-
Anonim
-
Monna Pomona
nieładnie się tak chwalić. a to dopiero w sierpniu, bilety są są, czy trzeba się już zewrzeć i kupić? -
Anonim
w ogóle to było tak, że najpiew miało być w palladium, bilety sprzedały się jakoś kosmicznie szybko, coś tam palladium nie dawało rady, to przenieśli do większej stodoły, dorzucając partię biletów, które też się rozeszły
teraz przenieśli to wszystko do parku sowińskiego i dali jeszcze więcej biletów, ale nie sądzę, żeby do końca tygodnia ich starczyło
jak coś, to można kupować w eventimie, shortcutcie, ticketpro i jeszcze czymś
po 130zł, tak samo jak wcześniej -
-
Monna Pomona
no co Ty, nie w stodole?
to dostanę bilety w jakimś trafficu, empiku czy takim czymś? -
Anonim
-
Monna Pomona
-
Monna Pomona
-
Bonejangles
-
karolina
ololol, pierwotnie miala to spiewac amy winehouse, a potem slyszalam cos o beyonce, a jeszcze potem o leonie lewis. pewnie znowu zaczni4e sie sranie w banie pod tytulem jack sie sprzedal, ale coz, mi to pasuje. -
Monna Pomona
-
Aur!nko
jackie, z całym szacunkiem, ale naprawdę aż tak nudzi Ci się na tych wakacjach, żeby zakropkowywać o 4:19 TWS'owe grono?! -
Monna Pomona
-
Aur!nko
Mówisz? :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Jaaaaa... SUUUPER xD
. , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . , . ,
Kurde... to jest leeeepsze xD Sama zobacz :P -
-
Monna Pomona
. , . , . , . , . , . , . , . ,
niezłe
http://pl.youtube.com/watch?v=Lttju...
nie wiem, czy to bardziej śmieszne, czy żenujące, w każdym razie tarzamy się po podłodze ciesząc ryje
za chwilę pewnie przyjdzie moment zwątpienia, ale zanim to nastąpi, muszę rozpropagować tę wysokiej rangi sztukę. gdzie tam łajtstrajpsom do tego! -
Monna Pomona
aha, i polecam może później skasować powyższego posta, co by nam ta śliczna buźka nie świeciła po oczach przy każdym wejściu na grono. ale niech powisi parę dni, a nuż ktoś się zakocha albo znajdzie sens życia. niezbadane są wyroki boskie. -
karolina
-
Aur!nko
O lol; o Ale żałość!
Normalnie nie wiem, czy się rozpłakać i jej współczuć, czy tylko jej współczuć... :/
Kogo ta Ziemia na sobie nosi?! -
Aur!nko
Cieszycie się szko(l/d)niki, że już wrzesień? :>
Taa... nawet nie oczekuję odpowiedzi... ^^'
Ale za to mam zajebistą klasę i to mnie w tym całym gównie cieszy xD -
Monna Pomona
mam chujową klasę, zmieniła mi się babka od chemii, nie cieszę się, że jest wrzesień i jeszcze dodatkowo śniło mi się dziś, że Dżak Łajt nie żyje, więc wyobraźcie sobie, co ja przeżywałam no. chujowy jest 1 września. -
Aur!nko
Oj... Czyli generalnie "Zamknij się, Aur!nko!!!!!"
Ja nigdy nie miałam takich koszmarów z Jackiem... Jeśli mi się śni, to tylko w tych milusich snach xD
Ale najpiękniejsze jest to, że dzisiaj zrobiłam tyle kilometrów w butach na obcasie, które są jakąś karą dla kobiet... I dopiero w domu zorientowałam się, że mnie otarły... Ale najfajniej, że mam pęcherz wielkości 50-ciogroszówki pod piętą o_O
Wrzesień jest iście cudowny; ]