The White Stripes [765]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://pl.youtube.com/watch?v=77EMz...

Aż się zdziwiłem, że takiego tematu jeszcze nie ma. A teledysk boski
  • Aur!nko

już oglądamy^^ :)
  • Dragon

zaraz lookne . Bez kitu - jestem niemlaze odcierty od swiata i informacje do mnie dochodza opoznione T_T . ale teledysk z wielka checia teraz obejrze i nadrobie zaległości ^^
  • Aur!nko

Hahaha!! Teledysk dziwny, ale piękny^^ Haha, te peperminty w tle i wymiana spojrzeń pomiędzy bykiem a Jack'iem :) No i ziewająca Meg... na miano 8 cudu świata nie zasługuje, ale na uznanie na pewno :)

Ah, no i jak pierwszy raz usłyszałam Conquest, to od razu skojarzyła mi się corrida :) Z resztą gdzieś nawet założyłam wątek o tym^^
  • Maciek

mi sie kurna nie podoba ten teledysk
    jest niezmiernie kiczowaty i przygłupi szczególnie z tymi gałami byka
    jeden z gorszych teledysków tws
    oby go nie puszczali w mtv bo to tylko wieś
    jedyne gdzie sie nadaje to kids play albo jetix
  • Dragon

E tam - moze rzeczywiscie placzacy byk jest kiczowaty itp. ale ma wyrazne przeslanie spoleczno-kulturowe (dziekuje za ten język mojej siostrze, studentce kulturoznaznactwa :D )
    Tak - peperminty w tle sa wietne - i zauwazyliscie że to chyba najdroższy teledysk TWS ? tzn, mi sie tak wydaje. No moze Icky byl drozszy :P
    Ale tak to teledysk mi sie podoba - i ta "nieznana' wstawska na akustycznej gitarze czy tam klasycznej :P
    A no i - piekna rola Meg ^^ A - na koncu teledysku Jack rysuje serce na piasku tak? :P
  • Anonim

głupi strasznie
  • Aune

moim zdaniem czaaaad. dystans meeen...
  • Aur!nko

>Dragon napisał
    > A - na koncu teledysku Jack
    >rysuje serce na piasku tak? :P

Yep^^ To było serducho, ale je zamazał łapką :) Przyznam, że teledysk jest kiczowaty, ale moim zdaniem takie było założenie, więc doza kiczu nie zaszkodzi :) Hmm... oceniłabym go na 7+ w skali 10-cio punktowej :) Tak, 7+/10 to moja ocena :)

Ale pomyślcie, Icky Thump jest zupełnie inną płytą niż pozostałe, prezentuje zupełnie nowy styl. I muzyczny, i graficzny (zniknęło dużo czerwieni na rzecz czerni). Więc teledysk jest odzwierciedleniem nowego stylu... Tak przynajmniej uważam :)
  • Anonim

a mi się wciąż nie podoba, nieważne jak do niego podejdę
  • Monna Pomona

eee. przynajmniej się pośmiałam.

to jeden z gorszych ich teledysków, imho. i już w ogóle nie umywa się do rewelacyjnego Blue Orchid.

tylko Meg jakoś wypada.

przepraszam, Oni są świetni, więc tym bardziej dziwi mnie tak banalny i kiepsko zrobiony teledysk.
  • łyżka

uuu... sama nie wiem. calkiem sympatyczny:) jakis taki radosny (?)

Meg oczywiscie jest gwiazda wydarzenia:)

oceniam go pozytywnie. jedyne co to brak mi w nim jakiegos takiego dynamizmu, ktorego bym oczekiwala...
  • szklana krewetka

Teledysk jest boski :D Tym razem poszli nie w atmosferę, a w jajcarskość... I dobrze. Corrida to barbarzyństwo i obraziłabym się gdyby pokazali to jako coś pięknego i godnego pochwały. Byki górą!! (i TWS tyż :D)
  • szklana krewetka

I Meg najpierw ostentacyjnie ziewająca, a potem biorąca tę gotowaną kukurydzę czy co to tam było od sprzedawcy szczerze mnie rozbawiła. :]
  • Bonejangles

W ogole slaba jestem, ze o teledysku dowiedzialam sie dopiero teraz;p
    Wyobrazalam sobie tą piosenkę w troszkę innym stylu, ale tak tez moze byc;D
    Smieszny nawet..
  • Maciek

Dragon napisał:
    i zauwazyliscie że to
    >chyba najdroższy teledysk TWS ? tzn, mi sie tak wydaje. No
    >moze Icky byl drozszy :P

a mi sie wydaje że na The Hardest Button to Button poszło więcej hajsu
  • Maciek

a role główną powinien zagrać zawodowiec a nie jack który potrzebował dublerów
  • Monna Pomona

nie, ja uważam, że jednak w głównej roli Jack jest jedynym słusznym, bo to w końcu on śpiewa, a idiotycznie by to wyglądało, że tak to ujmę, w cudzych ustach.
  • Maciek

no to ta cudza japa by nie śpiewała tylko by walczyła z bykiem
    a jack by sprzedawał hot-dogi na trybunach
  • szklana krewetka

popieram jackie....
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)