-
Anonim
Orientuje sie z was może, kiedy serial ma zostać wydany w Polsce - nie w tomach po 4 odcinki, tylko w całych seriach? Że kiedyś - to na pewno, tylko kiedy? Mam nadzieję, że przed Gwiazdką? :) -
dr Gonzo
kpisz sobie? :D
no chyba że przed przyszłą. na razie idzie syf w kioskach, jak by puścili normalnie to by już nikt tego nie brał. -
Anonim
-
Live To Love
-
-
michalS
też wolałbym kupić sobie cały sezon od razu, kiedy chcę a nie co tydzień biegać do kiosków. Ale co zrobić - mieszkamy w Polsce i trzeba się cieszyć tym, że ktokolwiek to wydaje... -
Anonim
Spójrzmy na to z innej strony - Prison Break też wydawali najpierw w odcinkach, i na pewno jeszcze inne seriale też. -
Est
-
Anonim
A cholera ich wie... z resztą, mam nadzieję, że wszyscy się zgadzamy, że jest to tylko kwestią czasu, tylko jak długiego? Oby niedługo...
-
Est
Pewnie do końca wydawania X-Files przez DeAgostini, wcześniej bym na to nie liczył. -
El comendante Semp
Dla mnie paradokslanei największym minusem tego wydania jest to, że zajmuje to strasznie dużo miejsca na półce. Wolałbym, żeby ta książeczka była chudsza, ogranioczna tylko do informacji związnaych z serialem, bez tych wszystkich innych rzeczy, no i żeby w środku były 2 płyty dvd zamiast jednej i kosztować by mogło odpowiednio więcej w związku z tym pewnie (Choć nie pogniewałbym się gdyby pomimo dwóch płyt utrzymali taką cenę) i żeby była możliwa płatność z góry za kilka zeszytów, bo upierdliwe moim zdaniem jest takie inwestowanie co tydzień. Niech wychodzi nawet co 3 tygodnie, ale żeby były w środku 3 płyty dvd. -
dr Gonzo
zakładam że nie wiedzą jak długo ciągnięcie tego będzie rentowne, dlatego nie ma normalnej prenumeraty tylko jakaś pojebana co 2 numery. ciekaw jestem czy z wypisaniem się z tego interesu są takie same komplikacje jak z otrzymywaniem kolejnych przesyłek... -
Est
System prenumeraty mają naprawdę powalony, właśnie się o tym przekonuję na własnej skórze, czekam i czekam, a na razie nie dostałem nic. Nawet nie wiem, który teraz numer jest w kioskach, bo ja mam na półce jako ostatni kupiony 18 :/
Rzeczywiście trochę zwalili z tym wydaniem, już lepiej byłoby wsadzić płytkę w slima i dodać gazetkę oddzielnie i problem z głowy. -
Anonim
info:
<<18 marca 2008 trafi do sprzedaży, przygotowywane przez firmę Imperial - dystrybutora filmów telewizji FOX, polskie oficjalne wydanie 1 sezonu "The X-Files". Wydanie to można już zamawiać na takich stronach, jak: dvdmania.pl, oceandvd.pl, bluedvd.pl, filmydvd.pl oraz empik.com. Według doniesień dystrybutora - kolejne sezony mają pojawiać się co miesiąc.
Warto również wspomnieć, że firma Imperial tego samego dnia wprowadzi do sprzedaży również 2 sezon rewelacyjnego serialu "Millennium">>
przyznam, że trochę mnie wkurzyli tą informacją;> -
michalS
-
Est
Czy ktoś jeszcze wziął sobie prenumeratę X-Files? Bo już miesiąc mija jak dostałem ostatnią paczkę i nie wiem, czy oni mają jakieś problemy z wydawaniem X-Files, czy coś innego się dzieje. W ogóle w kioskach pojawiają się jeszcze nowe numery?
BTW cena za sezon w sumie normalna, zauważ, że u nas takie ceny to już norma. I w sumie wychodzi na to, że DeAgostini wydaje taniej, bo na sezon składa się około 4-5 płyt, więc wychodzi od 100 do 125 zł za sezon. -
Anonim
Ja zamówiłam prenumeratę (przy pierwszym numerze już) i dostaję paczki w jednym tygodniu każdego miesiąca, np. w poniedziałek jedna, w środę następna i kolejna w piątek; potem przez miesiąc cisza i nazad to samo - także się nie przejmuj, to normalne... niestety.
Kiedyś nie dostałam paczki w przeciągu półtora miesiąca, więc napisałam do nich - odpisali, że właśnie idzie :) Toteż, jeżeli się bardzo niepokoisz i niecierpliwisz, możesz do nich napisać i zapewne otrzymasz taką samą odpowiedź;> -
Est
Dzięki za info; ) To już poczekam, jak w ciągu kolejnego miesiąca nic nie dostanę to dopiero zacznę się znowu niepokoić. -
Est
-
raziel
Brytyjski Amazon
http://www.amazon.co.uk/X-Files-Com...
68 GBP
Kurs dzisiejszy: 4.58 PLN
Suma: 311.44 PLN + koszty wysyłki
Dodatki: kinówka, komentarze audio w wybranych odcinkach, usunięte sceny, film dokumentalny, wywiady z twórcami i aktorami, materiał o efektach specjalnych, profile postaci, pudełko
Imperial
Cena przyblizona za jeden sezon: 170 PLN
Liczba seszonów: 9 (na razie dostępnych jest 5)
Suma: 1530 PLN (za 9 sezonów)
Dodatki: dużo tektury do palenia w piecu, polski lektor
Wniosek:
Ktoś nas chce zrobić w ch**