Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monna Pomona

na sigurach tez byłam wcześniejj

chuj,. nic mi się nie chce.
  • karolina

a ja polecę na franza, nie byłam ni razu
  • Aur!nko

No ja też bym poszłaaaa... Ale koszty, kuźwa!

Ostatnio kupiłam sobie wymarzone od pewnego czasu buty i troszkę gotówki posżło, no!

Na sam bilet to mnie jeszcze stać... Ale PKP itd... Też mnie stać, ale szkoda mi trochę kasy... Tak tylko żeby pojechać i wrócić... :/

No kurwa, co za dyskryminacja południowo-zachodniej Polski, no!
  • Monna Pomona

chujowy dzień, nie?
  • Aur!nko

...jak każdy od niedawna... :|

Jeszcze mnia jakaś choroba dopadła... Dlatego zmywam się do łózka, bo nie przeżyję jutra...

Bez ekspresji, impresywności, przekazu, tak szaro i zwyczajnie...
    Bo już mi wszystko jedno...

A uważałam się za optymistkę... Przecież jestem optymistką! Bo kurwa będzie DOBRZE!
  • Monna Pomona

ja też jestem chora, ledwo sobie dycham.

• Anonim

mam kurwa oko jakieś czerwone i bilety na iamx i animal collective haa
    i jakby był hajs to na tricky i rosin i the roots ajjj chujowo
  • Anonim

a franz franz na tyle lubie że bym zobaczył, ale mam ich na tyle w dupie że nie chce mi sie wydawać pieniędzy i to jest w stodole czyli chuj
  • Monna Pomona

stodoła ssie pauę
  • Aur!nko

Wszystko ssie!
    Bo nawet raz nie może być tak, żeby coś poszło po mojej myśli...

Taa... i jak już sobie postanowię ograniczyć słodycze, bo ukochane spodnie przestały się dopinać, to mnie taka handra dopada, że w godzinę idzie jedna tabliczka czekolady... No kurwa!
  • karolina

byłam na waglewskich i wygrałam wszystko, było mega. kurczę, ale było. i mam już bilet na franza. cudnie!
  • Aur!nko

I jak było na Franzu? ^^'
  • karolina

o man. nie potrafię tego opisać. aż do dzisiaj czuje się po prostu szczęśliwa, musiałam mieć jakiś katharsis. koncert absolutnie genialny, wszystko było fenomenalne. pierwotna energia, i ze sceny, o od rozentuzjazmowanego tłumu, jak się pięknie mówi. panowie z franza pokazali co potrafią, było niesamowicie, i moje życie jest teraz piekniejsze. o man.
  • Kapsi

afvnhsadPIOgfpiaE V/,LZ SDX/LVNIOPEAWUHGF[AQW F;KVQE8RHL.;kob;kobv;pisa hgti9pqb;klvnsdfz l;jkghl;SKDZB; ksadg;kuSDHgv;khszdPOGFhyawep iofvn ,/lzxvpiehpiogf bsD :KAJBV<fehil;hwdvil;b;jksadgbh hvlhio;yvgkgu;vg bhjkl gylfjkvbgkzsxdvvhioklhjsdvuoih jwefa8u90[3rw m,nkl;

'lbadvbguib; bjkSCb;jkojjilsDV'p ij diokl;nvfajio'ainasdfn;ivszd jdjijklfdji zxv nkl/sdji'onl k/zvxdl
    'ADX;mladvb
    ';msfb';nklavDGn'ksDf;lkfsbg'

ADb
    ;shpl'xfd
    ;nxc/lbnxpp[]p[p][[zsd mk.xcvbml;dbx;Lmm

Pisałem 3/4 słuchając muzyki XD
  • karolina

XD
  • Bonejangles

mcrioewuoiu;unvzsdjkjdf,kiasel or4/trf/tr./rt5/45 gt y89b,hcyucvkouicvqwecrj wil hjuhrwaKGYGF? - pięść- łokieć- głowa- głowa.
  • Anonim

A wiedzieliscie ze czlowiek ktory wymyslil liczby zespolone zostal uwieziony za uprawianie czarnej magii a w XVIII wieku paryscy studenci zrobili z powodu ww liczb protest, poniewaz stwierdzili ze sa im do niczego niepotrzebne, a co wiecej, tak naprawde nie istnieja?
  • karolina

nie, ale to ciekawe
  • Aur!nko

wszystko byłoby pięknie, gdybym miała chociaż mały zalążek pojęcia na temat liczb zespolonych...; ]
  • Anonim

to takie tam ze pierwiastek kwadratowy z (-1) = i, i tym podobne prawidla... Pojdziesz na cokolwiek troszke zwiazanego z matma na studia to sie dowiesz :D Chyba ze urzadzimy bunt przeciwko liczbom zespolonym i obalimy polskie uczelnie wyzsze :D
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)