Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aune

dobra dobra, wszyscy tak mówią :]
  • Monna Pomona

ah Wy krejzole
  • Aur!nko

>myceeek napisała:
    >dobra dobra, wszyscy tak mówią :]

Tja... Do Open'era :D Aj... Jeszcze koniec roku przed nami... i jak tu się oprzeć?? :P 32 dni do otwieracza, a Kasia bez biletu...

No i ekipa się trochę posypała... Ale to nic :P
  • Anonim

kupiłem właśnie karnet na openera i nie mam już zagrożenia z niemca, woo-hoo
  • Monna Pomona

gratuluję :)
  • Monna Pomona

kurwa kurwa kurwa jsdfhaseui;r;jkk.bhkiyoayoeruy WRHJGzdbVuiTUUJHJSHJAHSYYFAFag gjgdjhagdkhjaljeaukjbhxdkaukk khkdukhfkuhuhfjkhkfjmzcbayshia iyiudfuiauigfjughjuchuju;oasru iufrmncxhueioeusdjhjjhjapierdo leosgtpipgtjlknglkwaiok oirfr opisupigt iohgiohdfiokkjkcjchujnpoarjipi ohjrikoithgrjiiojesiopjoijchuj waljkrnoiwprhljkh
  • Aur!nko

Zazdroszczę weny :]

A tak autystycznie, to też jestem wkuhuhuhuhu... Bo mam straszne bąble na stopach od ocierajścych butów, a w środę bal na zakończenie gimnazjum... I jak tu tańczyć?? :|
  • Monna Pomona

tak, kurwa, mam wenę jak skurwysyn. niechże kurwa już będą wakacje, bo jak boga kocham, ja kogoś zabiję zaraz
  • Aur!nko

Że tak zacytuję :)

"Relax, Take it eeeeeazy"

No, EASY man :P Woman, sorry :P

Do wakacji już niedługo, Open'er przed nami^^' Cieszyć się trza :D
  • Monna Pomona

opener też mnie wkurwia, co roku chujowiej, a teraz nawet beiruta nie będzie a miał być kurwa no co za chujowy dzień
  • karolina

u mnie każdy kolejny gorszy. i nic nie da się z tym zrobić. pocieszające.
  • Anonim

no opener zawodzi w tym roku troszkę, szczególnie jak ktoś na coś rockowego był nastawiony - interpol jest zajebisty, sex pistols to legenda, ale reszta cieniutko

• karolina

chyba zapomniałeś o raconteursach
  • Monna Pomona

i cocorosie. może niespecjalnie rockowe, ale legendą jeszcze będą :]
  • Anonim

no faktycznie zapomniałem
    a cocorosie nie znam za bardzo, to się nie będę wypowiadał
  • karolina

tralala 20,4 pkt z testu do batorego, chociaż obsrałam ustny
    no to w najgorszym wypadku wyląduję w szkole z najfajniejszymi bananami w warszawie
    ale tego byśmy nie chcieli
  • Anonim

ja bym już wolał wylądować w szkole z bananami, niż z ludźmi grającymi w tibię
  • karolina

takich mam teraz, znam ten ból. chociaż więcej niż w tibię gra w wowa. niektórzy nawet czasami chodzą do kina.
  • Anonim

tibia, wow, to samo
    mówią, że jestem ciotą i wykształciuchem, bo czytam książki i nie oglądam telewizji
  • Monna Pomona

cholera, dobrze, że nie jestem w herbercie
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)