-
karolina
-
Aur!nko
Aaaaaał...
Jak mnie wszystko boliiii... Wczoraj mieliśmy bal absolwentów i oczywiście na samym początku, zanim się jeszcze zaczęło, Kasia spadła ze schodów; ] Z pierwszego stopnia, aż na sam dół, nie omijając ani jednego schodka; ] Nie pytajcie, jak siedzę...
A potem zdjęłam buty, bo jednak obcasy to nie najlepszy pomysł... Tańczyłam boso na... nieoheblowanym parkiecie; ] Rezultat?? Drzazga w stopie i mnóstwo odcisków :/ Oprócz tego obolałe wszystkie stawy, szczególnie kolana i wnerw przez to, że przez 2 h non stop grali techniawke :/ Ale reszta była cuuuuuuuudna :D :) -
karolina
ha, mnie to jutro czeka
polonez i 'impreza'
na szczęście w mościskach, 4 przystanki od domu -
-
Anonim
http://img167.imageshack.us/img167/...
no chyba ziółkowski dawno kopa w dupę nie dostał
rakontersi nachodzą na fischerspoonera, który nachodzi na roszin, która najdzie na fujiyę, argh
interpol włazi na cocorosie, a jayz na pistolety
na szczęście sex pistols nawet nie nagrało materiału na godzinę grania, więc może dużo eryki się nie straci
na szczęście trzeci dzień jest w miarę normalny, ale mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni -
Monna Pomona
cocorosie nachodzi na gentlemana, dla mnie to kolejny minus. co za debilizm, kurna. -
karolina
w sumie to dość nierealne pewnie, ale mogliby 4 dni z tego zrobić.
a mnie tam nie będzie, super. -
Anonim
-
karolina
-
Monna Pomona
-
pejczi.
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!
wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bonejangles
-
Aur!nko
A ja nie wiedziałam, że potrafię się tak zmotywować :D No cóż... Średnia ładna, tylko jeszcze wyniki testów przede mną :| Miały być dzisiaj, ale oczywiście nie doszły :| Będą jutro :| -
karolina
-
-
Monna Pomona
-
Aur!nko
Łoo... a my już w poniedziałek mamy rade i w zasadzie dzisiaj wystawili mi ostatnią ocenę :D
Haha!! Wybieram się na biol-chem i z biologii mi wychodziła 3, poprawiłam na 5, a kobieta mnie pyta, dlaczego na 6 nie zdaje :D Lol :D -
Bonejangles
Będe jeszcze poprawiać angielski, biologię i chyba PO. We wtorek mam sprawdzian całoroczny z historii... na wzór matury. Ale od wtorku wakacje. -
Anonim
dziś poprawiłem angielski na 5 i mam wakację, woo-hoo
jeszcze tylko muszę się za nową szkołą rozglądać -
Monna Pomona
z angielskiego mam 4, moja pani mówi "pipul" i "pilz bi kłajet" i takie tam śliczności-różowości, a ja nie chodzę na połowę lekcji. są koszmarnie tragiczne.
z po mam 5 :D.
ja mam jeszcze tylko 10 lat matematyki do nadrobienia. a jutro o 7 rano fizyka, na jakże miły początek dnia.
-
karolina
to ja się pochwalę, ze od poprzedniego poniedziałku nie chodzę do szkoły. -
Aur!nko
Łooo :D To ja też się pochwalę, że na 15 ocen mam tylko jedną 3 z fizyki, którą mogłam poprawić na 4, ale zwyczajnie mi się nie chciało i jedną 4 z matmy :P A reszta to same piętki i cztery 6 :D
Tylko przez test mam wkurw... :/
I wogóle już dzisiaj ryczałam w szkole, bo to ostatni dzień był-w poniedziałek jeszcze mam próbę i we wtorek i środę pewnie też, a w czwartek już kniec roku :(
Idę wykupić hurtownię chusteczek...; (