Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dragon

A teraz chyba wybór, który możecie dokonac, nei wiem czy będzie to dla was łatwe czy też nie, ale uwaga - Kogo barciej lubicie ? Dominującego w zespole Jack'a, czy urocza Meg ?
    Opetancze szarpanie w gitare Brata, Czy walenie w gary łatwych rytmów jego Siostry ?

z powodu, iż ja gram na tym samym instrumencie, i podoba mi się tej osoby zachowanie, wybieram Meg.
    Pozatym Jimmy the Explorer, jej kompozycji jej dośc ciekawą piosenką.
  • Anonim

oboje są fajni i inni . ale chyba wybieram jednakże Meg :)
  • Anonim

Mysle ze dziwnie tak rodzielac ta urocza pare ale rozumiem ze nie to autor mial na mysli wiec powiem ze wole Jacka za jego zaangazowanie w to co robi. po Meg tego tak nie widac wiec musi ona byc na drugim miejscu (co nie znaczy ze mniej ja lubie po prostu przyjalem taki tok rozumowania:) ). na strone Jacka przemawia jeszcze gra na gitarze i swiadomosc tego ze wszystkie brzmienia (lacznie z perusja) wychodza spod jego rąk...
  • Anonim

Mogę powiedzieć którą ze Spice Girls lubiłam najbardziej. Natomiast w przypadku The White Stripes wybór jest raczej dość ograniczony.
  • Anonim

>Olgz napisała:
    >Mogę powiedzieć którą ze Spice Girls lubiłam

którą, którą ?
  • Dragon

no to skora koleżanka Olgz nie pisze, to ja napisze -Ta której kiedyś cycki na wierzch wypadły :P jak jej tam Gery Haliwer? Cos takiego :p.

Meg góra :D
  • Anonim

a dostane to co wybiore?
    wklad jacka w tworzenie muzyki jest o wiele wiekszy niz meg, wiec w tej kategorii wybieram jego, zas meg ma plusa za to ze jest jedna z niewielu znanych kobiet grajacych na perkusji, wiec w kategorii 'chodz mnie poucz' wyberam ją.
  • Anonim

Meg..zawsze Meg:)
  • Anonim

ja chyba wole jacka
    a którego z braci golców wolicie ?
  • Anonim

kurde co ta meg w sobie ma:))
    Jack jest fajniejszy!!:))
  • Anonim

Lubię ich oboje, ale bardziej do mnie przemawia jednak Jack.
  • Dragon

Mag ma w sobie wszystko! i to jest powdu, ze tylu ludzi ją lubi, jednak chyba jack'a woli wiecej osób...
    Mag jest Słodka, o właśnie tak, i zdolna :D
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)