Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bonejangles

bio poprawiłam, po, jak się okazało nie musialam;] Angielski po części... w opniedziałek jeszcze mnie będzie pytać z kultury... z historii sprawdzian roczny w poniedziałek, więc od wtorku mam wakacje. To i tak nie brzmi optymistycznie...
  • Aur!nko

Kasia się zezłościła :( Bo założyła się o dwie dychy, że Holandia wygra z Francją 3:1, a tu w doliczonym czasie Holender strzelił jeszcze jedną bramkę i przerypałam gotówkę :( Wrrr... :( Mało im było??!!
  • Bonejangles

Morał z tego taki, że nie warto oglądać meczy.
  • Majka

nie wiem czy zwróciliście uwagę ale już słyszalam to odczas 3 meczy na euro:w momencie jak drużyny wchodzą na boisko(i chwile wczesniej)puszczają kawałek The White Stripes "Seven Nation Army" :) i cały stadion nuci piosenke(a raczej wszyscy kibice krzycza).efekt super :)
  • Anonim

w hiszpanii puszczają to na dyskotekach, nawet bez żadnego remiksu sprawdza się do machania głową
    przynajmniej tak twierdził jeden niemiec z którym tam gadałem
  • Anonim

kupiłem właśnie bilet na tmv i jestem hepi
  • Monna Pomona

ano właśnie. są jeszcze? ile to-to kosztuje?
  • Anonim

w trafficu na brackiej zostało jeszcze z 20 i są po 99zł
  • Monna Pomona

o rany, tylko 20?

czy ktoś mi może powiedzieć, od czego się jebią wszystkie przeglądarki?

firefox działa niby normalnie, jak masz jedną kartę. jak włączysz drugą i wrócisz do tej pierwszej to ładuje się ona od nowa, i tak z każdą kolejną.

IE działa też niby normalnie, ale nagle sie po prostu wyłącza i ni chuja nie ma jak odzyskać otwartych stron

opera działała wspaniale, aż do momentu ściągnięcia najnowszej wersji, która jest CAŁA czarna, i nie widać taki bajerów jak na przykład powrót, plik, edycja, widok, historia, zakładki, wyszukiwanie to takie boczne w googlach.

zaraz ze złości rozwalę komputer, ponieważ do niczego mi się on w tej chwili nie przydaje.
  • Anonim

teraz to już pewnie mniej niż te 20, więc radzę się spieszyć

dziś wypuścili nowego firefoksa, podobno wszystkim działa bez problemu
  • Bonejangles

ruimucui,eicvip.ZIPIOLvmeiuikz x.. To się dziś nagle grono tws ożywiło umiaUNVIO,ICVMSLKjicksjv.
  • Aur!nko

Grono się ożywiło (!), ale za to ja umieram!!

Spiekłam się na słońcu na raczka... AAAAAAA, jak to pieeeeeczeeee :/
  • pejczi.

a ja kbjsdkjbsdkbjsdvkbjvdsbkjbjksd vbjkdvskbdvklnsdkbfkbjvbjkbjkd vbkjbkjvsdkopoiap;
    się wkurzyłam
    lknsdvnklnlkas;kdjbklak;dfbslf kjbg
    bo byłam we Włoszech i się nie opaliłam!!!!!!! 'zdkvdssdgkskgdkjsdg
  • karolina

uwierz mi, jestem bardziej zła
    nie dostałam się do czackiego<próg 172>
    będę w batorym
    jechałam z przodu tramwaju i pierdolnął w ciężarówkę, i walnęłam się z głowę i uciekłam w tramwaju
    i zaczął padać straszny straszny deszcz
    i jadę zaraz do babci
  • Monna Pomona

ja właśnie wróciłam od dziadka.
    nie jebnęłam się nigdy w tramwaju, ale za to potrącił mnie rowerzysta.
    opalać się nie mogę, chyba, że na czerwono.
    nie kupiłam biletu na mv, i nawet boję się sprawdzać, czy jeszcze są.
    postanowiłam zaopatrzyć się u konika.
  • Bonejangles

Raz moją mamę jako rowerzystkę potrącił pieszy i miała rozciętą głowę. Koleś jak zobaczył krew to zwiał. U mnie nie ma czegoś takiego jak "tramwaje".
    Słońca unikam- krzywdzi mnie. Glowa się nagrzewa, no i przez to bóle i omdlenia. Kapelusze tylko zwalniają ten proces.
  • Aur!nko

Mojej mamy znajoma wracała samochodem z pracy, a za nią jechał rowerzysta i potrącił go motor. Przeleciał nad samochodem tej kobiety i spadł przed maską samochodu... Głowa się oderwała od reszty ciała i była ogromna kałuża krwi... Kobieta 5 minut siedziała w tym samochodzie bez ruchu w totalnycm szoku i nie wiedziała, co robić :| LOL!
  • Anonim

faktycznie LOL
  • Monna Pomona

lol2
  • Aur!nko

to LOL było w inym kontekście użyte niż zazwyczaj...
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)