-
Aur!nko
Dragonie!! Tak nie można!! szklana krewetka się zawstydzi i co potem?? :P Eee... a z tego co pamiętam, to już komuś to na tym gronie mówiłeś :P I bynajmniej nie była to krewetka :P Jak się z tego wyplączesz?? :> :P -
Maciek
-
Aur!nko
-
-
karolina
-
Dragon
Oj, ja tam kooooooooooooooooochamy cały świat!! wiec wiesz; D
Wiadomosc do każdej osoby na tym gronie : KOCHAM CIE!!!!!!! i NIE UMIEM CHODZIC PO LAST.FM!!! PFFFF; P
no i tyle :D Dobra wiem ze niby tam off top, ale szczegól; P
Mojo risin' - o co biega, bo nie wiem? -
Anonim
-
Monna Pomona
-
karolina
no wczoraj ściągałam teenege kicks i cash graba. niezłe. może mi ktoś przesłać te dwie, które robert chciał, bo gdzieś mi się zgubiły?
k.bartczak@hotmail.com -
Anonim
-
karolina
-
szklana krewetka
xD Make love not war, taaak.
A tak na temat, to czy słyszał/posiada ktoś może piosenki wykonywane przez Jacka w filmie którym grał - Wzgórze Nadziei/Cold Mountain? Bardzo jestem ich ciekawa. Przeszukajcie swoje internety. :P -
Aur!nko
"swoje internety" <lol2> Dziewczyno!! Sprawiasz, że moje mięśnie wiotczeją... :P -
szklana krewetka
-
-
Aur!nko
Ja może przeszukam swój internet, bo w jednym miejscu może się to cudo znaleźc... Nie wiem, jak w Waszyh internetah... -
szklana krewetka
Tak żeby było łatwiej to tytuły tych piosenek to
Wayfaring Stranger
Sittin' On Top Of The World
Never Far Away
Christmas Time Will Soon Be Over
Great High Mountain
:] -
Aur!nko
O! Na pewno się przyda^^ :) Dzięki :P Już coś trochę szukałam, ale nie bardzo wyszło :P -
Dude mściwy
BŁAGAM Hotel Yorba ale nie live! proooosze nigdzie nie moge znaleść, jakby ktoś był taki miły to z góry bardzo dziękuje i błogosławie; -
Dragon
-
Tratatata
jak cos mam cala dyskografie, proszę prosic a w wolnym czasie przesle -
karolina