-
Monna Pomona
mam nadzieję, ze to nie jest takie grono. ogólnie fanów TWS chyba sejtan i mrok nie bawią. zresztą chuj z tym. ważne, że mogę z siebie powyrzucać gdzieś wszystko i powypisywać pierdoły. szafa gra.
nansdjbhfojfjbdjbjdndows;asknx cmvn,vxblvjbisdhiofuiFTRUIWETW EIGFIHGhbksjgfkbfhbfhjbf
niech ktoś za mnie jutro pójdzie do szkoły.
i za mnie wszystko zrobi. w ogóle. -
pejczi.
>jackie wrote:
>niech ktoś za mnie jutro pójdzie do szkoły.
>i za mnie wszystko zrobi. w ogóle.
ja mogę pod warunkiem że napiszesz za mnie klasówkę z biologii (na 5) :P
"o swoistości enzymów w stosunku do przekształcalnego substratu decyduje przestrzenna budowa białka enzymatycznego."
"obecność w miejscu katalizującym reakcję odpowiednich ugrupowań chemicznych, tj. tzw. centrum aktywnego,pozwala na przeprowadzenie konkretnej reakcji, czyli zapewnia swoistość enzymu w stosunku do katalizowanej reakcji"
kompletny bełkot, nawet jak przeczytałam to kilkanaście razy :/ -
Monna Pomona
boże, głowa mnie boli jak cholera i w ogóle chyba jestem chora i mózg mi się lasuje. jak próbowałam to przeczytać, to oczy mi wyszły chyba do przodu, w każdym razie głowa rozbolała mnie jeszcze bardziej. co za dzień chujowy, no ja nie mogę.
rach ciach bach trach i chuj.
przepraszam, że tak okropnie przeklinam. -
-
Bonejangles
>jackie napisała:
>mam nadzieję, ze to nie jest takie grono. ogólnie fanów
>TWS chyba sejtan i mrok nie bawią. zresztą chuj z tym.
>ważne, że mogę z siebie powyrzucać gdzieś wszystko i
>powypisywać pierdoły. szafa gra.
>
>nansdjbhfojfjbdjbjdndows;askn x
>cmvn,vxblvjbisdhiofuiFTRUIWET WEIGFIHGhbksjgfkbfhbfhjbf
>
>niech ktoś za mnie jutro pójdzie do szkoły.
>i za mnie wszystko zrobi. w ogóle.
No nie zaprzeczysz chyba, ze to grono jest jakby dołujące;) Obiecuję, że jak zdarzy się cos miłego, to tu wpadne i to opisze... W koncu tu się wyrzywamy;p
wecrwnqMX9UBCNIUXNI!@#!@#!@#!@ #!#!@#!@# -
Monna Pomona
nie zaprzeczę
dołujące - tak, szatańskie - nie :]
gdzie jest coś miłego, co mogłoby nam się zdarzyć?
-
pejczi.
"coś miłego, co mogłoby nam się zdarzyć"... myślę że jest to koncert TWS :P
a gdzie jest, a raczej będzie? miejmy nadzięję że w warszawie bo nie chce mi się zapierdzielać gdzies na koniec polski -
Monna Pomona
podzielam zdanie przedmówczyni, acz wydaje mi się, że na to jeszcze poczekamy. niestety. a wiele bym teraz dała za ich koncert.
tymczasem mogłoby być coś miłego czasem, całkiem przyziemnego. ale ni chu ja, bo ludzie są do dupy i ogólnie wszystko ssie. takie jest moje zdanie, o.
ale mnie łeb boli. ale przynajmniej zajebista piosenka leci.
I'm slowly turning into You. normalnie Martyr chyba to przebija, jeśli chodzi o IT.
dobra, sorry, w tym temacie się narzeka :].
o żesz chuj. pjadfpisjfiohosihdfishdjh fpistu! -
Anonim
-
Monna Pomona
-
Anonim
-
Monna Pomona
lol 2, o to mi chodziło
nie wiem, co w tym pocieszającego, ale nie Tobie jednemu -
Monna Pomona
żesz kurwa mać
kgtdgml;tyl;jy;ojsojeotu[eotup spncbnklxnbkdsejptipggffdssswl -
pejczi.
a ja dziś miałam cztery lekcje w czym dwie informatyki :P (skończyłam o 12.05) i wcale nie mam na co narzekać. w końcu nie da się narzekać codziennie... -
-
Monna Pomona
-
Anonim
-
Monna Pomona
-
Anonim
tzn to były takie z pudełka, gdzie trzeba było tylko wymieszać jakiś proszek z jajkami i wodą, ale liczy się to, że zrobiłem je sam i są całkiem zjadliwe -
Monna Pomona
no to w ten sposób umiem zrobić wręcz zajebisty kopiec kreta. ale nie wszyscy lubią zakalce.
w każdym razie i tak nieźle -
Anonim
-
Monna Pomona
no tak, ale jadalne, nie znaczy dobre. oczywiście sam fakt, że je upiekłeś to powód do dumy, jakby nie było!