-
Maciek
-
szklana krewetka
Ja każdy uwielbiam za co innego. Nie potrafiłabym wybrać jednego najlepszego :P
<fanatyczka> -
Aur!nko
-
-
Monna Pomona
nie umiem się zdecydować, ale duży sentyment mam do Elephanta.
Bardzo lubię Get Behind Me Satan, chociaż dużo osób uważa ją za kiepską. W ogóle wszystkie uwielbiam, to zależy tylko od dnia, którą najbardziej. -
Maciek
może to nie na temat ale znalazłem w internecie zdjęcia jacka i jimmy-ego page-a z led zeppelin
http://www.rosshalfin.co.uk/jimmy_p... -
Dragon
Ranking :
The White Stripes - Cannon, I Fought Piranha, Slicker Drips, St.James... , Jimmy The Exploder, One More Cup Of Coffee
Ichy Thump - Za : St. Andrew (!), You Don't Know What Love Is, Rag and Bone, Marty For My Love To You, I'm Slowly Turning into You.
De Stijl - Za : Boy's Best Friend, Sister Do You Know My Name, Lets Bulid a Home, True Dosen't Make a noise, Death Letter, I Bound To Pack It up, Little Bird, Hello Operator,
White Blood Cells - The Same Boy You Always Know, I can't wait, This Protector, I'm Finding It... , Fell In Love with A Girl
Elephant - Black Math, It's True t
That We Love One Another, Ther's No Home For You Here, Hypnotize,
Get Behind Me Satan - Blue Orchd, Red Rain, Instinct Blues, Pasive Manipulation, Take Take Take -
Maciek
-
Aune
to jest o najlepszym albumie a nie najlepszej piosence HALO O O :P
ale ja też nie umiałabym wybrać najlepszego.. na każdej są kawałki które uwielbiam po prostu.. :) -
Dragon
HALOU!
Te piosenki wymieniłem jako jeden z powodów, ktore świadczą o pozycji tych płyt w "moim rankingu". -
Aune
-
Aur!nko
A ja raczej staram się oceniac płytę jako całośc, a nie poszczególne utwory. Owszem, na każdej płycie są i lepsze, i gorsze kawałki, ale ja biorę pod uwagę ogólne wrażenie. Tak więc dla mnie najlepsze płyty to Elephant, White Blood Cells i Icky Thump. Kolejnośc ciężko ustalic. -
Anonim
-
Madraykin
pierwsza. zdecydowanie. tym bardziej, że jako pierwszą pasków ją usłyszałam, kiedy nie byli jeszcze w ogóle sławni w polsce. dalsze płyty traciły już dla mnie na świeżości. -
-
Kapsi
kurde ja to was nie rozumiem nie wytrzymam bez De Stijl no i Elephat też jest dobry :D -
☥ Lady Vampyria ☥
de stijl wymiata....mialam obsesje na punkcie sluchania tej plyty... pamietam te staaaaaaarec zasy xD -
Kapsi
No i co ze stare ale jaki XD ja do tej pory uważam go za jeden z najlepszych ale Elephanta płytka mi się zapodziała; / -
Wojtek
-
Baton
-
Anonim