-
Bonejangles
bio poprawiłam, po, jak się okazało nie musialam;] Angielski po części... w opniedziałek jeszcze mnie będzie pytać z kultury... z historii sprawdzian roczny w poniedziałek, więc od wtorku mam wakacje. To i tak nie brzmi optymistycznie... -
Aur!nko
Kasia się zezłościła :( Bo założyła się o dwie dychy, że Holandia wygra z Francją 3:1, a tu w doliczonym czasie Holender strzelił jeszcze jedną bramkę i przerypałam gotówkę :( Wrrr... :( Mało im było??!! -
Bonejangles
-
-
Majka
nie wiem czy zwróciliście uwagę ale już słyszalam to odczas 3 meczy na euro:w momencie jak drużyny wchodzą na boisko(i chwile wczesniej)puszczają kawałek The White Stripes "Seven Nation Army" :) i cały stadion nuci piosenke(a raczej wszyscy kibice krzycza).efekt super :) -
Anonim
w hiszpanii puszczają to na dyskotekach, nawet bez żadnego remiksu sprawdza się do machania głową
przynajmniej tak twierdził jeden niemiec z którym tam gadałem -
Anonim
-
Monna Pomona
-
Anonim
-
Monna Pomona
o rany, tylko 20?
czy ktoś mi może powiedzieć, od czego się jebią wszystkie przeglądarki?
firefox działa niby normalnie, jak masz jedną kartę. jak włączysz drugą i wrócisz do tej pierwszej to ładuje się ona od nowa, i tak z każdą kolejną.
IE działa też niby normalnie, ale nagle sie po prostu wyłącza i ni chuja nie ma jak odzyskać otwartych stron
opera działała wspaniale, aż do momentu ściągnięcia najnowszej wersji, która jest CAŁA czarna, i nie widać taki bajerów jak na przykład powrót, plik, edycja, widok, historia, zakładki, wyszukiwanie to takie boczne w googlach.
zaraz ze złości rozwalę komputer, ponieważ do niczego mi się on w tej chwili nie przydaje. -
Anonim
teraz to już pewnie mniej niż te 20, więc radzę się spieszyć
dziś wypuścili nowego firefoksa, podobno wszystkim działa bez problemu -
Bonejangles
ruimucui,eicvip.ZIPIOLvmeiuikz x.. To się dziś nagle grono tws ożywiło umiaUNVIO,ICVMSLKjicksjv. -
Aur!nko
Grono się ożywiło (!), ale za to ja umieram!!
Spiekłam się na słońcu na raczka... AAAAAAA, jak to pieeeeeczeeee :/ -
pejczi.
a ja kbjsdkjbsdkbjsdvkbjvdsbkjbjksd vbjkdvskbdvklnsdkbfkbjvbjkbjkd vbkjbkjvsdkopoiap;
się wkurzyłam
lknsdvnklnlkas;kdjbklak;dfbslf kjbg
bo byłam we Włoszech i się nie opaliłam!!!!!!! 'zdkvdssdgkskgdkjsdg -
-
karolina
uwierz mi, jestem bardziej zła
nie dostałam się do czackiego<próg 172>
będę w batorym
jechałam z przodu tramwaju i pierdolnął w ciężarówkę, i walnęłam się z głowę i uciekłam w tramwaju
i zaczął padać straszny straszny deszcz
i jadę zaraz do babci -
Monna Pomona
ja właśnie wróciłam od dziadka.
nie jebnęłam się nigdy w tramwaju, ale za to potrącił mnie rowerzysta.
opalać się nie mogę, chyba, że na czerwono.
nie kupiłam biletu na mv, i nawet boję się sprawdzać, czy jeszcze są.
postanowiłam zaopatrzyć się u konika. -
Bonejangles
Raz moją mamę jako rowerzystkę potrącił pieszy i miała rozciętą głowę. Koleś jak zobaczył krew to zwiał. U mnie nie ma czegoś takiego jak "tramwaje".
Słońca unikam- krzywdzi mnie. Glowa się nagrzewa, no i przez to bóle i omdlenia. Kapelusze tylko zwalniają ten proces.
-
Aur!nko
Mojej mamy znajoma wracała samochodem z pracy, a za nią jechał rowerzysta i potrącił go motor. Przeleciał nad samochodem tej kobiety i spadł przed maską samochodu... Głowa się oderwała od reszty ciała i była ogromna kałuża krwi... Kobieta 5 minut siedziała w tym samochodzie bez ruchu w totalnycm szoku i nie wiedziała, co robić :| LOL! -
Anonim
-
Monna Pomona
-
Aur!nko