- 1
- 2
-
Yasmin
jacys x-phile-weterani, ktorzy pamietaja pierwsze emisje w PL, cotygodniowe czajenie sie przed magnetowidem, forum koti, bezproduktywne klotnie noromosow i shipperow oraz zamawianie najnowszych odcinkow przez net itp?; )
a tak swoja droga XF zeszlo imho na psy - juz 3 lata nie widzialam zadnego odcinka i jakos mnie nie ciagnie, ale powspominac tamte czasy byloby milo; P -
MegaEgo
-
Anonim
ja na razie też nie powtarzam, mimo że mam prawie wszystko na kompie
ale pewnie, że siedziałam z włączonym wideo i czekałam, kiedy by tu tylko "start" nacisnąć :) -
Grono.Net
Oj kiedyś się oglądało TVP 2 czwartek godzina 22:40... Straszny wkurw był jak się spóźniali z emisją (na następny dzień trza było do szkoły)... Nawet zastanawiałem się, czy nie zadzwonić do TV i zjechać ich za późnienie:) -
-
clarice
to byly czasy :) a tu teraz wszystkie odcinki na dvd leżą na półce, za to motywacji do oglądania dużo mniej :D -
Anonim
Ja pamiętam jak będąc małym chłopcem oglądałem The X files na TVP2 i zawsze miałem koszmary... które strasznie lubiałem :] -
i żeby wojen nie było...
to były czasy :) na początku musiałam się ukrywać przed rodzicami; ) ale potem XF stało się czymś zupełnie innym niż przestraszaczem.
czasem mam wrazenie ,ze Chris to moje alterego :] -
Anonim
mojej mamie się to tez nie poodbało - ale ja i tak miałam swoje spodoby na oglądanie -
miss kokolicious
Ja przekonalam do XF moich starych i ogladalismy razem... mnie to bawilo, a moja matka zawsze zamykala oczy i odchodzila:/ -
Agusia29
witam wszystkich x-phili :) ja z kolei mam wszystkie 8 serii nagrane na kasety vhs a 9 serie na dvd :) pozdrawiam -
Monika_I
Oj, tak... to byly czasy! Wspominam je z nostalgią... bylam mala, mialam zero dostepu do netu, jedynymi zrodlami informacji o serialu byly rozne tygodniki telewizyjne, czasem Cinema czy Secret Service. Pamietam ten napis "serial przeznaczony dla widzow doroslych", pamietam ciarki na plecach przy pierwszych dzwiekach czolowki, pamietam jak rodzice zabraniali mi ogladac, wiec uciekalam na strych, gdzie stal stary telewizor, i tam w ciemnosciach i przykryta kocem ogladalam 'Duane barry, Ascension, Blood...
-
Anonim
Ah, co za wspomnienia! Aż się łezka w oku kręci; ) To i ja dorzucę swoje=] X - Files to serial mojego dzieciństwa, wychowywałam się na nim! Pamiętam to wyczekiwanie i na to, że dzień wczesniej myślałam <<To już jutro!>> Hehehe. Z rodzicami nigdy pod tym względem problemów nie miałam, przynajmniej nic takiego sobie nie przypominam. I tak jak moja przedmówczyni (Monika_I) info czerpałam z Secret Service :D -
El comendante Semp
-
Anonim
Nie mialem dostepu do netu wtedy... mowa tu o 97-98 roku... ale emisje X-F w TVP pamietam od chyba 95 albo 96 roku. :) -
i żeby wojen nie było...
ej!!ja też rózne info miałam z secret service,moj brat to kupował i kiedyś obczaiłam,ze sa tam wzmianki o x files...tylko z tego, co pamietam to było ich coraz mniej i czasem były to bardzo małe wzmianki..kurcze, przypomniało mi sie jak czekałam,zeby to znaleźć,nawet kilka zdan..
co to za niesamowity serial :) -
Agusia29
Dokładnie, w każdym numerze SS była cała strona o X-files.. ach to były czasy -
Anonim
ech to było niby tak niedawno
nawet nie wiem kiedy zaczełam to oglądać, a potem to już nawet rodzice sami mi przypominali że dziś czwartek, to po prostu we mnie wrosło, część mojego życia ech...:) -
El comendante Semp
-
Anonim
wtorki też, pamiętam nawet kiedyś na jakimś tv4 czy coś w tym rodzaju chyba w piątki albo środy różnie bywało :) -
Anonim
Ja oglądałam jakieś pojedyncze odcinki jak byłam mała, np po odcinku o stworze z Czarnobyla miałam koszmary przez 2 tygodnie i Mama nie wiedziała dlaczego budzę się krzykiem; ) <lol>
A teraz się zestarzałam i po 8 serii straciłam ochotę na oglądanie tych pierwszych 3-4 które uważam za kultowe :]
- 1
- 2