The X Files [171]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monika_I

stare dobre czasy cd.
    pamietam moja pierwsza wizyte w kafejce internetowej, kiedy sciagnelam sobie na dyskietke mnostwo zdjec i stron, a potem w wielkim podnieceniu przegladalam je na swoim kompie w domu.
    Pamietam pierwsze dni, kiedy mialam juz internet w domu - uczestnictwo w x-klubie (ktos jeszcze byl tam zapisany?), regularne wizyty na kultowej stronce xfiles.rubikon.pl :)))
    Pamietam, jak wszyscy znajomi przynosili mi wycinki z gazet i plakaty z DD i GA - do tej pory mam jeszcze tego caly segregator :)
  • piąta rano, zabawa skończona

Ja byłam w x-klubie :P I w czymś, co się nazywało Alien Hunters, choć miałam dopiero 15 lat, a minimum wymagane to 16. Ale kto by nato zwracał uwagę... :P
  • Funny man

Ostatnio naszło mnie na odświeżenie sobie tego zajebistego serialu i ściągnąłem sobie 9 sezonów :)

Ale klimat jest jak to sie ogląda teraz. Jak się było dzieciakiem to autentycznie czułem że jestem z nimi :) Teraz jest prawie tak samo :)

Trust NO 1
  • piąta rano, zabawa skończona

A ja robię sobie odjazdowy prezent na urodziny, zwłaszcza, że pojawiła się okazja: 9 boxów DVD :] A co, 21 lat się kończy raz w życiu :P
  • Anonim

>Monika_I napisała:
    >stare dobre czasy cd.
    >pamietam moja pierwsza wizyte w kafejce internetowej, kiedy
    >sciagnelam sobie na dyskietke mnostwo zdjec i stron, a potem
    >w wielkim podnieceniu przegladalam je na swoim kompie w
    >domu.
    >Pamietam pierwsze dni, kiedy mialam juz internet w domu -
    >uczestnictwo w x-klubie (ktos jeszcze byl tam zapisany?),
    >regularne wizyty na kultowej stronce xfiles.rubikon.pl :)))
    >Pamietam, jak wszyscy znajomi przynosili mi wycinki z gazet
    >i plakaty z DD i GA - do tej pory mam jeszcze tego caly
    >segregator :)
    >

Kurcze jak bym moją historię słyszała.
    Ja pierwszy mój odcinek obejrzałam z wujem, który jest fanem i mnie zaraził.
    Potem pod kołdrą po cichu oglądałam, zeby rodziców nie budzić, ehhhh to były czasy.
    Teraz już 10 rok będzie mojej fascynacji X Files ahh;))
  • żocho

oj.....to było piękne :D nie wiem czy bardziej podobał mi się sam serial czy to że nie mogłam go oglądać/ /rodzice =) heh czy to że musiałam się nakąbinowac żeby widzeć każdy odcinek. Potem się strasznie bałam...no ale...:)) wspominam to z łezką w oku!
  • Anonim

Pamiętam jak było na TVP 2 i na niemieckim kanale Pro Sieben oglądałem na obu. Po raz pierwszy obejrzałem chyba w 1996 roku z kuzynką, od zawsze lubiłem się bać więc ucieszyłem się widząc taki serial.
    Zawsze czekałem z niecierpliwością na kolejny odcinek "Z archiwum X".
    Zachowałem nawet do tej pory kolekcję plakatów i wycinków. I kilka plakatów z "brava" niemieckiego, które kazałem wujkowi kupować jak był za granicą. xD
  • Ruda'88

Ja pamiętam moją manię pisania opowiadań Mulder&Scully, zawsze byłam shipperem, aczkolwiek nigdy nie brałam udziału w żadnej kłótni; ] Żyłam po prostu swoją 'ideologią'; ) Nagrywałam różne odcinki, zamawiałam gadżety na allegro, siedziałam na x forum... ech; ) Z tym serialem wiąże się także jedna bardzo ciekawa znajomość, ale to nie miejsce na taki temat; ) Mam sentyment, chociaż już nie oglądam.
  • aLExANDRa

eh, już dawno nic nie oglądałam....
| |

Grono tematyczne dla wszystkich miłośników tego niesamowitego serialu.

Fotki

Miejsca grona (0)