaliśmy troszkę. Na początek proponuję znaleźć klub. Ja mogę uderzyć do : Punkt+NuDeep+Balsam. Bierzmy pod uwagę ewentualny występ zespołu "Flymen"...co oznacza że klub winien mieć "jakąkolwiek" scenkę i najlepiej sprzęt nagłaśniający.

Oczywiście wszyscy którzy mogą i chcą pomóc - przemile widziani; ) Może znacie jakieś inne kluby? Potrzebujemy też (zapewne jak Johhny się określi) rzutnik multimedialny, kogoś do dekoracji itp; )
    PZDR Y'ALL
| |

"But don't forget the songs That made you smile And the songs that made you cry"

Fotki

Miejsca grona (0)