The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dragon

jak do tej pory, pisaliśmy o naszych ulubionych piosenkach pasków. A czy macie jakies znienawidzone ? Ja mam róznie, bo czasami piosenka którą uwielbiam, przejada mi się i nie chce jej słuchać, a potem znów chce i tak w kółko...
    Ale jeżeli mam wybierać która najmniej lubie, to bedzie to "white moon" Z GBMS
  • Anonim

cold cold night
  • Szerle

little acorns
  • Szerle

żeby nie bylo ze bez uzasadnienia: na sile jest, i intro nudzi; ) Psuje cały obraz Elephanta.
  • justyna em.

tez tak mysle;)
  • Anonim

Little Ghoust - czuje się wtedy jak bym miał 11 lat w dupe i jak bym własie słuchał końcową piosenke z bajki o duchach ........
  • cLs

ta o wiewiórce - qrwa ile można słuchać tego wstępu :rolleyes:
  • Anonim

w kolko bo jest zajebisty :> taki zyciowy. no wiesz, jak masz problemy to badz jak wiewiorka!
  • kath

a ja uważam, że bez tej piosenki Elephant już by nie był ten sam, bo to jedna z moich ulubionych :P
  • Anonim

acorns..bleeh.
  • Anonim

little acorns z Elephanta ...nie do zniesienia
  • josef mengele

głupoty
  • Dragon

niewiem czemu, ale na forum o TWS wielu mowilo ze nie lubi alluminium, a mi akurat się podoba :P i zgadzam się, little acorns jest też kiepski :/ a i jeszcze Do mi sie niezabardzo podoba, troche jak dla mnie nudnawe...
  • Anonim

ogólnie to mi się wydaje że White Stripes to taki bardzo charakterystyczny zespół i poprostu każdemu przynajmniej jedna piosenka nie pasuje do całości :) ...to widać że geniusz i szaleństwo rozdziela cienka granica :)
  • josef mengele

Uzupełnie poprzedni post(swój):
    -głupoty gadacie że little acrons jest do bani.
    -Do jest świetne, można spokojnie stwiać koło I'm lonley...
    -A Alluminium naprawde jest do niczego patrz forum TWS.
  • Hej Bombo !

ja zawsze przełączam 7 nation army i 3 women
    nie nie lubie ale przełączam...
  • Dragon

do sirAust (Its Over For Me)

To jest moje zdanie, nie lubie Do, wiec mi nie mow o zestawianiu czy czymś tam
    Nie obchodza mnie tlumy ludzi, którydz mówią ze "alluminium jest najgorsze". Mi sie podaba, i w tym jest sens, jednak jak widać, większośc go nierozumie.
  • josef mengele

no znaczy dragonie sensu również sie dopatrzyłem, ale to jest za dzikie, jak na tak dziki zespół, moim zdaniem nie pasuje. A do twojego zdania wcale się nie przyczepiam.
    Proponował bym Ci uaktywnić się na forum pasiastym.
  • Dragon

wiesz, to nie jest zły pomysł, ale.. zapomnaiłem hasła :D pffff.... A z reszta, aż takie dzikie nie jest, tylko artystyczne :P
  • josef mengele

Też prawda :D

Pamiętając o granicach sztuki<o jeśli takie istnieją:D>
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)