-
Dragon
A teraz chyba wybór, który możecie dokonac, nei wiem czy będzie to dla was łatwe czy też nie, ale uwaga - Kogo barciej lubicie ? Dominującego w zespole Jack'a, czy urocza Meg ?
Opetancze szarpanie w gitare Brata, Czy walenie w gary łatwych rytmów jego Siostry ?
z powodu, iż ja gram na tym samym instrumencie, i podoba mi się tej osoby zachowanie, wybieram Meg.
Pozatym Jimmy the Explorer, jej kompozycji jej dośc ciekawą piosenką.
-
Anonim
-
Anonim
Mysle ze dziwnie tak rodzielac ta urocza pare ale rozumiem ze nie to autor mial na mysli wiec powiem ze wole Jacka za jego zaangazowanie w to co robi. po Meg tego tak nie widac wiec musi ona byc na drugim miejscu (co nie znaczy ze mniej ja lubie po prostu przyjalem taki tok rozumowania:) ). na strone Jacka przemawia jeszcze gra na gitarze i swiadomosc tego ze wszystkie brzmienia (lacznie z perusja) wychodza spod jego rąk... -
Anonim
Mogę powiedzieć którą ze Spice Girls lubiłam najbardziej. Natomiast w przypadku The White Stripes wybór jest raczej dość ograniczony. -
-
Anonim
>Olgz napisała:
>Mogę powiedzieć którą ze Spice Girls lubiłam
którą, którą ? -
Dragon
no to skora koleżanka Olgz nie pisze, to ja napisze -Ta której kiedyś cycki na wierzch wypadły :P jak jej tam Gery Haliwer? Cos takiego :p.
Meg góra :D -
Anonim
a dostane to co wybiore?
wklad jacka w tworzenie muzyki jest o wiele wiekszy niz meg, wiec w tej kategorii wybieram jego, zas meg ma plusa za to ze jest jedna z niewielu znanych kobiet grajacych na perkusji, wiec w kategorii 'chodz mnie poucz' wyberam ją. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Dragon
Mag ma w sobie wszystko! i to jest powdu, ze tylu ludzi ją lubi, jednak chyba jack'a woli wiecej osób...
Mag jest Słodka, o właśnie tak, i zdolna :D