The Gossip Party || [4428]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PopieRd@leńCy

Dziękujemy wszystkim za tak liczne przybycie nikt nie spodziewał się że aż tylu was będzie . Następną imprezę przewidujemy w większym klubie już niebawem więcej info. Przepraszam za wszystkie niedogodności oraz tłok jednak nie chcieliśmy sytuacji że ktoś z was nie wejdzie dlatego wpuszczaliśmy w odstępach czasowych po kilka osób. Przepraszamy również za duszny klimat na imprezie za co odpowiedzialny jest już klub .

Rozstrzygnięcie "bitwy " będzie na podstawie ankiety na naszym gronie i na gronie "Vixy Warszawskie" , niestety chłopaki z Dishwacherrec* wcześniej musieli opuścić imprezę ze względów technicznych gdyż wilgoć na sali czarnej nie pozwoliła na odczyt płyt z ich cd playerów . Myślę że ten kto miał usłyszeć i jednych i drugich chłopaków to usłyszał kto nie to niech żałuje, zapraszam do głosowania.

Pozdrawiamy
    Ekipa Gossip:*
  • Domazet

Przyłączam się do tego co powiedział Piotrek, dziękujemy za przybycie, doceniamy was za to że dzielnie wytrwaliście w tej niekończącej się kolejce ale nawet my nie spodziewaliśmy się Was aż tak wielu.
    Następne The Gossip Party odbędzie się w klubie zdecydowanie większym i do tej pory niedostępnym dla osób niepełnoletnich, my postanowiliśmy otworzyć to miejsce dla wszystkich, już we wtorek podamy całkowite info dotyczące kolejnej imprezy, Całuje :*:)

ekipa Gossip
  • Mr. TU

To we wtorek czy poniedziałek?:P

Sala czarna vs sala barowa?

Czarna: Mrocznie, HOT i sexy! Panowie Zmywacze Naczyń bez koszulek... i do tego polewali wódeczką! Potem śliczny Steven - nawet cd playery nie wyrobiły przy jego wdzięku:P Dziewczyny wychodziły z Czarnej mokre!:D

Barowa: Szał ciał, miodzio mjusik, grupa fanów krzycząca 'Jasiu, Jasiu' oraz gorący chłopcy, którzy dobijali się za DJkę. Tam była nawet wielka osobistość Queen! Jasiowi nie przeszkadzały w graniu swoje damskie super slimy Levi'sa i w dodatku doskonale się dogadał Monkym. Chwilowe spięcia przy mikserze, ale czasem tak bywa.... Jak w starym małżeństwie! J. & M. najgorętszą parą wieczoru!:D

Brawa dla nich wszystkich! Głos pada na salę barową!

Pozdro!;)

• Domazet

we wtorek dowiedzą się już wszystkich konkretów a w poniedziałek uchylimy rąbka tajemnicy także sam rozumiesz jak to wygląda wszystko :):)
  • Maciek.

zajebista impreza ale popimo tego ze bylo max gorąco to chyba sala czarna
  • Anonim

według mnie było chujowo!
    oczywiście muzyką wszytsko nadrobiliście,
    najbardziej mi się podobało to coś przed wejsciem z którego leciało ciepłe powietrze :D
  • Łukasz.

"Bitwa o miejsce" - zdecydowanie za dużo ludzi, co wpływało na nieznośnie wysoką temperaturę i brak miejsca. Ale ogólne wrażenie pozytywne - zdecydowanie atutem była genialna muzyka, chłopaki nie zawiedli!
  • Anonim

ciasno, duszno ale i tak się podobało!
  • Anonim

było tragicznie.duszno ,goraco i masa ludzi pchajacych sie o wejscie do klubu .
  • Anonim

zgadzam sie z osobą powyżej. ^^
  • A Dead Ringer Prjct

pare niedogodnosci i problemow bylo, ale tak czasem bywa. generalnie bibka na + :)
  • xxxx

Było zbyt dużo ludzi.
    Coś słabo u was z selekcją. Chłopaki w krótkich spodeneczkach zawitali. Trochę też pokemonów się pojawiło.
    Momentami miałem wrażenie, że włączono ogrzewanie zamiast klimatyzacji.
    Od strony muzycznej- było zajebiście.
  • kuczmarska

zgadzam sie z kolegą wyżej :P muzyka mega, wiadomo.
    ale reszta rzeczy na prawde chujowo.
  • Anonim

Ja osobiscie nie zwracalam wiekszej uwagi na to czy mi goraco i tloczno. nic mi nie popsuje tak zajebistej imprezy!
  • maciej!

>Dst napisał
    >Było zbyt dużo ludzi.
    >Coś słabo u was z selekcją. Chłopaki w krótkich
    >spodeneczkach zawitali. Trochę też pokemonów się
    >pojawiło.
    >Momentami miałem wrażenie, że włączono ogrzewanie
    >zamiast klimatyzacji.
    >Od strony muzycznej- było zajebiście.

gdybym wiedział, że będzie tak gorąco, to też bym krótkie spodenki założył...; p
  • Chodzewicz

hahah, ja nie chcę nic mówić, ale sprzęt na czarnej sali działał w 100%

sowa:*
  • .michelle.

3 paski górą, co?

muzyka wyjebana! i genialna miejscówa do siedzenia nad kiblami!
    a klub.. w chuj ludzi.
    bar.. coś tam w ogóle mieli poza podstawowymi napojami?

ale git.
  • TenBoGen

Bojkot ! Profanacja; ]
  • Anonim

muzyka zdecydowanie zrekompensowała wszelkie niedociągnięcia, impreza raczej na plus
  • Mr. TU

>filipek. napisał
    >hahah, ja nie chcę nic mówić, ale sprzęt na czarnej sali
    >działał w 100%
    >
    >sowa:*

Sowa! Specjalnie Ci różowe światełko przywiozłem, a Ty sobie pojechałeś!:P
| |

Event to nasze drugie życie, codziennie zastanawiamy się jak tylko możemy umilić wam wieczór ko...

Fotki

Miejsca grona (0)