- 1
- 2
-
Martin
Kto słyszał nowy single - Blue Orchid ??
Po prostu zajebisty, klasyczny White Stripes, lecz podobno generalnie album idzie w nowy, totalnie inny kierunek... -
kath
oo a gdzie można usłyszeć/ ściągnać??
czekam z niecierpliwością na nowy album, prawie wszystko co robią jest piękne.; ) -
nickkk
-
kath
no więc, Blue Orchid przesłuchałam pare razy i niezłe, niezłe, chociaż na kolana nie rzuca. Ale podoba się coraz bardziej; ) Z niecierpliwością czekam na 6 czerwca.
A poza tym to niedawno odkryłam album De Stijl i teraz u mnie na okrągło, razem z 'White Blood Cells', bo Elephant mi się znudził już troszkę. -
-
Grono.Net
-
a
-
cLs
a teledysk widzieliście? jest taki mroczny i gotycki ^^
przez całą piosenkę czekam aż się rozkręci, jakieś solo, cięższe granie... ale ona się nie rozkręca :/ -
koalasmuck
słyszałem już całą płytę (tak ściągnąłem z netu:P ale jak będzie w sklepach to i tak kupie)
i muszę powiedzieć, że nie rzuca na kolana, jest dosyć zamulająca i monotonna, ale może musze jeszcze kilka razy przez nią przejść, nie wiem.
Oczywiście nie mówie że jest zła, bo mi się podoba, musicie ocenić sami... -
mefju
No ja też zassałem płytkę z torrentów;-)
Jak dla mnie świetna rzecz, rzeczywiście za pierwszym razem monotonnie jest, ale wciąga bardzo... Bardzo fajne jest to, że wielu utworach wykorzystali fortepian...
Na szczęście nie nagrali "Elephant 2" jest bardziej tradycyjnie i klasycznie...
Jak na razie moje ulubione utwory to:
The Nurse
The Denial Twist
As Ugly As I Seem -
kath
ja też, ja też mam !; ))
ogólnie nie jest superidealna, ale też takiej nie oczekiwałam, na razie podobają mi się 2 utwory (poza blue orchid, bo też lubię) - the denial twist i my doorbell; )
reszta to tak średnio, ale słucham i pewnie jeszcze wiele w niej odkryję; ) -
muciek
W nowej płycie podoba mi sie to, że... jest inna od poprzedniej :) to wg mnie jej główny plus, a muzycznie jest jak zwykle obłędnie, płyta jest o zdecydowanie łagodniejszym brzmieniu, ale nie posunąłbym sie do stwierdzenia, że zamula. Jest dobrze. -
phantom chocolate man's sistah
teledysk do blue orchid jest strasznie fajny-no może poza tą białą szkapą która tam biega im po studio ale początek, kiedy on buja sie na fotelu-magiczno-hipnotyzerski! suuuuperos! -
Anonim
przeszedłem kilkukrotne satori w trakcie słuchania płyty. jakby to określił marc bolan: some people like to rock, some people like to roll -
Anonim
megjack poszukują, nie zjadając własnego ogona, docierają na nowe głębokości -
Anonim
jeśli ktoś wie gdzie z www mozna sciagnac cala plytke w empeczy niech da info na priva bo emule padło mi i wstać nie chce
bede dzwieczny -
evilve
klimat ostatnich utworow z elephanta. wolno, zamulajaco, łajt strajpsowo..; p mnie sie podoba. -
dutkoska
zgadzam się,że 'Blue orchid' ma rewelacyjny teledysk,kawałek też super,chociaz nie powalił mnie jakoś niesamowicie
co do płyty...narazie ją dosłownie przeleciałam; P i to jednokrotnie :P ale już mam 3 faworytów; ) 'my doorbell' 'the denial twist' i 'take,take,take' ale liczba zapewne wzrośniebo płyta jest naprawdę świetna,tak różne klimaty....wszędzie wplecione coś char. dla white stripes...mrrr -
Grono.Net
Teledysk jest faktycznie śliczny (Meg rozwalajaca talerze!), ale plyty jeszce nie mam i jakos mi sie nie chce miec ... :p
na razie ..................... -
justyna em.
wydalam ostatnie pieniadze wlasciwie i nie zaluje, ale chyba bardziej podoba mi sie poprzednia. moze dlatego, ze dopiero 2 razy przesluchalam, nie wiem... -
allthatyousee
Moją ulubioną pozostaje "White Blood Cells", tuż przed "Elephantem". A "Get Behind Me Satan" właśnie zajmuje zaszczytne trzecie miejsce (a więc dokładnie pośrodku stawki). Ładna płytka, ale nierówna... no i niczego na miarę seven nation army tu nie ma.
- 1
- 2