The White Stripes [763]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

Już dośc dawno o tym słyszałam, ale jakoś dzisiaj mi się przypomniało. Wybaczcie, że tak powierzchwnie, ale szczegóły wyleciały mi z głowy, a nie wiem, gdzie teraz szukac tego artykułu. W każdym razie faktem jest to, że Jack jest właścicielem, bądź współwłaścicielem firmy produkującej meble. Całkiem niedawno nagrał kilka tajnych piosenek, które zamieścił na jeszcze bardziej tajnej płycie w 100 egzemplarzach. Wybrał się z krążkami do magazynu i ukrył je w 100 losowo wybranych meblach (pod obiciem fotela, w siedzeniu krzeszła, w "podłodze" szafy, itp.). Przyszli właściciele podwójnie cudownych mebli (raz, że od Jack'a, a dwa, że z płytą w środku) jeśli jakimś trafem zorientują się, że coś siedzi w ich krześle i ów skarb wyciągną, to niekoniecznie będą znali i lubili TWS. Tak więc drodzy gronowicze, prawdopodobieństwo znalezienia w Internecie sekretnych piosenek jest naprawdę znikome :(:( No chyba, że zorganizujemy wycieczkę do magazynu mebli Jack'a, a każdy z nas będzie miał spory kapitał w kieszeni^^ Następnie magazyn opustoszeje, Jack zarobi, a my będziemy desperacko rozpruwac meble, by znaleźc chociaż jedną płytę^^ Tylko czy nie szkoda mebli??:>

Pozdrawiam, Aur!nko :)
  • Maciek

taa pewnie jak kto znajdzie to w fotelu pomyśli że to jakaś shitowa darmówka i wyrzuci to nawet nie przesłuchując
  • Monna Pomona

a połowa z tej setki zakończy swą marną wegetację na wysypisku, bo ludziom rzadko przychodzi do głowy, żeby rozpruć obicia w poszukiwaniu skarbów.

czy w meblach z Ikei też mogą być jakieś bonusy?
  • Anonim

"czy w meblach z Ikei też mogą być jakieś bonusy?"

pewnie nie, ale w szejkach z mcdonalds zawsze można liczyć na coś od pracowników :]
  • Aune

a fuj :P
  • Aur!nko

No wiecie, gdyby w szejkach był bonus od Jack'a to ja bym się tak nie krzywiła^^ Jack chyba nie ma AIDS:> A nawet jeśli, to przez ślinę się nie można zarazic... no chyba, że się takiej zakażonej śliny wypije litr^^ Bleh... :P
  • Anonim

nie chodziło mi o ślinę
  • Aur!nko

a o co??:>
  • Anonim

domyśl się
  • Anonim

Wątpię żeby ktoś rozpruł fotel nie wiedząc, że w środku jest płyta.
    Przesadzili.
  • Dragon

Aurinko, koledze chyba chodzi o sperme ....a blo o szczypawkę bo moja koleżanka miała w shake'u szczypawe xD
    Fu! :D
    Jestem ciekaw tych "sekretnych piosenek" :P
  • Maciek

a co to sperma?
  • Aur!nko

@up

no już nie przesadzaj :P
  • Aune

a fujfujfuj.

ale jak znajdzie to ktoś kto wie o co chodzi to sprzeda to za opór pieniędzy na jakimś ebaju czy coś; ]
  • Dragon

mozliwe...
    Narazie ogladam film mojej klasy z lekcji WF xD ej no bez kitu, moja klasa ma dałna :P a ja szczegolnego bo dałna gibkości - nie potrafie dotknąc palców u stóp xD
  • Dragon

Powiem tutaj, bo sie rozmowa kreci wlasnie tu : >
    Teraz w ofercie sklepu TWS mozemy nabyć kilty i płyty do wypalania z Pepermintem - niestety, wszystko drogie :( szkoda, bo chciałem kilcik...
  • Monna Pomona

aaaa, ja chcę te czyste płyty! są świetne.
    ej, zestaw do szycia tez jest fajny, ale chyba nie będę płacić za 4 guziki z peppermintem 15 $.

a za bonusy od pracowników makdonalda to ja podziękuję:].

• Monna Pomona

>Mihihi. a écrit
    >Wątpię żeby ktoś rozpruł fotel nie wiedząc, że w
    >środku jest płyta.
    >Przesadzili.

ja tam bym rozpruła. zawsze można zszyć!
  • Anonim

>jackie napisała:
    >>Mihihi. a écrit
    >>Wątpię żeby ktoś rozpruł fotel nie wiedząc, że w
    >>środku jest płyta.
    >>Przesadzili.
    >
    >ja tam bym rozpruła. zawsze można zszyć!

Ale jakbyś nie wiedziała, że jest tam płyta rozprułabyś?
    Bo ja zawsze jak rodzice kupują kanapę to ją rozpruwam i sprawdzam czy w środku nie ma skarbów; P
  • Monna Pomona

inaczej.

gdybym wiedziała, że to mebel z hurtowni Jacka, to bym rozpruła z nadzieją znalezienia płyty.

chociaż jak patrzę na kanapę, którą kupiła moja matka, to też mam ochotę to zrobić.
  • 1
  • 2
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)