-
Monika_I
stare dobre czasy cd.
pamietam moja pierwsza wizyte w kafejce internetowej, kiedy sciagnelam sobie na dyskietke mnostwo zdjec i stron, a potem w wielkim podnieceniu przegladalam je na swoim kompie w domu.
Pamietam pierwsze dni, kiedy mialam juz internet w domu - uczestnictwo w x-klubie (ktos jeszcze byl tam zapisany?), regularne wizyty na kultowej stronce xfiles.rubikon.pl :)))
Pamietam, jak wszyscy znajomi przynosili mi wycinki z gazet i plakaty z DD i GA - do tej pory mam jeszcze tego caly segregator :)
-
piąta rano, zabawa skończona
Ja byłam w x-klubie :P I w czymś, co się nazywało Alien Hunters, choć miałam dopiero 15 lat, a minimum wymagane to 16. Ale kto by nato zwracał uwagę... :P -
Funny man
Ostatnio naszło mnie na odświeżenie sobie tego zajebistego serialu i ściągnąłem sobie 9 sezonów :)
Ale klimat jest jak to sie ogląda teraz. Jak się było dzieciakiem to autentycznie czułem że jestem z nimi :) Teraz jest prawie tak samo :)
Trust NO 1 -
piąta rano, zabawa skończona
A ja robię sobie odjazdowy prezent na urodziny, zwłaszcza, że pojawiła się okazja: 9 boxów DVD :] A co, 21 lat się kończy raz w życiu :P -
-
Anonim
>Monika_I napisała:
>stare dobre czasy cd.
>pamietam moja pierwsza wizyte w kafejce internetowej, kiedy
>sciagnelam sobie na dyskietke mnostwo zdjec i stron, a potem
>w wielkim podnieceniu przegladalam je na swoim kompie w
>domu.
>Pamietam pierwsze dni, kiedy mialam juz internet w domu -
>uczestnictwo w x-klubie (ktos jeszcze byl tam zapisany?),
>regularne wizyty na kultowej stronce xfiles.rubikon.pl :)))
>Pamietam, jak wszyscy znajomi przynosili mi wycinki z gazet
>i plakaty z DD i GA - do tej pory mam jeszcze tego caly
>segregator :)
>
Kurcze jak bym moją historię słyszała.
Ja pierwszy mój odcinek obejrzałam z wujem, który jest fanem i mnie zaraził.
Potem pod kołdrą po cichu oglądałam, zeby rodziców nie budzić, ehhhh to były czasy.
Teraz już 10 rok będzie mojej fascynacji X Files ahh;)) -
żocho
oj.....to było piękne :D nie wiem czy bardziej podobał mi się sam serial czy to że nie mogłam go oglądać/ /rodzice =) heh czy to że musiałam się nakąbinowac żeby widzeć każdy odcinek. Potem się strasznie bałam...no ale...:)) wspominam to z łezką w oku! -
Anonim
Pamiętam jak było na TVP 2 i na niemieckim kanale Pro Sieben oglądałem na obu. Po raz pierwszy obejrzałem chyba w 1996 roku z kuzynką, od zawsze lubiłem się bać więc ucieszyłem się widząc taki serial.
Zawsze czekałem z niecierpliwością na kolejny odcinek "Z archiwum X".
Zachowałem nawet do tej pory kolekcję plakatów i wycinków. I kilka plakatów z "brava" niemieckiego, które kazałem wujkowi kupować jak był za granicą. xD -
Ruda'88
Ja pamiętam moją manię pisania opowiadań Mulder&Scully, zawsze byłam shipperem, aczkolwiek nigdy nie brałam udziału w żadnej kłótni; ] Żyłam po prostu swoją 'ideologią'; ) Nagrywałam różne odcinki, zamawiałam gadżety na allegro, siedziałam na x forum... ech; ) Z tym serialem wiąże się także jedna bardzo ciekawa znajomość, ale to nie miejsce na taki temat; ) Mam sentyment, chociaż już nie oglądam. -
aLExANDRa