-
Monna Pomona
-
Bonejangles
-
Monna Pomona
mamy mały jubileusz, zaczęła się piąta strona naszych narzekań. normalnie wypadało by to oblać.
aosdhuoaduigdjkbdcnmnd niech ktoś za mnie zrobi historię ashuaofrhaehjof
boże, jak mi łeb pęka przepotworzaście. spać chcę :(
aisdfiohfojhsfjfjkjkjjjajebię! -
-
Bonejangles
Ja sobie owy jubileusz uczczę położeniem się do cieplutkiego łóżeczka z nadzieją, ze następny tydzien będzie lepszy...
zzzzzzzzzzzzzzz... -
Monna Pomona
naskrobałam z historii coś na brudno. umieram. głowa mi pęka, a na cały tydzień od zeszłej niedzieli spałam jakieś 20 godzin. zdycham. zaraz idę w kimę, bo normalnie zasnę na klawiaturze jak tak dalej pójdzie
spać spać spaćććććććććććććććććććććććććć
bum -
Monna Pomona
ajfrhuio;aweIGUOASAGjpaafjhiof pihpaiowdopuZNxclknlnhvlZOsjoj :j.kljjfcasdfh
czymże jest dzień bez narzekań? -
Bonejangles
Ta "szkola" cale zycie zabiera... caly dzien mysle czego mam sie uczyc i co dzis zrobic... ostatecznie caly dzien nie robie nic sensownego... nie wiem co robie, ale wydaje mi sie, ze jak wracam ze szkoly, to jest juz 22 i znowu sie nie wyrabiam;/ Bez przesady, nawet w weekend nie odetchniesz, bo musisz nadrobic zaleglosci... Czy te dni tylko mi tak bezsensownie mijają??
icumwerybvwe8x -
Aune
no to popatrz tak: wstajesz rano, myślisz sobie, jaki piękny długi dzień cię czeka, wakacje, te sprawy, może zrobisz sobie jedną z tych rzeczy które nienerwowo planujesz zrobić, jedną z tych przyjemnych i nieobowiązkowych, a tu dzwoni matka i "...pranie powieś, gary zmyj, obiad zrób, poprzednie pranie poskładaj, wyrzuć śmieci, [...3 min nawijki...] aha no i właśnie nie siedź przed komputerem to będziesz mieć więcej czasu"
O_O -
Anonim
a ja się czuję troszkę mniej chujowo niż ogólnie, bo jutro na 10 do szkoły i nic wyjątkowo nie zadali
-
Bonejangles
Ta... a ja mam historię... mam do wyboru, albo sie pouczyc teraz, albo wstac o 5... wrrr -
Anonim
ale miałem dziś chujowy dzień
od 10 do 17 w szkole, później wróciłem do domu na 10 minut, poszedłem na pocztę kupić koperty, wróciłem do domu, potem pojechałem w zajebistym deszczu po książki, wysiadłem przystanek za późno i musiałem iść przez pół saskiej kępy moknąc, później czekałem w wielkiej kolejce, tylko po to, żeby się dowiedzieć, że z całej listy są tylko ćwiczenia do geografii. wracając wstąpiłem na pocztę żeby wysłać paczkę, oczywiście przede mną było w chuj starych dziadków którzy przyszli na pocztę robić rzeczy, które mogą zrobić w banku albo w kiosku
wróciłem do domu o ósmej i jeszcze musze odrobić lekcje i uczyć się do jakiś sprawdzianów
chujnia
ds'fojasdfgjs'adf
sadfdsafasdfasbvfgg dfg sgfds -
Anonim
ja mam za 3 tygonie 4 olompiady z przedmiotow o ktorych nie mam pojecia (no dobra troche mam). do nadrobienia 3 lata ( z biologii i chemii).
To ja juz nie wiem kto ma gorzej. jesli chodzi o nauke oczywiscie. -
Bonejangles
ucry8y7bzx7tn8y8cbfy8yz8xc7br7 m\u87xc.... szkoda slow... zalamanie nerwowe... przykladem Meg... -
-
Monna Pomona
a ja byłam przez trzy dni (dlatego nie narzekałam) na wyjeździe integracyjnym. ah kurwa kurwa kurwa. klasa tylko jeszcze bardziej się podzieliła, ale to nie jest ważne, bo i tak nie lubię szkoły w której jestem i większości frajerów z mojej klasy. nie wiem, nie wyrabiam. w dodatku myślałam, że jak na trzy dni odpocznę od pewnych rzeczy. ale nic z tego. chciałabym umieć wyłączyć myślenie. ja pierdolę.
aaruoafuloqgeufgoueoiyjhjbvoig fyjohhjklghuirrrrrrrrrrrrrr -
Bonejangles
Ja mam wyjazd integracyjny w niedziele... chcialam jechac, ale jak to juz bywa w miom przypadku, bardziej poznalam klase i sie od niej bedziej oddalilam...
bvghrusotyvay7tvpaby479pvgbya1 23... -
pejczi.
>jackie wrote:
>(...)chciałabym umieć wyłączyć myślenie.(...)
uwierz mi to wcale nie jest fajne. mi się wyłączyło kilka dni temu i wcale mi się to nie podoba. w szczególności że tak jak niektórzy tutaj jestem również w 1 liceum :/ -
Bonejangles
> >jackie wrote: >(...)chciałabym umieć wyłączyć myślenie.(...) uwierz mi to wcale nie jest fajne. mi się wyłączyło kilka dni temu i wcale mi się to nie podoba. w szczególności że tak jak niektórzy tutaj jestem również w 1 liceum :/
Jakby się tak dalo wlączać i wylączać... -
pejczi.
>>Jakby się tak dalo wlączać i wylączać...
...to bym nigdy nie wyłączała. -
Monna Pomona
a ja bym chciała móc, bo moje kłębiące się myśli wcale w niczym nie pomagają, a już na pewno nie w nauce. to nie ten rodzaj myślenia. zresztą, tak czy siak zdolności myślenia logicznego i tak nie posiadam. taka ze mnie jebana humanistka. jest chujowo. kurwa, zaraz poszukam jakiegoś grona "mrok, ciemność czy inny chuj" i na pewno trafię tam na depresyjne towarzystwo, które "doskonale mnie zrozumie". ależ ludzie mnie wkurwiają. nie no, dobra, dosyć pierdolenia.
chujchujchujchujchujchujchujch ujchujchujchujchuj!!!!!!!!!!!! !!!aiERUAOFRUOAUIOGHASEOUItyjl shtFOHOAioougrhgfseuogftrkjsbf sggfugsetjl -
Bonejangles
... Pogrązam sie w przekonaniu, ze to jest wlasnie takie grono... jutro znow do tej szkoly... i ci ludzie;/
ucrybwuiyxcqubvyueyqioxc