-
Anonim
Jakieś 10 lat temu kupiłam pewną książkę o Duchovnym i Archiwum. Na końcu były różne głupoty - właśnie to znalazłam. Między innymi propozycja zabawy, którą można zastosować oglądając X-Files. Oto zasady gry [podkreślam, że wymyślił ją ktoś z 10 lat temu, więc najlepij się te zasady aplikują do sezonów 1-3;] :
Za każdym razem, gdy widzimy na ekranie wymienione wydarzenie, pociągamy przypisaną liczbę łyków wybranego napoju -
Anonim
1 Łyk
• za każdym razem, kiedy Scully robi sekcję
• za każdym razem kiedy, Scully lub Mulder rozmawiają przez telefon komórkowy
• za każdym razem, kiedy w mrocznym pomieszczeniu rozbłyska jasne światło, niczym reflektora samochodowego
• za każdym razem, kiedy Mulder mówi o przypadkach paranormalnych, paranormalnych jego rozmówca uważa, że agent żartuje
• za każdym razem, kiedy Mulder przypomina sobie niejasną sprawę, która była podobna do właśnie prowadzonej
• za każdym razem, kiedy Mulder upiera się, że pójdzie sam w jakieś zakazane miejsce
• za każdym razem, kiedy Scully powołuje się na jakiś fakt polityczny lub naukowy
• za każdym razem, kiedy Mulder i Scully rozstają się, Scully wyjeżdża, by szukać wiatru w polu, a kiedy wraca, nie może uwierzyć, co właśnie przeszło jej koło nosa
2 Łyki
• za każdym razem, kiedy pod koniec odcinka pojawia się tajemnicza postać, która uniemożliwia Mulderowi poznanie prawdy i ratuje mu życie
• za każdym razem, kiedy ktoś coś wie o siostrze Muldera, ale nie chce mu nic powiedzieć
• za każdym razem, kiedy komputer robi coś, czego komputery nie robią
• za każdym razem, kiedy widzisz cyfry 21/11 oznaczające datę urodzin żony Chrisa Cartera
• za każdym razem, kiedy ktoś zwraca się do Muldera po imieniu
• za każdym razem, kiedy Rakowaty zapala papierosa
• za każdym razem, kiedy Mulder wspomina o porwaniu siostry
• za każdym razem, kiedy Mulder je pestki słonecznika
3 Łyki
• za każdym razem, kiedy ktoś nazywa Muldera facetem od duchów
• za każdym razem, kiedy na pomoc są wzywani Głębokie Gardło lub Pan X
• za każdym razem, kiedy Mulder i Scully zaczynają się kłócić
4 Łyki
• gdy Scully widzi UFO
• gdy komuś robi się niedobrze w czasie sekcji
• gdy Scully upiera się, że sama pójdzie w zakazane miejsce
Wydarzenie wymagające specjalnego postępowania:
• Mulder i Scully zakochuja się w sobie – upij się!
• Sprawa zostaje rozwiązana do końca, nie pozostawiając żadnych wątpliwości; okazuje się, że duch, który nawiedzał dom, to złodziej w masce; na pomoc M. i S. przybywają Scooby Doo i jego paczka – postępowanie jak powyżej
-
El comendante Semp
-
Arisa
Oj fakt... Ale mam też tę książkę =D Jest sporo fajnych rzeczy o XF =) A swoją drogą to ostatnio się pocałowali (S i M) =D Ale sie nie upiłem =P -
-
Anonim
-
Muz
kiedy się pocałowali O.o wiem, ze to będzie spoilerowanie, ale lubię wiedzieć, co mnie czeka i kiedy xD -
Anonim
-
Arisa
Jak znam życie to Allegro na pewno =] Prędzej czy później tam się pojawi, jak jeszcze jej nie ma