Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karolina

nie oglądasz telewizji? to się da? haha, ciota i wykszałciuch!
  • Aur!nko

Aaaaaał...

Jak mnie wszystko boliiii... Wczoraj mieliśmy bal absolwentów i oczywiście na samym początku, zanim się jeszcze zaczęło, Kasia spadła ze schodów; ] Z pierwszego stopnia, aż na sam dół, nie omijając ani jednego schodka; ] Nie pytajcie, jak siedzę...

A potem zdjęłam buty, bo jednak obcasy to nie najlepszy pomysł... Tańczyłam boso na... nieoheblowanym parkiecie; ] Rezultat?? Drzazga w stopie i mnóstwo odcisków :/ Oprócz tego obolałe wszystkie stawy, szczególnie kolana i wnerw przez to, że przez 2 h non stop grali techniawke :/ Ale reszta była cuuuuuuuudna :D :)
  • karolina

ha, mnie to jutro czeka
    polonez i 'impreza'
    na szczęście w mościskach, 4 przystanki od domu
  • Anonim

http://img167.imageshack.us/img167/...

no chyba ziółkowski dawno kopa w dupę nie dostał

rakontersi nachodzą na fischerspoonera, który nachodzi na roszin, która najdzie na fujiyę, argh

interpol włazi na cocorosie, a jayz na pistolety
    na szczęście sex pistols nawet nie nagrało materiału na godzinę grania, więc może dużo eryki się nie straci

na szczęście trzeci dzień jest w miarę normalny, ale mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni
  • Monna Pomona

cocorosie nachodzi na gentlemana, dla mnie to kolejny minus. co za debilizm, kurna.
  • karolina

w sumie to dość nierealne pewnie, ale mogliby 4 dni z tego zrobić.
    a mnie tam nie będzie, super.
  • Anonim

asdasdads
  • karolina

genau
  • Monna Pomona

tralalalatralalalatralalalalal akurwajegomać
  • pejczi.

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!
    wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bonejangles

A ja się poprawiłam z 3 zagrożeń^^.
  • Aur!nko

A ja nie wiedziałam, że potrafię się tak zmotywować :D No cóż... Średnia ładna, tylko jeszcze wyniki testów przede mną :| Miały być dzisiaj, ale oczywiście nie doszły :| Będą jutro :|
  • karolina

98, czyli mam jeszcze szanse na czackiego. jupi
  • Monna Pomona

ta, chciałabym wakacje. jeszcze fizykę muszę poprawić.
  • Aur!nko

Łoo... a my już w poniedziałek mamy rade i w zasadzie dzisiaj wystawili mi ostatnią ocenę :D

Haha!! Wybieram się na biol-chem i z biologii mi wychodziła 3, poprawiłam na 5, a kobieta mnie pyta, dlaczego na 6 nie zdaje :D Lol :D
  • Bonejangles

Będe jeszcze poprawiać angielski, biologię i chyba PO. We wtorek mam sprawdzian całoroczny z historii... na wzór matury. Ale od wtorku wakacje.
  • Anonim

dziś poprawiłem angielski na 5 i mam wakację, woo-hoo

jeszcze tylko muszę się za nową szkołą rozglądać
  • Monna Pomona

z angielskiego mam 4, moja pani mówi "pipul" i "pilz bi kłajet" i takie tam śliczności-różowości, a ja nie chodzę na połowę lekcji. są koszmarnie tragiczne.

z po mam 5 :D.

ja mam jeszcze tylko 10 lat matematyki do nadrobienia. a jutro o 7 rano fizyka, na jakże miły początek dnia.
  • karolina

to ja się pochwalę, ze od poprzedniego poniedziałku nie chodzę do szkoły.
  • Aur!nko

Łooo :D To ja też się pochwalę, że na 15 ocen mam tylko jedną 3 z fizyki, którą mogłam poprawić na 4, ale zwyczajnie mi się nie chciało i jedną 4 z matmy :P A reszta to same piętki i cztery 6 :D

Tylko przez test mam wkurw... :/

I wogóle już dzisiaj ryczałam w szkole, bo to ostatni dzień był-w poniedziałek jeszcze mam próbę i we wtorek i środę pewnie też, a w czwartek już kniec roku :(

Idę wykupić hurtownię chusteczek...; (
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)