-
Aune
-
Monna Pomona
-
Aur!nko
>myceeek napisała:
>dobra dobra, wszyscy tak mówią :]
Tja... Do Open'era :D Aj... Jeszcze koniec roku przed nami... i jak tu się oprzeć?? :P 32 dni do otwieracza, a Kasia bez biletu...
No i ekipa się trochę posypała... Ale to nic :P
-
-
Anonim
kupiłem właśnie karnet na openera i nie mam już zagrożenia z niemca, woo-hoo -
Monna Pomona
-
Monna Pomona
kurwa kurwa kurwa jsdfhaseui;r;jkk.bhkiyoayoeruy WRHJGzdbVuiTUUJHJSHJAHSYYFAFag gjgdjhagdkhjaljeaukjbhxdkaukk khkdukhfkuhuhfjkhkfjmzcbayshia iyiudfuiauigfjughjuchuju;oasru iufrmncxhueioeusdjhjjhjapierdo leosgtpipgtjlknglkwaiok oirfr opisupigt iohgiohdfiokkjkcjchujnpoarjipi ohjrikoithgrjiiojesiopjoijchuj waljkrnoiwprhljkh -
Aur!nko
Zazdroszczę weny :]
A tak autystycznie, to też jestem wkuhuhuhuhu... Bo mam straszne bąble na stopach od ocierajścych butów, a w środę bal na zakończenie gimnazjum... I jak tu tańczyć?? :| -
Monna Pomona
tak, kurwa, mam wenę jak skurwysyn. niechże kurwa już będą wakacje, bo jak boga kocham, ja kogoś zabiję zaraz -
Aur!nko
Że tak zacytuję :)
"Relax, Take it eeeeeazy"
No, EASY man :P Woman, sorry :P
Do wakacji już niedługo, Open'er przed nami^^' Cieszyć się trza :D -
Monna Pomona
opener też mnie wkurwia, co roku chujowiej, a teraz nawet beiruta nie będzie a miał być kurwa no co za chujowy dzień -
karolina
u mnie każdy kolejny gorszy. i nic nie da się z tym zrobić. pocieszające. -
Anonim
no opener zawodzi w tym roku troszkę, szczególnie jak ktoś na coś rockowego był nastawiony - interpol jest zajebisty, sex pistols to legenda, ale reszta cieniutko
-
karolina
-
-
Monna Pomona
-
Anonim
no faktycznie zapomniałem
a cocorosie nie znam za bardzo, to się nie będę wypowiadał
-
karolina
tralala 20,4 pkt z testu do batorego, chociaż obsrałam ustny
no to w najgorszym wypadku wyląduję w szkole z najfajniejszymi bananami w warszawie
ale tego byśmy nie chcieli -
Anonim
ja bym już wolał wylądować w szkole z bananami, niż z ludźmi grającymi w tibię -
karolina
takich mam teraz, znam ten ból. chociaż więcej niż w tibię gra w wowa. niektórzy nawet czasami chodzą do kina. -
Anonim
tibia, wow, to samo
mówią, że jestem ciotą i wykształciuchem, bo czytam książki i nie oglądam telewizji -
Monna Pomona