-
Monna Pomona
-
Piotrek
>jackie napisała:
>wszycho dotarło? :D
The Raconteurs to wszystko ale The White stripes tylko Jolene -
Monna Pomona
myślałam, że tak ma być, bo kolega Jasiek się namęczył i wrzucił wszystkie albumy strajpsów :] -
-
Piotrek
-
Lech K
Witam
Mam dość nietypową prośbę.
Potrzebuję utwór seven nation army w formacie wave, tylko zripowany z audioCD a nie z mp3 ponieważ potrzebuje to w jak najlepszej jakości.
Ponieważ jest to grono The White Stripes za pewne nie jedno z Was ma oryginalną płytę z tym utworem:)
Dlatego byłbym niezmiernie wdzieczny jakby znalazł się ktoś kto by taki rip tego kawałka wrzucił np na rapidshare'a
Pozdrawiam -
Anonim
-
Lech K
>Człowiek, którego nie było napisał
>Toż to piractwo!; o
>
>Do sklepu po oryginalną płytę marsz!
tak polecę do sklepu po oryginał żeby wyciąć 8 taktów z tego kawałka!! -
Lech K
>Człowiek, którego nie było napisał
>Toż to piractwo!; o
>
>Do sklepu po oryginalną płytę marsz!
a tak wogóle to cały tem temat to jedno wielkie piractwo!! -
Anonim
Piractwo się szerzy ale ja tego nie popieram. Szkoda tylko, że płyty The White Stripes są dosyć drogie... Ech. Dlatego mam na razie tylko trzy.
Jak można słuchać muzyki na mp3? Pozostaje z niej wtedy jedynie pusta powłoka a cały środek, szczegóły i to co daje największą przyjemność znika... Ja też już znikam. Sorry za to narzekanie. :) -
łyżka
Mógłby mi ktoś w wolnej chwili wysłać Cash Grab Complications On The Matter ??? Dziwne rzeczy się na świcie dzieją, ale mi gdzieś zaginęło:) -
łyżka
-
karolina
-
Tratatata
piractwo, nie piractwo
większość i tak można bez problemu ściągnąć samemu i nikt z tym nic nie robi:p
Szukam dobrego człowieka, który wysłałby mi niekoncertowe 'lord, send me an angel' -