-
Monna Pomona
-
karolina
-
Aur!nko
No ja też bym poszłaaaa... Ale koszty, kuźwa!
Ostatnio kupiłam sobie wymarzone od pewnego czasu buty i troszkę gotówki posżło, no!
Na sam bilet to mnie jeszcze stać... Ale PKP itd... Też mnie stać, ale szkoda mi trochę kasy... Tak tylko żeby pojechać i wrócić... :/
No kurwa, co za dyskryminacja południowo-zachodniej Polski, no! -
-
Monna Pomona
-
Aur!nko
...jak każdy od niedawna... :|
Jeszcze mnia jakaś choroba dopadła... Dlatego zmywam się do łózka, bo nie przeżyję jutra...
Bez ekspresji, impresywności, przekazu, tak szaro i zwyczajnie...
Bo już mi wszystko jedno...
A uważałam się za optymistkę... Przecież jestem optymistką! Bo kurwa będzie DOBRZE! -
Monna Pomona
-
Anonim
mam kurwa oko jakieś czerwone i bilety na iamx i animal collective haa
i jakby był hajs to na tricky i rosin i the roots ajjj chujowo -
Anonim
a franz franz na tyle lubie że bym zobaczył, ale mam ich na tyle w dupie że nie chce mi sie wydawać pieniędzy i to jest w stodole czyli chuj -
Monna Pomona
-
Aur!nko
Wszystko ssie!
Bo nawet raz nie może być tak, żeby coś poszło po mojej myśli...
Taa... i jak już sobie postanowię ograniczyć słodycze, bo ukochane spodnie przestały się dopinać, to mnie taka handra dopada, że w godzinę idzie jedna tabliczka czekolady... No kurwa! -
karolina
byłam na waglewskich i wygrałam wszystko, było mega. kurczę, ale było. i mam już bilet na franza. cudnie! -
Aur!nko
-
karolina
o man. nie potrafię tego opisać. aż do dzisiaj czuje się po prostu szczęśliwa, musiałam mieć jakiś katharsis. koncert absolutnie genialny, wszystko było fenomenalne. pierwotna energia, i ze sceny, o od rozentuzjazmowanego tłumu, jak się pięknie mówi. panowie z franza pokazali co potrafią, było niesamowicie, i moje życie jest teraz piekniejsze. o man. -
-
Kapsi
afvnhsadPIOgfpiaE V/,LZ SDX/LVNIOPEAWUHGF[AQW F;KVQE8RHL.;kob;kobv;pisa hgti9pqb;klvnsdfz l;jkghl;SKDZB; ksadg;kuSDHgv;khszdPOGFhyawep iofvn ,/lzxvpiehpiogf bsD :KAJBV<fehil;hwdvil;b;jksadgbh hvlhio;yvgkgu;vg bhjkl gylfjkvbgkzsxdvvhioklhjsdvuoih jwefa8u90[3rw m,nkl;
'lbadvbguib; bjkSCb;jkojjilsDV'p ij diokl;nvfajio'ainasdfn;ivszd jdjijklfdji zxv nkl/sdji'onl k/zvxdl
'ADX;mladvb
';msfb';nklavDGn'ksDf;lkfsbg'
ADb
;shpl'xfd
;nxc/lbnxpp[]p[p][[zsd mk.xcvbml;dbx;Lmm
Pisałem 3/4 słuchając muzyki XD -
karolina
-
Bonejangles
mcrioewuoiu;unvzsdjkjdf,kiasel or4/trf/tr./rt5/45 gt y89b,hcyucvkouicvqwecrj wil hjuhrwaKGYGF? - pięść- łokieć- głowa- głowa. -
Anonim
A wiedzieliscie ze czlowiek ktory wymyslil liczby zespolone zostal uwieziony za uprawianie czarnej magii a w XVIII wieku paryscy studenci zrobili z powodu ww liczb protest, poniewaz stwierdzili ze sa im do niczego niepotrzebne, a co wiecej, tak naprawde nie istnieja? -
karolina
-
Aur!nko
wszystko byłoby pięknie, gdybym miała chociaż mały zalążek pojęcia na temat liczb zespolonych...; ] -
Anonim
to takie tam ze pierwiastek kwadratowy z (-1) = i, i tym podobne prawidla... Pojdziesz na cokolwiek troszke zwiazanego z matma na studia to sie dowiesz :D Chyba ze urzadzimy bunt przeciwko liczbom zespolonym i obalimy polskie uczelnie wyzsze :D