-
allthatyousee
-
kath
ja mam podobnie.
na miejscu 1 - De Stijl
2 - Elephant
i na 3 dopiero Get Behind Me Satan.
a oprócz Doorbella jeszcze Denial Twist wymiata :) -
islandzka terrorystka
eee ja słyszałam poza tą płytą tylko elephanta. podobał mi się strasznie, może poza paroma kawałkami. get behind me satan nie podoba mi się prawie wcale, strasznie w klimacie country :/. ale może to tylko moje odczucie. żal mi wydanych pieniędzy. -
Pan Piotr
Płyta jest niezwykle równa,a Blue Orchid wymiata,ale moim zdaniem Elephant było o wiele lepsze bardziej zróżnicowane -
-
.
na poczatku wcale, ale to wcale mi sie nie podobala.bylo niby boskie the nurse, ale reszta przecietna. eee.dawno to bylo :P.wystarczyl koncert , zebym sie nawrocila;).teraz sobie slucham i slucham i jest coraz lepiej. poki co nie wyprzedzila elephanta, czy white blood cells, ale kto wie..jeszcze ze dwa razy poslucham i moze mi sie zmieni.
co do teledysku do blue orchid, to jest przekombinowany.nie ma to jak ten do 'dead leaves and the dirty ground'! -
ja ja
Wiesz, nie uważam, aby był przekombinowany. Jeśli się tak wsłuchać, w sumie doskonale pasuje do tej całej... eee... 'skoczności' Orchida Oo Ja przynajmniej taki odniosłam wrażenie.
I tu Wam muszę powiedzieć, że mnie jeszcze nie nawróciło xp Ogólnie bardzo mi się podoba, ale. No, Elephatna nie jest w stanie pobić, o. -
Grono.Net
ja uwazam ze ta plyuta nie przebije elephanta.. nie moge przez nią przebrnąc, a elephant slucha sie od poczatku do konca w strasznej fazie :P to juz nie to samo -
KAMIL
-
mefju
Ostatnio wypalałem sobie wkacyjną składankę White Stripes i najwięcej bo 7 kawałków właśnie z "Get Behind Me Satan" się na niej znalazło... więc chyba w tej chwili dla mnie najlepsza płyta... a na drugim "De Stijl" a "Elephant" dopiero 3... -
.
co do teledysku to nadal uważam, że nie jest najlepszy na świecie; ). zreszta w ogóle nie moge sie przekonać do nowego wizerunku WS. przekombinowali i tyle. -
Ricken.
nie powiem żeby mi ta płyta nie przypadła do gustu, jest jakaś inna niż pozostałe co nie znaczy że jest zła, jednak są piosenki które mi sie nie podobaja np the nurse, a co do teledysku to mnie troche zaskoczyli, nie spodziewałem sie ze będzie on aż tak mroczny, a ta biała szkapa,jak to ktos wcześniej stwierdził, to jak sie niedawno dowiedziałem nowa laska jacka, słaby chłopak ma gust -
kaisa
ja jak zobaczlam tekledysk to zrobilam ajaj o nie prosze
za to ostatnio jak wymienailam ulubione kawalki z tej pyty to wyszlo mi osiem conajmniej i ale to nie jest plyta do zakochania sie od pierwszego wejrzenia
-
justyna em.
no bo ta 'biala szkapa' to modelka chyba;))
tez nie lubie 'the nurse' -
Ricken.
modelka, nie modelka ale jakaś taka dziwna jest, w sumie jack z tym wąsem to też zjebał sprawne(to tylko moje zdanie) -
.
-
justyna em.