- 1
- 2
-
Anonim
Jestem na etapie 8 sezonu, dopiero 3 odcinek. Ale to już nie to samo... Brakuje mi Muldera...
7 sezon potrafiłem zobaczyć cały w 3 dni, a 8 sezon? wogle mnie do niego nie ciągnie...
Jakie są wasze opinie na temat tych 2 sezonów? -
Arisa
Dla mnie Archiwum bez Muldera zupełnie traci klimat.
Żeby nie było podobnie jest ze Scully. Ostatnio czytałem, że mają kręcić drugą pełnometrażówkę, ale Gilian nie chce, bo urodziła dziecko i chce się nim przez rok przynajmniej opiekować. Bez niej też będzie to można psu o budę potłuc -
Anonim
Jakoś przemogłem się i oglądam po 2 odcinki :P
Ale jakoś pod koniec 8 sezonu Mulder się chyba pojawia, a jak jest w 9 sezonie? Wie ktoś? -
Burnman
w 9 sezonie dzieja sie rozne historie milosne :p
Mulder & Scully 4 example; -) -
-
Lilith84
W 9 sezonie \mulder pojawia sie tylko raz i to w ostatnim odcinku, jest lekko przynudnawo, chociaz mozna sobie poogladac rozwijajace sie uczucie Moniki i Johna. Ale tak poza tym nic specjalnego, tylko ostatni odcinek dobry, choc tez nie rewelacja, myslalam, ze jak na koniec serialu to bedzie to cos lepszego. Nie pozostaje nic innego jak tylko czekac na drugi film kinowy :( -
Anonim
Dziewiatego sezonu nie widziałem, natomiast są trzy odcinki, dla których warto oglądać sezon ósmy - Within, without, Per Manum - to jak dla mnie jedne z najlepszych odcinków w historii. Mulder pojawia się mniej więcej po połowie odcinków, ale szczerze... duchovny gra zupełnie od niechceia i Mulder robi wrażenie postaci wepchniętej na siłę. Tym niemniej sezon ósmy jest zupełnie wart zobaczenia, momentami nawet lepszy niż siódmy, ale nie jestem pewien, czy dla serialu nie byłoby lepiej, gdyby Mulder powrócił dopiero w ostatnim odcinku. -
Anonim
Ehh, to nie wiem jak ja przeboleje 9 sezon. The X Files bez Muldera to już nie The X Files.
Z tym że ostatni odcinek ma chyba 2 godziny, to można nazwać to jako 2 odcinki :P
Aktualnie jestem na 12 odcinku 8 sezonu... -
Fett
8 i 9 sezon ciekawie kończą serię, ale nie są tak dobre jak poprzednie sezony... Ostatni odcinek 9 sezonu to niezłe zwieńczenie, aczkolwiek zastanawia mnie jak rozwiązaliby drugi film.
Czyżby coś odnośnie tego, czego dowiedział się Mulder odnośnie przyszłości? Jak sądzicie? -
Anonim
ja dopiero niedawno zaczelam sobie przypominac The X-Files bo wczesniej ogladalam w TVP jak bylam mloda, wiec niewiele pamietam. na razie koncze dopiero 2 sezon...:/ ale z tego co slysze to troche cienko z tymi ostatnimi sezonami. Mulder musi byc, inaczej to juz nie X Files. ale slyszalam ze sie pojawia w paru odcinkach, no? -
Anonim
Pojawia się pojawia. Ale raczej jako przyjaciel Scully a nie jako główna postać, taka prawda.
A jeżeli jesteś na 2 sezonie to najlepsze przed Tobą. -
Anonim
no ja mam nadzieje:) skonczylam 2 sezon juz, wkurza mnie ten fag smoking dude...:) -
Anonim
Moge Cię pocieszyć że zginie, ale nie będę Ci mówił wszystkiego bo podobno to psuje radość oglądania (ja tam lubie wiedzieć co się będzie działo). -
Anonim
Przewałkowałem 8 sezon The X Files...
Mogę powiedzieć że nie jestem zawiedziony, dla tych którzy nie lubią pobocznych odcinków z innymi tam sprawami tylko UFO, seria 8 będzie idealna.
A że lubie kawałki a'la telenowela brazylijska to opiekuńczy Mulder jest idealny dla mnie :D
Tak czy siak teraz pozostaje seria 9... Której jeszcze nie emitowano w Polsce... :D -
dr Gonzo
-
Marta
-
dr Gonzo
-
Marta
nie mam zamiaru się zakładać, zadałam tylko pytanie. pracujesz w telewizji, że jesteś taki pewien że nie wyemitują? -
dr Gonzo
nie. ale jeśli w ciągu kilku miesięcy wychodzi to na DVD to prawdziwi fani kupią i obejrzą gdy będą chcieli. osoby które nie kupują DVD a je to ciekawi pewnie zdążyły obczaić divixa. w TV co najwyżej pies z kulawą nogą zajrzy, a nie osoba która jest zainteresowana. oglądalność więc raczej lipna by sie zapowiadała. jeśli wyemitują, to dopiero za jakiś czas. -
Marta
-
dr Gonzo
może :]
dziś już poza garstką maniaków nikt sie Xami nie jara, więc mogą przeoczyć.
- 1
- 2