- 1
- 2
-
szklana krewetka
http://allegro.pl/item274309531_25m...
Haha. Przypadkiem na nie trafiłam i uznałam, że muszę się podzielić mym odkryciem :D jako że ta aukcja nie wyświetla się podczas wyszukiwania "white stripes" i nie jest łatwo na nią natrafić.
Myślę, że jeśli ktoś lubi takie rzeczy to nawet jeśli nie są oryginalne powinien się zainteresować. :P
Kupię sobie wszystkie trzy :DD
Pozdrawiam -
Ah, pikne^^ aż się chyba skuszę i dołączą do floty innych przypinek na moim pięknym plecaku^^
-
Dragon
A ja mam jedna z TWS i sobie zamawiam ORYGINAlNE :D
Ale pepermincik nie zaszkodzi chyba.... :P -
Maciek
-
-
Monna Pomona
-
Anonim
-
Bonejangles
>EAT SHIT napisał
>szkoda że nie jestem emo bo bym se normalnie przypiął
nie tylko emo nosi przypinki... -
Anonim
-
Maciek
-
Anonim
szczerze mowiec gdymyb miala kupowac przypinki to bym kupila 21 ze wszystkich wystawionych przez ta osobe bo reszta... straszne emo;/ ale i tak nie kupie do tak mi podroba jedzieeeeeeeee... tak jak nie kupuje plyt na stadionie - ale to takie odstepstwo od tematu. no bo w sumie jak TWS sprzedaje swoje przypinki na stronie to po co kupiwac takie byle co wole dac zarobic White'om -
szklana krewetka
Nie wszystkie przypinki są emo.
Oczywiście, że jeśli można, to lepiej dać zarobić White'om. Ale niektórzy, tacy jak ja, nie mają możliwości ani funduszy na zakupy zagraniczne. :(
Toteż bujam się sobie z podróbkami. :P -
Anonim
ale ktos chyba o ile dobrze pamietam bedzie zamawial i mowil ze mozna sie jeszcze dolaczyc do zamowienia wiec z przesylka nie ma problemu a poza tym to dolar jest teraz baaaardzo tani:D
ja wole chodzic bez przypinki TWS i miec ich w sercu (ja w sumie tez nie mam kasy na nie no chyba ze by sie cos wymyslilo) niz latac z tym... z reszta ja nie jestem tak przekonana do tych znaczkow jak powiedzialam ja nosze White'ow w sercu i to jest moja milosc nie potrzebuje sie z nia obnosic -
Maciek
-
Dragon
Ja mam jedna przypinke i nie jest oryginalna - ale chcialem miec bo naprawde jest malo "gadgetów" z paskami a chcialem miec i juz. Owszem, na plyty wydam i to z wielka checia moje pieniadze, ale raczej dwa pln Meg i Jack'a nie zbawi, ale i tak tam kupuje oriżinal przypinkas. i zestaw do szycia :D -
Anonim
kupiłem sobie under blackpool lights i starczy mi oryginalnych rzeczy
a przypinki są dla emo fagów; f -
Maciek
-
Anonim
kupiłem w barcelonie za 23€, jakoś pod koniec lipca
i jeszcze nie obejrzałem; p -
Monna Pomona
-
Dragon
BPLights osiadam, obejrzałem wielokrotnie i jest czadowe:D Kocham to oglądac!
Przypinki nie sa tylko dla EMO _o_ Przeciez, buttony narodzily sie lata przed emo :P -
Anonim
raz sobie włączyłem, ale było jakoś późno i zasnąłem po trzech piosenkach
poczekam, jak będę miał lepszy telewizor, to sobie obejrzę
- 1
- 2