Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monna Pomona

kurwa, nie wiem, co z Fredrą, pewnie chuj. no ja pierdolę.
    i jutro baba chyba pyta z polaka od początku roku. dobrze, że nie z matmy.
    aaiaifhdiwhyfiutyyetgttrysayay atsudodokxmmjvbfvjsejklfjdjdjd jddjdjjdjjdjdjdj[apopowwi iij ifiowjwjeffjfifi weijfioiioioioooooooooooiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii
  • Monna Pomona

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kjhjdioasdhuiohyeruighuegtrhun mbvnmopideopaduiijafrhyujhjhdj hd ksbdkgfkguegtfdeguiffjkguywert ropuiopjk;avnsoi[UI]
    [0E89-O9UJUJIJ'JIJIJjkljdsfiuo yey980flekf0i6u7-pkig-oellof[s wfop]=-a.
    aaa
  • Anonim

aż tak źle?
  • Monna Pomona

mhm.
  • Anonim

co się stanęło?
  • Monna Pomona

po chyba dwóch tygodniach łaskawie powiedziano mi, że we Fredrze nie jestem mile widziana, dostałam dzisiaj laskę z techniki informacyjnej, bo w szkole mam zjebanego worda i nie zapisała się moja kartkówka. w zeszłym tygodniu dostałam laskę z chemii z odpowiedzi, a jutro dostanę kolejną, bo jest sprawdzian. Jutro też być może będę odpowiadać z biologii, ale niestety nie mam się jak nauczyć, bo mój zeszyt sobie gdzieś zawędrował, a podręcznika wciąż nie mam, bo miałam nadzieję, że może jednak uda mi się zmienić szkołę. aha, nie mam też podręcznika do historii, a w czwartek jest sprawdzian, nie mam identyfikatora, w związku z czym mogą mnie jutro zwyczajnie nie wpuścić do tej zajebanej szkoły. muszę nadrobić parę lekcji francuskiego, więc muszę umieć mówić, a że nie znam żadnego frajera mówiącego w tym języku, to zapewne szykuje się parę godzin jakichś korepetycji, bo we wtorek muszę mieć wszyściutko zaliczone. ogólnie kurwa bardzo chujowo.
  • Monna Pomona

jeszcze i w piątek i w sobotę mam imprezy, i to urodzinowe, więc nieładnie było by nie przyjść, a zważywszy na ilość nauki, jaka mnie czeka w ten weekend, to było by chyba najrozsądniejsze wyjście. bo przespać się tez czasem wypada. ale chyba nic z tego.

no i to mniej więcej tyle. w sensie mniej tyle a więcej. o ja pierdolę, idę spać.
  • Anonim

chuj dupa kurwa cipa
    chuj dupa kurwa cipa
  • Monna Pomona

przejebane
    przejebane
    przejebane

to jakoś tak szło.
  • Bonejangles

Jej.. przeczytałam tekst tej piosenki, ktory zaprezentowaliscie i od razu mi się humor poprwil;]
  • Monna Pomona

bo to taka wesoła piosenka w ogóle, o.
  • pejczi.

kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gigyygdyrrdtresdgtbvftejumku,f tgchuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj j
  • Anonim

dobranoc misiaczki
  • Monna Pomona

a dobranoc.
  • Monna Pomona

a moja pani od francuskiego pracuje w Herbercie.
  • Anonim

na jakiej pozycji
  • Monna Pomona

a tego to ja już nie wiem, ale niewykluczone, że na pozycji pani od francuskiego. ale chyba nie często u was bywa, skoro tylko moja grupa ma 6 tygodniowo. a grup jest kilka.
  • Anonim

ale w herbercie nie uczą francuskiego; f
  • Monna Pomona

ojej. to nie wiem, co ona tam robi, acz pytałam nawet, czy w tym na gocławiu. w każdym razie ponoć tam pracuje, więc tak się podzieliłam, hym hym, dobrą nowiną.
  • Anonim

a jak ona się nazywa?
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)