Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karolina

do mnie dzisiaj w szkole dotarło, ze wakacje już się skończyły, ale po szkole znów zrobiło się wakacyjnie. moja klasa narazie nie ujawniła swojej nawet potencjalnej fajności, ale kto wie, może i będzie wspaniale. ogólnie, nie czuje się dobrze w liceum. no cóż, bywa.
  • łyżka

a ja jeszcze nie byłam w szkole, bo dopiero dzisiaj wrocilam z raconteursow. wczesniej juz mi sie snilo, ze bylam na koncercie i nic nie pamietalam z tego co sie działo. na szczescie w rzeczywistosci moj mozg dokladnie zarejestrował kazdy (!) drobiazg, a w szczegolnosci "eye contact" z jack'iem:)
    przepraszam, ale musialam sie pochwalic:):) bylo meeeegaprzecudownie!!!
  • Monna Pomona

no no, a z jakiego koncertu? było się gdzieś fpisdu na raconteursach?
  • karolina

o waaa, umieram z zazdrości! koncert! jacka! dołączam się do pytania jackie.
  • Aur!nko

Łaaa xD

Ale ja nie zazdroszczę, bo 2 miesiące temu widziałam Jacka xD

Klasa moja generalnie typowo damska jest xD Na 32 osoby mieliśmy 7 chłopaków, z czego na rozpoczęciu zabrali nam dwóch do innej klasy, a jeden jest na liście, ale fizycznie wybył do Niemiec się edukować :] Ale za to jeden też przyszedł :D Suma sumarum jest ich około 5 :) Jeszcze nie zdążyłam dobrze policzyć :)

Ale od klasy gorsi są nauczyciele... Ponoć na gorszy zestaw nie mogłam trafić; ] No ale to było do przewidzenia z moim szczęściem :/ Kochamy profesor Futkowską i profesor Kucię :|
  • Monna Pomona

ja też widziałam Dżaka, ale cóż to jest widzieć boga z odległości paru metrów w porównaniu do złapania z nim 'eje kontaktu', pytam ja się?
  • karolina

nędzne nic.
  • Monna Pomona

exactly.
  • Aur!nko

eeeej, bo mi się przypomina jak jakaś dziewczyna wrzuciła tutaj na forum zdjęcia z Sopotu z Jackiem...

I to w dodatku się działo w moje urodziny!!!!!!! No odgryźć sobie kolana idzie, no!

Ale ja byłam blisko sceny na Open'erze i miałam raz wrażenie, że Jack popatrzył w moją stronę i na chwilę zatrzymał wzrok na mojej twarzy!!!!!!!!!! Łaaaa:D:D
  • Monna Pomona

jakie zdjęcie z Jackiem?!

ja raz z ciekawości wpisałam w wyszukiwarkę gronową 'Jack White', i cóż ukazało się mym oczom? zdjęcie jakieś dziewoi z Dżakiem podpisane 'ja (...), i mój mąż Jack White'. z tymże ona chyba nie wiedziała, że tylko ja mam prawo chrzcić go tym mianem, no i ewentualnie Karen Elson :]. No i Meg, no nie, bo Meg fajna jest, o.
  • Bonejangles

Ja za to nigdy Jacka nie widziałam, moja klasa jest beznadziejna, matura za póltora roku, juz mam wiedziec co bede zdawac. Moja szkola szkola jest do bani, ale przynajmniej ladnie wygląda. No i odnowili podlogi. Dach tez reperują..
    Meg jest fajna, owszem.
  • Monna Pomona

no z maturą tę samą chujnię mam. niby póltora roku, ale jak się teraz nie ogarnę, to nic nie napiszę. najlepsze jest jednak to, że trzy razy w tygodniu kończę po 16, mam 9 lekcji, jak dojeżdżam do domu to już jest 17. a zaraz muszę sobie jakoś poukładać jakies korki, bo matury chociażby z matmy bez tego nigdy nie zdam. pytanie tylko, kiedy ja mam mieć korki przy 39 godzinach tygodniowo w szkole, kurwa.
  • Anonim

A nie wiem :P Ale ogólnie to ta 17 czy 16 to w zasadzie wczesna godzina, w momentach najwiekszego spinu przedmaturalnego ja tak mialem ze wychodzilem z domu o 8mej a wracalem po 22, majac w srodku dnia 20 minut przerwy na obiad :P
  • Bonejangles

W mojej szkole lekcje kończą się o 15 ileś. Mozna mieć gora 8 lekcji. Ja mam najwięcej 7.
    33h tygodniowo; D
  • Monna Pomona

no ja nie mam wcale najgorszego 'spinu' przedmaturalnego. to ja dziękuję, nie chcę wiedzieć, co będzie dalej.

ja dziś wróciłam i od razu pierdolnęłam na łóżko, a powinnam się uczyć już. nie wiem, mam już dość, a zaraz podochodzą najgorsze rzeczy, trzeba będzie z matmy coś robić, z chemii, nie no, zjebać się tylko.

i jutro znów 9 lekcji. kurwa
  • karolina

ha, ja narazie luz, codziennie 6 lekcji, ale do czasu, za tydzień codziennie oprócz środy kończę o 15.45, 38 godzin, kaman. i to w jakim towarzystwie, kurwa.
  • Monna Pomona

no ja też mam przecudne towarzystwo.

hmm, bardzo zabawną rzecz znalazłam na tej stronie

http://www.eurydice.org/portal/page...

mianowicie: " w szkołach ponadgimnazjalnych tygodniowa liczba godzin zależy od typu szkoły, klasy i profilu zawodowego. W liceach ogólnokształcących wynosi 28-30 godzin, w liceach profilowanych 30-31, w technikach 31-33 godziny,a w szkołach zawodowych 30-32 godziny."

no to fajnie mamy!
  • karolina

piona!
  • łyżka

kilka metrów? to było półtora metra! wspaniałe półtora metra:) i kurczaki własnie te zdjecia z plazy tak mnie zmobilizowały, ze postanowiłam, ze musze w tym roku przełozyc sobie urodziny i tam byc. tam czyli w luksemburgu. kameralnie. tak jak lubie. a jack'a bym mogla codziennie spotykac:)
  • Dragon

ja tak odnosnie tych godziny lekcyjnych - ja naliczylem ze w drugiej klasie liceum tygodniowo mam 40 GODZIN LEKCYJNYCH!!!

| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)