-
El comendante Semp
Mam do oddania w zamian za czyste płyty cd/dvd ogromną ilość odcinków TXF. Są to sezony 1-5 w jakości 350 MB/odcinek. Oprócz tego dorzucam także płytki z odcinkami 6,7,8 oraz 9 serii (wielkość odcinków różna, niektóre nawet się powtarzają w kilku wersjach). W sumie jest to około 115 płytek. Możliwy tylko i wyłącznie odbiór osobisty podczas spotkania gdzieś w centrum Warszawy. Nie wysyłam pocztą, nie kopiuję, nie przegrywam. Chcę po prostu, żeby te płytki trafiły w dobre ręce i jednocześnie próbuję odzsyskać czyste nośniki, stąd propozycja zamiany tych 115 płytek cd z TXF na powiedzmy około 60 czystych (bo wiele odcinków się powtarza w różnych jakościach, a ja nie bardzo mam czas to wszystko przejrzeć, ale na pewno jest tutaj cały serial, a niektóre odcinki nawet w kilku różnych jakościach). Jeśli ktoś ma inne propozycje to również proszę o kontakt, ale przypominam, że nic nie kopiuję, nie pożyczam, tylko oddaję to co jest. Proszę o kontakt przez prywatną wiadomość w ciągu tygodnia, w przeciwnym wypadku płyty te czeka inny los. -
El comendante Semp
E no co wy naprawdę nikt tego nie chce? Aż szkoda, że stoi u mnie i się marnuje, bo ja tego nie używam. :( -
Agusia29
ja bym mogła wziąść ale narazie mam około 6 czystych płytek dvd wiec do 60 troche mi jeszcze brakuje; D -
El comendante Semp
Wiesz, na inne propozycje też jestem otwarty, do ustalenia. Mi chodzi przede wszystkim o to, żeby te odcinki trafiły w jakieś dobre ręce, bo po co mają u mnie duplikaty stać, ale z drugiej strony chętnie bym stosowną liczbę czystych płyt albo coś innego pozyskał. -
-
El comendante Semp
Dobra, jestem otwarty na dowolne propozycje. Za tydzień usuwam ogłoszenie i szukam innego kanału rozstania się z tymi odcinkami.; )