The White Stripes [765]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

jak widac nie dla kazdego :] :>
  • Dragon

ej wlasnie!! bo możę, tzn latwiej napewno by mi było, przelać moje pieniądze na twoje konto a potem ty Byś zapłaciła z karty i on by juz ci tam ladnie to wszystko na dolary zamienili, bez tam jakiegos placenia od reki itp... tzn, tak mi sie wydaje :P
  • Aur!nko

Dragonie ziejący wtyczkami do kontaktu^^ Przejmuj inicjatywę i wskrzeszaj akcję^^
  • Dragon

Wiec, po pierwsze!! przenies ten temat z żółtego na normalne tło :P
    i nie powiedzialem ze przejmuje akcje! Ty wciaz m tu masz towarzyszyć!
    Bo nie wiem jak wy, ale ja chce sie jeszcze w tym roku powozić koszulka TWS
  • Aur!nko

Ależ oczywiście panie drugi moderatorze nieoficjalny^^ Wykonujesz pracę moimi rękoma^^ Towarzyszyc Ci?? With pleasure :P :)

Już zrzucam ten wątek na białe tło, chociaż trochę lipnie wg mnie, ale skoro większośc ludzi omija przyklejone wątki, to go odkleję :P
  • Dragon

A mi sie wydaje że to dobrze :d Tzn chyba. I kurde, wszyscy ktory cos chcieli zamawiac niech się odezwą czy wciaz chca te rzeczy czy nie.

Bo jezeli nagle nikt nc nie bedzie chciec, to sprawa zamknieta i tyle. Wiec ludze no! odezwac sie!
    Chcieliscie te wszystkie rzeczy? wiec jak je chcecie, to choc troche sie przyłóżcie no!
  • Aur!nko

A możeby tak privy ludziom powysyłac, żeby ich nieco przymusic?? :P W razie czego mogę pomóc^^ Tylko powiedz, czy warto :P
  • Dragon

poczekajmy trche :P jak bedzie brak odzewu to wtedy bedziemy ich nękac ]:->
  • Aur!nko

Odzywajta się ludziskaaaa!!!!!!!!!!!!!
  • Aur!nko

Myślisz, że przyszła pora na to, żeby ich ponękac?? :>
  • Dragon

Wydaje mi się, że tak bo kurde nie ma tak ze najpierw cos sie chce a potem juz nie! jak spuscisz wode w klopie to jej potem nie przywrócisz!! :D kochana, obmawiac zemste bedziemy jakos jutro ok? :P
  • Aur!nko

W sensie, że dzisiaj?? :) No to wal na priva, bo zemsta musi byc sekretnie przygotowana^^ Tak, żeby wszelkie KGB, SB i inne tajne wywiady nie wiedziały, że szykujemy zmowę^^ A właśnie, mam w zamyśle małą zmianę planu... :P
  • Monna Pomona

nieładnie szeptać w towarzystwie.
  • Dragon

wiec udawaj, że nie slyszysz szeptu :D
  • Monna Pomona

nieładnie jest kłamać :].
  • Aur!nko

nieładnie jest offtopowac :]
  • Monna Pomona

właśnie, kolega Dragon tu pisze o jakichś wodach w klopie, a to przecie nie na temat!; )
  • Aur!nko

znajcie mą dobroc i łaskawośc^^ teraz się kończy na ostrzeżeniu, ale naprawdę zacznę usuwac posty... nie żebym nadużywała swojej władzy (prawdę mówiąc w zasadzie wogóle z niej nie korzystam:P), ale ten bałagan i offtop w każdym temacie... huh!!
  • Dragon

oj tam xP To o klopie było na temat :D podobnie jak ten post je na temat bo ja chce cos z TWS sklepu; P zreszta, Aur!nko o tym wiesz :D
  • Aur!nko

zawsze znajdzie się jakiś sposób na "oszukanie" niesprecyzowanej konstytucji... To może niech każdy pod postem w tym wątku umieści sygnaturkę "Naprawdę mam ochotę coś zamówic ze sklepu, tylko jeszcze nie wiem co" :P Niby na temat, a nie na temat... LUDKI, BO BANY SIĘ ZACZNĄ!! :P A PRĘDZEJ POWYRYWAM KOŃCZYNY Z TYŁKA :P

P.S. Wiecie, że ja NIE JESTEM do tego zdolna, prawda?? :P
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)