- 1
- 2
-
Już dośc dawno o tym słyszałam, ale jakoś dzisiaj mi się przypomniało. Wybaczcie, że tak powierzchwnie, ale szczegóły wyleciały mi z głowy, a nie wiem, gdzie teraz szukac tego artykułu. W każdym razie faktem jest to, że Jack jest właścicielem, bądź współwłaścicielem firmy produkującej meble. Całkiem niedawno nagrał kilka tajnych piosenek, które zamieścił na jeszcze bardziej tajnej płycie w 100 egzemplarzach. Wybrał się z krążkami do magazynu i ukrył je w 100 losowo wybranych meblach (pod obiciem fotela, w siedzeniu krzeszła, w "podłodze" szafy, itp.). Przyszli właściciele podwójnie cudownych mebli (raz, że od Jack'a, a dwa, że z płytą w środku) jeśli jakimś trafem zorientują się, że coś siedzi w ich krześle i ów skarb wyciągną, to niekoniecznie będą znali i lubili TWS. Tak więc drodzy gronowicze, prawdopodobieństwo znalezienia w Internecie sekretnych piosenek jest naprawdę znikome :(:( No chyba, że zorganizujemy wycieczkę do magazynu mebli Jack'a, a każdy z nas będzie miał spory kapitał w kieszeni^^ Następnie magazyn opustoszeje, Jack zarobi, a my będziemy desperacko rozpruwac meble, by znaleźc chociaż jedną płytę^^ Tylko czy nie szkoda mebli??:>
Pozdrawiam, Aur!nko :) -
Maciek
taa pewnie jak kto znajdzie to w fotelu pomyśli że to jakaś shitowa darmówka i wyrzuci to nawet nie przesłuchując -
Monna Pomona
a połowa z tej setki zakończy swą marną wegetację na wysypisku, bo ludziom rzadko przychodzi do głowy, żeby rozpruć obicia w poszukiwaniu skarbów.
czy w meblach z Ikei też mogą być jakieś bonusy? -
Anonim
"czy w meblach z Ikei też mogą być jakieś bonusy?"
pewnie nie, ale w szejkach z mcdonalds zawsze można liczyć na coś od pracowników :] -
-
Aune
-
No wiecie, gdyby w szejkach był bonus od Jack'a to ja bym się tak nie krzywiła^^ Jack chyba nie ma AIDS:> A nawet jeśli, to przez ślinę się nie można zarazic... no chyba, że się takiej zakażonej śliny wypije litr^^ Bleh... :P
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
Wątpię żeby ktoś rozpruł fotel nie wiedząc, że w środku jest płyta.
Przesadzili. -
Dragon
Aurinko, koledze chyba chodzi o sperme ....a blo o szczypawkę bo moja koleżanka miała w shake'u szczypawe xD
Fu! :D
Jestem ciekaw tych "sekretnych piosenek" :P -
Maciek
-
-
Aune
a fujfujfuj.
ale jak znajdzie to ktoś kto wie o co chodzi to sprzeda to za opór pieniędzy na jakimś ebaju czy coś; ] -
Dragon
mozliwe...
Narazie ogladam film mojej klasy z lekcji WF xD ej no bez kitu, moja klasa ma dałna :P a ja szczegolnego bo dałna gibkości - nie potrafie dotknąc palców u stóp xD -
Dragon
Powiem tutaj, bo sie rozmowa kreci wlasnie tu : >
Teraz w ofercie sklepu TWS mozemy nabyć kilty i płyty do wypalania z Pepermintem - niestety, wszystko drogie :( szkoda, bo chciałem kilcik...
-
Monna Pomona
aaaa, ja chcę te czyste płyty! są świetne.
ej, zestaw do szycia tez jest fajny, ale chyba nie będę płacić za 4 guziki z peppermintem 15 $.
a za bonusy od pracowników makdonalda to ja podziękuję:].
-
Monna Pomona
>Mihihi. a écrit
>Wątpię żeby ktoś rozpruł fotel nie wiedząc, że w
>środku jest płyta.
>Przesadzili.
ja tam bym rozpruła. zawsze można zszyć! -
Anonim
>jackie napisała:
>>Mihihi. a écrit
>>Wątpię żeby ktoś rozpruł fotel nie wiedząc, że w
>>środku jest płyta.
>>Przesadzili.
>
>ja tam bym rozpruła. zawsze można zszyć!
Ale jakbyś nie wiedziała, że jest tam płyta rozprułabyś?
Bo ja zawsze jak rodzice kupują kanapę to ją rozpruwam i sprawdzam czy w środku nie ma skarbów; P -
Monna Pomona
inaczej.
gdybym wiedziała, że to mebel z hurtowni Jacka, to bym rozpruła z nadzieją znalezienia płyty.
chociaż jak patrzę na kanapę, którą kupiła moja matka, to też mam ochotę to zrobić.
- 1
- 2