-
Anonim
Ja juz w gossip przestalam wierzyc...; / Jasne, bylo nie najgorzej , pomijajac jak zawsze ZA DUZO LUDZI. cos w stylu 1wejscie z obiektu = 2os na viaguare. Bez sensu.
Ja nawet do szatni sie nie dopchalam, zostawilysmy ciuchy i torby na krzesle na parterze; d na stosie, i bylo dobrz. Kiedys to byly najlepsze imprezy na jakie chodzilam, nawet jeszcze A Taste Of Candy w TombaTomba bylo udane, pomijajac brak selekcji. Hm, 30letne dresy ?
I chociaz teraz mowimy ze bylo ok, ze rekomp.za obiekt, to i tak duzo osob wyszlo 00-01 . A pamietamy imprezy na ktoych siedzialo sie do 4 i nie mialo dosyc... chyba cos tu jest nie tak.? -
Rudy.
mam nadzieje, że nie będzie następnego razu bo to już by była recydywa... -
Anonim
Ja tam wierzylam nawet po obiekcie... Ale teraz jakos przestalam; / No sorry, kolejka w miare normalna, a na schodach to bylo jakies sardynkowanie... + ktos widzial te 2 pozostale bramki,? -
Kasia.
co z osobami które nie weszły,bo było za MAŁO miejsc a miały wejściówki ? -
-
aaaaa
-
kochany wodorost ^^
-
Daniel Jastrzębski
To fakt, trzeba było trochę poczekać by wejść, ale potem było zajebiście :D. Nie żałuję, że poszedłem, ale organizacja trochę zawaliła. -
janek
Kolejna porażka, praktycznie to samo co na misji.. Ochroniarze zachowywali się jak bydło nie zdają sobie sprawy, że chłopakowi prawie żebra połamali. Jak była taka ogromna kolejka na schodach to ochroniarze bezmyślnie wszystkich popchnęli i każdy sturlał się z tych schodów. Kurwicy dostać można.. Mimo wszystko jakoś się udało wejść i w środku bawiłem się bardzo fajnie.. -
kochany wodorost ^^
uwierz mi ze jak sie nie zucasz to ochroniarze sa spoko ^^. a co oni mieli zrobic skoro ludzie chcieli wyjsc z klubu a ludzie nie chcieli zejsc z tych schodow? skoro nie pomoglo mowienie to co mieli zrobic ? postaw sie na ich miejscu ! -
Anonim
no, ochroniarze byli spoko. Dało sie z nimi pogadać, a to że sie rzucili to wina tłumu raczej -
Anonim
Ochrona była taka jak powinna być...Największy problem to prowizorka szatni..gdyż mimo numerków (na kartce) kurtka nie wisiała w danym miejscu..Pozatym: TKACZU MISTRZ! -
Midżej
-
aaaaa
>Mich@ł napisał
>Ktoś wie może gdzie ubiegać się o zwrot pieniędzy za
>wejściówkę
nigdzie -
Midżej
-
Tkaczu
Hehe, no to finał imprezy dokładnie taki sam jaki przewidywałem kilka dni temu; -)
Masa atrakcji, obiecywano złote góry; -) a motywem przewodnim imprezy była, lub przynajmniej miała być muzyka House, grana na górnej sali.
Na podstawie opinii wielu zebranych wczoraj osób, chyba jedynym plusem była sala..dolna (czyli rnb); -) Trzeba przyznać, że było naprawdę gorącooooo; -)
Współczuję osobom które czekały przed klubem i nie weszły; -)
Do zobaczenia na następnych parkietach; -)
Pozdrawiam,
Tkaczu
-
ɐpɐ
-
kochany wodorost ^^
nie no spoko, nie musze narzekac , w sumie nie ma na co ,po przemysleniu tego wszystkiego doszlam do wniosku ze bylo naprawde FAJNIE !<33 na nastepne tez chetnie pojde <33 -
Ewelina
piona organizatorzy! :) tylko szatnie usprawnijcie, nie dość że czekało się godzinę po numerek to i tak ktoś mi kurtkę rzucił na podłogę i szalika zabrał. -
ɐpɐ
-
kochany wodorost ^^
z tego co slyszalam to oni wpuszczali jakims innym wejsciem zeby wiecej osobweszlo, bo ochroniarze nie chcieli wpuszczac , jesli toprawda ,to milo z ich strony ^^, ale juz nie narzekajcie na organizatorow, tylko postawcie sie na ich miejscu ,wtedy pogadamy ^^
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne