- 1
- 2
-
Anonim
Komety na swojej stronie umiescily dwa nowe utwory "W dzinsach i w swetrze" oraz "Ze wsi do miasta" zapowiadajace nowa plyte. Co o nich sadzicie? http://www.komety.com -
panna pe
-
Grono.Net
he
ok, lus, ale komety to jakby polskie kuzyny the smiths. albo jakos tak.czy cos.czy jakos. anna pe, luss
he -
bh
-
-
karol
-
panna pe
kuzyni nie kuzyni, temat jest mylący! myślałam że reaktywacje jakieś czy inne cuda, a tu mi kolega z kometami wyskakuje :/ -
karol
-
Anonim
a właśnie w białymstoku w tą sobotę
KOMETY będą grały w klubie fabryka
będzie nieżle... -
karol
w fabryce? dzizas, ostatnio bylem tam chyba 8 lat temu... na Kulcie;)))) -
Anonim
Rockabilly wara od Mancuniaaaans!! Rockabilly to festyn!!
Proszę nie porównywać Leśka i jego spadaających komet do najzacniejszego rokowego zespołu lat 80; )
-
hoax
bardzo prosze o nie umieszczanie podobnych tematów w tym gronie i straszenie gronowiczów .... ! jestem osobiście znany ze swojej antypati do zespoły spadających komet i ich gamet (a to że niby byłem kiedyś na ich koncercie to wierutne kłamstwa i bzury ! ) a jakiekolwiek porównania ... w ogule jak można .... phi ... -
karol
-
vegetable man
Dobra, buchmacher jak tak gadasz, to chyba trzeba bedzie jakas kare dla Ciebie przygotowac. obejrzyj kilka zdjec , posluchaj kawalkow-nie tylko the smiths ale solo, dziecko, i zastanow sie czy naprawde chcesz aby twoj osttatni post byu nadal widoczny; /.
to ze piszes ze rockabilly to kicha czy jak tam to sobie okresliles to zupelnie tak samo jakbys powiedziau ze morrissey jest bratem blizniakiem typa z erasure, a inspiracje czerpau z tworczosci bronsky beat albo the osmonds.
uwazajce na teog buchmahcera. a on chce jeszcze imprezki robic, uuuu.a
no a Wy, Hoaxy, no a na gigu, no a komety, no a/...hmmm -
bh
to jest niewymownie śmieszne jak piszesz do buchmachera per "dziecko"... tyle.
bronsky beat i the osmonds, phi. new order i kurde kelly family:> -
vegetable man
-
Anonim
Dziewczynko Marra:
po 1 - wymierzyć karę to ty możesz, ale swojemu ojcu; )
po 2 - festyniarskie grono tematyczne rockabilly jest daleko stąd
po 3 - nie słucham Morisseya solo bo jest nudny jak Ian Brown bez J.Squier'a
Każdy dziś słucha co mu się żywnie podoba i ja po prostu wyraziłem swoją subiektywną opinię. Nie lubię pozerstwa w muzyce (szczególnie Amerykańskiej wsi) - a Rockabilly właśnie z tym mi się kojarzy - być może się mylę; )
-
vegetable man
te, to już mówie ja . mylisz sie , ale siedź w domu w swoich 4 ścianach i nie wyglądaj przez okna bo na zewnątrz jest zimno słoma i wieś .
a mozer elvisa kochał bardzej niż o brajana , slapujący kontrabas chociażby w the loop a na gigach czasem przez 1/3 występu .. ale r-billy to kicha ..
o a teraz sobie przypomniałem rusholme ruffians posłuchaj i rockabilly szukaj . albo nowhere fas ci jamesem deanem nie podjeżdża ?
nudny jesteś , jakiego pozerstwa?
jezcze raz napisze mylisz sie , po 3 - nie słucham Morisseya solo bo jest nudny jak Ian Brown bez J.Squier'a - bez niego teżbył nudny - taki sobie urzędasek
-- słuchaj masif atak
a aa przepraszam wszystkich ale ...
te a pisałeeś że grasz na gitarze , to posłuchaj bluesa i r-billy i wypisz w punktach cechy wspólne
3m sie -
Anonim
buahahaha...
to Ty mi napisz 16 "wspólnych cech" Bluegrass i Death Metal :)
Wyluzuj TY i Twoja dziewczyna. Przyjdę na Twój koncert to pogadamy, bo inaczej tylko się znienawidzimy-być może niepotrzebnie; )
PZDR
p.s. Elvis zajebał muzę od czarnych i wszyscy to wiedzą.
-
Anonim
pozatym wydaje mi się (wydaje powtarzam), że Amerykanie grający Rockabilly to zakompleksieni rasiści. -
vegetable man
Wyluzować się to Ty musisz, stary. Z pewnością KOmety mają więcej wspólnego z the smiths i nudnym morrisseyem aniżeli buchmacher. i nie rzucaj się tak o to. ja festyniarskich rzeczy nie bede wymieniac. nie skwituje.
to pisałem ja- FATCAT dziewczynka Marra
- 1
- 2